Успех му желая!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Sisi 1914 написа:Да ни е честито първото ново попълнение!
Успех му желая!
Sisi 1914 написа:Да ни е честито първото ново попълнение!
Успех му желая!
milen.hristov написа:Sisi 1914 написа:Да ни е честито първото ново попълнение!
Успех му желая!
Силве, а Пеленцето къде го забравяш
onegavon написа:"Знаете, че два големи спонсора ни помагат.В преговорите с мобилния оператор аз не участвах. Води ги еднолично Тодор Батков. В момента преговаряме с още няколко рекламодатели, които да влязат. Един от тях трябва да помага специално на школата анонсира силният човек на Герена Иво Тонев.
На вниманието на един човек- Изглежда, че Машиниста все още кара влака или поне дърпа свирката.
onegavon написа:"Знаете, че два големи спонсора ни помагат.В преговорите с мобилния оператор аз не участвах. Води ги еднолично Тодор Батков. В момента преговаряме с още няколко рекламодатели, които да влязат. Един от тях трябва да помага специално на школата анонсира силният човек на Герена Иво Тонев.
На вниманието на един човек- Изглежда, че Машиниста все още кара влака или поне дърпа свирката.
Иво Тонев и Илиан Илиев с пресконференция в четвъртък
honda написа:onegavon написа:"Знаете, че два големи спонсора ни помагат.В преговорите с мобилния оператор аз не участвах. Води ги еднолично Тодор Батков. В момента преговаряме с още няколко рекламодатели, които да влязат. Един от тях трябва да помага специално на школата анонсира силният човек на Герена Иво Тонев.
Това че някой е водил преговорите не значи ,че той е силния човек. все пак Т.Батков е акционер в Мтел, доскоро брат му беше шеф на рекламния отдел на Мтел така че няма нищо по-естествено от това той да води преговорите. Всеки ,който може да осигури спонсор е добре дошъл, сигурен съм и че ти ако може да осигуриш няколкостотин хиляди лева на година ще бъдеш добре дошъли ако желаеш ще ти намерят някаква позиция в клуба.
Лично за мен не е толкова важно ,кой е силния човек в един клуб,а как се управлява( писал съм го много пъти). Общо взето всичките хора с пари в Българ ия са от един дол дренки и имам идея кой са "новите" в Левски и казвам че трудно бих казал че са "по-читави" от Батков, но са много по-мощни във всяко едно отношение в този момент.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта