По темата за селекцията, май всички имаме усещането, че зад кадър се случват нещата, а медийте не могат да се докопат да информация кой и какво. Четвъртък е близо, дано имаме какво да видим. А ни трябва много.
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Едва ли, много голям трън за очите на някои хора се превърна Георги Иванов, въпреки че ме дразнеше и мен с неправилната си политика като ръководител, нямам нищо против него от момента, в който няма властта да определя какво да се случва, за мен ще си остане идола, който ме хвърлял в небесата от кеф 15 пъти поне и ме е радвал с головете си в останалите сезони, в които носеше Левски на гръб
По темата за селекцията, май всички имаме усещането, че зад кадър се случват нещата, а медийте не могат да се докопат да информация кой и какво. Четвъртък е близо, дано имаме какво да видим. А ни трябва много.
leski написа:Нема да се косите :До 45 дни разкриват селекцията на Левски !
Ще изгрее слънце и на вашата улица,..до края на лятото !
По-добре да благодариш на Пелето, че вчера цял ден се занимава да развежда и разказва за ЦСКА(???) на Фабио Нунес, понеже на "армията" няма нито един човек, който да е достатъчно грамотен, за да го направи сам.
600 бона делят Левски от сенегалец, смятат от "7 дни спорт"
Спряганият за трансфер в Левски Байе Джиби Фал по всяка вероятност ще се размине с трансфер при "сините". Сенегалският голаджия има договор с настоящия си клуб Локерен за още една година, а от ръководството на белгийския тим вече обмислят оферта за неговото продължаване. Освен това правата му се оценяват на сума, надхвърляща милион евро. Според немския сайт transfermarkt.de той струва 1,5 млн. евро. Белгийците са готови да преговарят единствено ако клуб извади не по-малко от 600 хил. евро. Шансът от Герена да се бръкнат с такава сума за играч обаче е минимален.
С отбелязаните си 5 попадения в 6 срещи Джиби Фал се превърна в любимец на феновете, а от щаба на белгийския клуб твърдо искат да го задържат. Пред местната преса сенегалецът наскоро заяви, че е готов да остане поне още година в Локерен, но въпреки това тайно се надява да получи нов шанс за изява на сцената в европейските турнири. С настоящия му тим това едва ли ще стане, тъй като в последния сезон Локерен завърши едва осми. Сенегалският голаджия е на 27 години и все още не е казал последната си дума за големия футбол, въпреки че не успя да пробие в клуб като Локомотив Москва. Единственият шанс Левски да уреди Джиби Фал е като извади една камара пари за правата му.
Спряганият за трансфер в Левски Байе Джиби Фал по всяка вероятност ще се размине с трансфер при "сините". Сенегалският голаджия има договор с настоящия си клуб Локерен за още една година, а от ръководството на белгийския тим вече обмислят оферта за неговото продължаване. Освен това правата му се оценяват на сума, надхвърляща милион евро. Според немския сайт transfermarkt.de той струва 1,5 млн. евро. Белгийците са готови да преговарят единствено ако клуб извади не по-малко от 600 хил. евро. Шансът от Герена да се бръкнат с такава сума за играч обаче е минимален.
С отбелязаните си 5 попадения в 6 срещи Джиби Фал се превърна в любимец на феновете, а от щаба на белгийския клуб твърдо искат да го задържат. Пред местната преса сенегалецът наскоро заяви, че е готов да остане поне още година в Локерен, но въпреки това тайно се надява да получи нов шанс за изява на сцената в европейските турнири. С настоящия му тим това едва ли ще стане, тъй като в последния сезон Локерен завърши едва осми. Сенегалският голаджия е на 27 години и все още не е казал последната си дума за големия футбол, въпреки че не успя да пробие в клуб като Локомотив Москва. Единственият шанс Левски да уреди Джиби Фал е като извади една камара пари за правата му.
- blue avalanche
- Контакти:
bono написа:Едва ли, много голям трън за очите на някои хора се превърна Георги Иванов, въпреки че ме дразнеше и мен с неправилната си политика като ръководител, нямам нищо против него от момента, в който няма властта да определя какво да се случва, за мен ще си остане идола, който ме хвърлял в небесата от кеф 15 пъти поне и ме е радвал с головете си в останалите сезони, в които носеше Левски на гръб![]()
Напълно вярно!Да не забравяме също така,че "входящите" трансфери зависят и от "изходящите".Много е важно колко играча ще освободим и кога!
Или журналистите си измислят тези гръмки имена които е нереално да привлечем като евтина сензация или в нашия клуб хората отговарящи за селекция не живеят в това измерение!
Досега и Меджани и Фол и които и да е, са хора които за малко пари няма да дойдат а и в слабото ни първенство още по малко!
Досега и Меджани и Фол и които и да е, са хора които за малко пари няма да дойдат а и в слабото ни първенство още по малко!
Напълно си прав. И аз разправях, че не е редно толкова лесно да се забравя това, което е дал на Левски, а то е МНОГО, но продължава да има хора, за които Гонзо е виновен за всичко, включително за финансовата криза в Кот д'Ивоар.bono написа:Едва ли, много голям трън за очите на някои хора се превърна Георги Иванов, въпреки че ме дразнеше и мен с неправилната си политика като ръководител, нямам нищо против него от момента, в който няма властта да определя какво да се случва, за мен ще си остане идола, който ме хвърлял в небесата от кеф 15 пъти поне и ме е радвал с головете си в останалите сезони, в които носеше Левски на гръб![]()
А за трансферите гледам, че положението е в стила на Ремарк - на Западния фронт нищо ново.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
липсата на новини също е новина, явно Ганьо е с единия крак вън от подуене, щом напоследък не суче мустак пред медиите, а и явно въобще не го е еня за селекцията .. а пък новите собственици, визирам мистериозните руснаци стоящи зад ВТБ,та тези същите като видяха нивото на Левски са се хванали за главите и се чудят как да се измъкнат от блатото, в което ги натресе бат Бойко

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:липсата на новини също е новина, явно Ганьо е с единия крак вън от подуене, щом напоследък не суче мустак пред медиите, а и явно въобще не го е еня за селекцията .. а пък новите собственици, визирам мистериозните руснаци стоящи зад ВТБ,та тези същите като видяха нивото на Левски са се хванали за главите и се чудят как да се измъкнат от блатото, в което ги натресе бат Бойко![]()
![]()
100% си прав.
Добре бе, бате, въртиш-сучеш, все в нашия подфорум си. Ама много ни обичаш значи. Иди да пишеш епически поеми за Гърнето, Праховеца и Стойчо, който ви отведе до престижното второ място. 
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- Sleepwalker
- Контакти:
Не съм чел предни твои постове, но щом твърдиш, че "познаваш" или по-точно казано имаш достъп до сигурна информация, кажи какво да чакаме в четвъртък около селекцията, та да проверим дали "познаваш".
Смисъл, има малко време, писаното от теб няма да се забрави, а и ще ни дадеш малко храна за размисъл и обсъждане, че липсата на новини ни кара да се занимаваме с глупости и да се гаврим с цесекари.
П.С. Това го пиша съвсем добронамерено и без цел заяждане или подигравка.
П.С. Това го пиша съвсем добронамерено и без цел заяждане или подигравка.