TodorT написа:sslevski написа:
С управлението си в последните 14 години ! Какво направи за спорта като цяло ?! Наясно ли си в какви условия се тренира в много школи ?! Нормално ли е кадърни юноши да се тренират от хора, които само дават топката и викат: айде играйте! Нормално ли е октомври месец да тренираш с анцунг и ръкавици в зала ?! На клубовете да не се дават пари и по никакъв начин да не се подпомогват ДЮШ ?! Защото аз съм минал по този път, бил съм от страната на трениращите и знам какво е !!! Този човек сътвори скандалите в Пекин 2008 !!! Той изгони Пламен Николов, той назначи Пранди и после без причина го махна! Той сложи Стойчев, пое ангажименти и не свърши нищо! Махна Радо заради провалена квалификация, отборът изпадна в колапс!!!! Нарече играчите и треньора НЕГОДНИЦИ !!!! И какво положително свърши този човек за последните години ?! Хайде говори сега ти! И само не ми казвай, че успехите на Св. Купа или Европейското са благодарение на Лазаров, че само ще се излагаш!
Ама веднага те оборвам спокойноооо.
Я да те питам къде играят волейболистите ни?
Почти всички са в чужбина и там са най-добрите нали? Е и там ли и им пречи той.И какво дойдат си в България всичко им осигурено зала публика и те какво да се оцапат по този начин и да се наложи държавата да купува втори шанс.Това не ти ли звучи смешно.Идват и започват с претенциите си.Египет и Пакистан всеки може да ги бие.И Господ да дойде примадоните ни няма да направят кой знае какво,защото това са им възможностите.Не ми говори за зали и тем подобни глупости.Те играят в чужбина.И като си дойдат тука се започва едно мрънкане.Нещастници пак ли той им е виновен.
Ако той се махне аз да те питам те шампиони ли ще станат или какво?
Не разбра ли че и те си гонят техните интереси.
Затова те за мен си остават
ПРЕДАТЕЛИ!!!