Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот bono » 11 юни 2012 11:56

Едва ли, много голям трън за очите на някои хора се превърна Георги Иванов, въпреки че ме дразнеше и мен с неправилната си политика като ръководител, нямам нищо против него от момента, в който няма властта да определя какво да се случва, за мен ще си остане идола, който ме хвърлял в небесата от кеф 15 пъти поне и ме е радвал с головете си в останалите сезони, в които носеше Левски на гръб :!:

По темата за селекцията, май всички имаме усещането, че зад кадър се случват нещата, а медийте не могат да се докопат да информация кой и какво. Четвъртък е близо, дано имаме какво да видим. А ни трябва много.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 11 юни 2012 12:21

leski написа:Нема да се косите :
До 45 дни разкриват селекцията на Левски !
:lol:
Ще изгрее слънце и на вашата улица,..до края на лятото !

По-добре да благодариш на Пелето, че вчера цял ден се занимава да развежда и разказва за ЦСКА(???) на Фабио Нунес, понеже на "армията" няма нито един човек, който да е достатъчно грамотен, за да го направи сам.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 11 юни 2012 12:31

600 бона делят Левски от сенегалец, смятат от "7 дни спорт"

Спряганият за транс­фер в Левски Байе Джиби Фал по всяка вероятност ще се размине с трансфер при "сините". Сенегалският голаджия има договор с настоящия си клуб Локерен за още една година, а от ръководството на белгийския тим вече об­мислят оферта за негово­то продължаване. Освен това правата му се оценя­ват на сума, надхвърляща милион евро. Според нем­ския сайт transfermarkt.de той струва 1,5 млн. евро. Белгийците са готови да преговарят единствено ако клуб извади не по-малко от 600 хил. евро. Шансът от Герена да се бръкнат с такава сума за играч обаче е минима­лен.

С отбелязаните си 5 попадения в 6 срещи Джиби Фал се превърна в любимец на феновете, а от щаба на белгийския клуб твърдо искат да го задържат. Пред местната преса сенегалецът нас­коро заяви, че е готов да остане поне още година в Локерен, но въпреки това тайно се надява да получи нов шанс за изява на сцената в европейските турнири. С настоящия му тим това едва ли ще ста­не, тъй като в последния сезон Локерен завърши едва осми. Сенегалският голаджия е на 27 години и все още не е казал последната си дума за голе­мия футбол, въпреки че не успя да пробие в клуб като Локомотив Москва. Единственият шанс Лев­ски да уреди Джиби Фал е като извади една камара пари за правата му.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 юни 2012 12:37

bono написа:Едва ли, много голям трън за очите на някои хора се превърна Георги Иванов, въпреки че ме дразнеше и мен с неправилната си политика като ръководител, нямам нищо против него от момента, в който няма властта да определя какво да се случва, за мен ще си остане идола, който ме хвърлял в небесата от кеф 15 пъти поне и ме е радвал с головете си в останалите сезони, в които носеше Левски на гръб :!:

По темата за селекцията, май всички имаме усещането, че зад кадър се случват нещата, а медийте не могат да се докопат да информация кой и какво. Четвъртък е близо, дано имаме какво да видим. А ни трябва много.

Напълно вярно!Да не забравяме също така,че "входящите" трансфери зависят и от "изходящите".Много е важно колко играча ще освободим и кога!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 юни 2012 12:47

Или журналистите си измислят тези гръмки имена които е нереално да привлечем като евтина сензация или в нашия клуб хората отговарящи за селекция не живеят в това измерение!
Досега и Меджани и Фол и които и да е, са хора които за малко пари няма да дойдат а и в слабото ни първенство още по малко!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 юни 2012 13:20

bono написа:Едва ли, много голям трън за очите на някои хора се превърна Георги Иванов, въпреки че ме дразнеше и мен с неправилната си политика като ръководител, нямам нищо против него от момента, в който няма властта да определя какво да се случва, за мен ще си остане идола, който ме хвърлял в небесата от кеф 15 пъти поне и ме е радвал с головете си в останалите сезони, в които носеше Левски на гръб :!:
Напълно си прав. И аз разправях, че не е редно толкова лесно да се забравя това, което е дал на Левски, а то е МНОГО, но продължава да има хора, за които Гонзо е виновен за всичко, включително за финансовата криза в Кот д'Ивоар.

А за трансферите гледам, че положението е в стила на Ремарк - на Западния фронт нищо ново.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 11 юни 2012 13:43

липсата на новини също е новина, явно Ганьо е с единия крак вън от подуене, щом напоследък не суче мустак пред медиите, а и явно въобще не го е еня за селекцията .. а пък новите собственици, визирам мистериозните руснаци стоящи зад ВТБ,та тези същите като видяха нивото на Левски са се хванали за главите и се чудят как да се измъкнат от блатото, в което ги натресе бат Бойко :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 11 юни 2012 13:55

Batkoto написа:липсата на новини също е новина, явно Ганьо е с единия крак вън от подуене, щом напоследък не суче мустак пред медиите, а и явно въобще не го е еня за селекцията .. а пък новите собственици, визирам мистериозните руснаци стоящи зад ВТБ,та тези същите като видяха нивото на Левски са се хванали за главите и се чудят как да се измъкнат от блатото, в което ги натресе бат Бойко :lol: :lol: :lol:

100% си прав. :lol: :lol: :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 11 юни 2012 13:57

Добре бе, бате, въртиш-сучеш, все в нашия подфорум си. Ама много ни обичаш значи. Иди да пишеш епически поеми за Гърнето, Праховеца и Стойчо, който ви отведе до престижното второ място. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 11 юни 2012 15:33

Не съм чел предни твои постове, но щом твърдиш, че "познаваш" или по-точно казано имаш достъп до сигурна информация, кажи какво да чакаме в четвъртък около селекцията, та да проверим дали "познаваш". :) Смисъл, има малко време, писаното от теб няма да се забрави, а и ще ни дадеш малко храна за размисъл и обсъждане, че липсата на новини ни кара да се занимаваме с глупости и да се гаврим с цесекари. :lol: :lol:

П.С. Това го пиша съвсем добронамерено и без цел заяждане или подигравка. ;)
Изображение

Върни се в “Архив”