Булсатком и HD приемниците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

baywatchfan
Контакти:

Булсатком и HD приемниците

Мнениеот baywatchfan » 11 юни 2012 12:56

Абе какво става с тия хора от Булсат? От 2 месеца питам и все нямат HD приемници :evil: По ТВ постоянно текат реклами да гледаме ЕВРО 2012 нa HD с какви ли не примамливи оферти - Blizoo-та, Vivacom-и, а вчера гледах и на Bulsat реклама, но когато отидох, пак ми казаха същото - няма. Май ще изгубят клиенти с тия техни глупости. Да не говорим, че според мен е правилно те самите да ни подменят старите приемници като дългогодишни, лоялни клиенти, а не да ни карат да чакаме и да предплащаме допълнително. Особено сега прокрай Еврото 2012 можеха да го направят това, а не да се излагат така :roll:

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: Булсатком и HD приемниците

Мнениеот Theos » 11 юни 2012 12:57

Няма в наличност е отговора им. Сложили каквото сложили, лично аз чаках месец и нещо за да ми сложат такива, дори жена ми писа жалба, та ако някой иска да им прати една жалба може и да стане.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 11 юни 2012 13:00

И аз го имам този проблем.Записали са ме в някакъв "таен" списък и казаха да чакам обаждане :evil:

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 юни 2012 13:01

Пишете жалба , това е, пишете че плащате нещо пък услугата не ви се предоставя, дори ако се налага пишете до защита на потребителя...а да упоменете го в жалбата към булсатком...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 11 юни 2012 13:05

Абе то оставете това, ама БНТ 2 и БНТ Свят ги предават само по тези приемници....ся като искахме да гледаме волейбола тея дни трябва да гледаме през интернет...не можело да се запишеш по телефона, трябвало молба да подадеш, пък да чакаш...пародия...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 юни 2012 13:07

Gil-galad написа:Абе то оставете това, ама БНТ 2 и БНТ Свят ги предават само по тези приемници....ся като искахме да гледаме волейбола тея дни трябва да гледаме през интернет...не можело да се запишеш по телефона, трябвало молба да подадеш, пък да чакаш...пародия...

Не само тези канали, има още доста които се гледат през HD приемника.
Просто трябва да се натиснат иначе ще си чакате доста време, баджанака вече чака близо 3 месеца че и повече

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 11 юни 2012 13:10

Що се занимавате с тях. Купувайте си други приемници и гледайте шер за няколко лева , да им дойде повече акъл в главата.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 11 юни 2012 13:21

Писах го в една предишна тема.Върви промоция в момента-плащаш си 3 месеца Cinemax и веднага ти дават hd приемник с всички hd канали.Някой да провери,мисля че нещо такова беше,аз миналия месец го направих и сега съм с hd но само за единия телевизор,щото другия ми е по-стар.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 11 юни 2012 13:23

luxorus написа:Писах го в една предишна тема.Върви промоция в момента-плащаш си 3 месеца Cinemax и веднага ти дават hd приемник с всички hd канали.Някой да провери,мисля че нещо такова беше,аз миналия месец го направих и сега съм с hd но само за единия телевизор,щото другия ми е по-стар.

Е тя върви, но те нямат приемници в наличност...или поне така казват.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 11 юни 2012 13:48

Вероятно ги пазят за нови клиенти. Аз съм такъв от февруари и направо се сдобих с един ZHD200. Верно, че плеснаха конвертор втора употреба (късно го видях за съжаление), но качеството е ОК.

Върни се в “Свободна зона”