TodorT написа:MoNteSo написа:Някой спомня ли си, как "четвъртите в света" стигнаха до властта във футбола ?
И аз имам един въпрос към Радо, за нещастие журналистите не му го зададоха. Хипотетична ситуация. Данчо Лазаров си подава оставката, но кандидатурата му е издигната и печели поста отново. Приемаме, че изпълнява всички други условия които Стойчев постави, като съкращаването на броя на хората в управителният съвет, то тогава Стойчев би ли продължил да работи като национален селекционер ? Защото поне 5 пъти повтори, че действа единствено в полза за българският волейбол. Дали би преглътнал гордостта си, ако се създаде такава ситуация, защото си мисля, че във волейболните среди, тук в страната ни, по една или друга причина, Лазаров е с едни гърди напред, пък и няма реална алтернатива за неговият пост.
Всъщност да чухте някой извън Радо и Матей да излезе с лошо изказване за федерацията през последните седмици(и тука изключвам личните интереси на дадени волейболни клубове) ? Ако някой го е било страх да говори преди, то сега е момента да си каже всичко! Защо няма такива хора ?
Факт е, че Радо, пък покрай него и Матей заложиха на карта единственият ни читав национален отбор, и то седмици преди финала в Световната лига и олимпийските игри. А това лично мен не ме прави техен фен!
Лазаров няма да си промени принципите! Той е нагъл! Няма да съкрати хора от УС и ще продължи да лъже, да си реди гащите на Терминал 2!!! Радо няма да работи с Лазаров!!! И да ти кажа има алтернативи на поста на Лазаров.... само виж играчи, които приключват с кариерите си като Пушката, Ники Иванов, Стефанов и т.н.... Играчи, пределно наясно какво трябва да става във волейбола, играчи видяли много по света и сега са готови да приложат това в българския волейбол! Не случайно Евгени Иванов след един мач на ЦСКА остро разкритикува федерацията и в прав текст каза, че така волейбол не се прави! А тези хора, които говорят, разбират как се прави волейбол! В тях ми е надеждата!
Знаете ли кой е Матей Казийски? Това е синът на Илиян Казийски, легенда на ЦСКА. Нищо лично, но точно заради баща си е толкова боготворен, а Владимир Николов незаслужено е "в сянка". Да се маха Казийски от националния отбор! Толкова е жалък!