Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот Lord VOODOO » 17 авг 2009 23:00

НА ВИДИЧ МУ СЕ ИГРАЕ В БАРСА

Защитникът на Барселона Неманя Видич иска да играе в Барселона, обяви неговият агент Паоло Фабри.

„Въдич би бил очарован да играе в Барса, тъй като негова мечта е да заиграе в Примера дивисион”, каза импресариото на сръбския национал, който е харесван от наставника на каталунците Хосеп Гуардиола.

„Трябва да анализираме ситуацията, но за да сме реалисти – нещата са сложни в момента. Отборът току що загуби Кристиано Роналдо и Тевес и няма да иска да загуби друга ключова част от единадесеторката си отново”, добави агентът на Видич.

27-годишният Неманя Видич дойде в Манчестър Юнайтед през януари 2006-а от Спартак Москва, като бързо се утвърди като основен играч в състава на сър Алекс Фъргюсън.

То на кой не му се играе при нас? Може би само Раул и Касиас биха останали верни и лоялни на Реал и биха отказали да играят за нас, всеки друг играч дава мило и драго за такава възможност! Дори и на Ето'О му се играеше още за нас, но реши да бъде прекалено алчен!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 18 авг 2009 15:09

МЕСИ И ИБРА НА ЛИНИЯ ЗА МАЧА С МАНЧЕСТЪР СИТИ

Звездите на Барселона Лионел Меси и Златан Ибрахимович са възстановени от контузии и ще могат да вземат участие в приятелския мач с Манчестър Сити.

Двата отбора ще се изправят един срещу друг в сряда, а от медицинския екип на каталунците обявиха, че са вдигнали Меси и Ибра.

Меси имаше проблем в левия крак, който извади от състава за първия мач с Атлетико Билбао, спечелен от Барса с 2:1 в неделя. Футболистът пропусна и приятелска среща на Аржентина миналата седмица.

В същото време, Ибра може да направи своя дебют за испанските и европейски шампиони, след като се възстанови от счупен пръст на лявата ръка, информира „CNN”.

Е време беше да го видим и Ибра в действие... ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 19 авг 2009 20:33

mormona написа:НАмерих ги в НЕТА!!! НЕ съм си ги правил аз да не решите ! ПЕрфектни са.МАлко фенки на клуба.Натам може да сложа и още от тях! Те не са част от новините на клуба обачее...
( пообработени са с програма така като гледам, обаче те самите момичета са се навили да оправат отзад фона на една от снимките ! )

[center]Изображение[/center]
[center]ИХХХ БЕЕ госпожицееее..........>>[/center]

:P :P :P
Ах беее милатаа я вижте фенка на Бaрселонааа
Нападателят на Валенсия Давид Вия е с по-големи шансове да стане голмайстор на Примера дивисион от мегапокупката на Реал Мадрид Кристиано Роналдо, прогнозира една от водещите световни букмейкърски къщи.

Коефициентът за Вия, който бе номер едно при реализаторите на Евро 2008, е 6/1, докато възможността португалското крило да триумфира при голмайсторите в испанското първенство е оценена на 13/2, колкото има и новото попълнение в атаката на шампиона Барселона Златан Ибрахимович.

След тях в класацията са звездата на Барса Лео Меси с 9/1, съотборникът му Тиери Анри с 20/1 и перлата в халфовата линия на Реал Кака с 22 към 1.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 21 авг 2009 12:12

Вратарят на европейския клубен шампион Барселона Виктор Валдес стана баща за първи път, съобщават испанските медии.

Вчера съпругата на Валдес роди, а вратарят на Барселона бе освободен от тренировъчните занимания на отбора.

Със сигурност обаче Виктор ще пази на вратата на каталунците в предстоящия мач реванш за суперкупата на Испания срещу Атлетик Билбао в неделя на „Ноу Камп”.

Съотборниците му са подготвили сериозна изненада, която ще изпълнят по време на мача и обещаха, че ако спечелят трофея ще го посветят на неговото новородено бебе.

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Мнениеот bai mile » 21 авг 2009 12:13

Ръководството на Барселона иска да удължи с една година настоящите договори на двамата основните полузащитници в отбора Андрес Иниеста и Шави Ернандес.

Контрактите на двамата изтичат през 2014 година, но Лапорта и Бегиристайн искат да задържат халфовете в Барселона до края на тяхната кариера.

Очаква се днес ръководството на каталунците да проведе първи разговори с агента на Иниеста Рамон Сострес.

Освен удължаването на договорите с една година, Иниеста и Шави ще получат и по-добри финансови условия.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 23 авг 2009 01:25

ИБРА ПРИЗНА: НЕ СЪМ ГОТОВ ЗА БАРСЕЛОНА ВСЕ ОЩЕ

Нападателят на Барселона Златан Ибрахимович призна, че се намира в 100 процентова форма, като добави, че му е нужно още време, за да се интегрира както трябва в новия си отбор.

Откакто премина на „Камп Ноу” от Интер, шведът има на игровата си сметка 45 минути, при загубата от Манчестър Сити с 0:1 в средата на седмицата.

„Физическото ми състояние не е такова, каквото ми се иска. Не съм готов на 100 процента, липсва ми ритъм”, призна пред „El Mundo Deportivo” 27-годишният състезател.

„Когато сменяш отбора си, ти се налага да започнеш едва ли не от нулата. Трябва да се адаптираш към новия стил на игра. На „Камп Ноу” това е още по-наложително. Барселона има доста специфичен стил, който е представителен за отбора”, каза още Ибрахимович.

„Да се превърнеш в част от този механизъм изисква време, усилена работа по време на тренировки и участие в мачове, което на мен засега ми липсва”, допълни нападателят на каталунския гранд.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 23 авг 2009 12:59

Lord VOODOO написа:ИБРА ПРИЗНА: НЕ СЪМ ГОТОВ ЗА БАРСЕЛОНА ВСЕ ОЩЕ

Нападателят на Барселона Златан Ибрахимович призна, че се намира в 100 процентова форма, като добави, че му е нужно още време, за да се интегрира както трябва в новия си отбор.

Откакто премина на „Камп Ноу” от Интер, шведът има на игровата си сметка 45 минути, при загубата от Манчестър Сити с 0:1 в средата на седмицата.

„Физическото ми състояние не е такова, каквото ми се иска. Не съм готов на 100 процента, липсва ми ритъм”, призна пред „El Mundo Deportivo” 27-годишният състезател.

„Когато сменяш отбора си, ти се налага да започнеш едва ли не от нулата. Трябва да се адаптираш към новия стил на игра. На „Камп Ноу” това е още по-наложително. Барселона има доста специфичен стил, който е представителен за отбора”, каза още Ибрахимович.

„Да се превърнеш в част от този механизъм изисква време, усилена работа по време на тренировки и участие в мачове, което на мен засега ми липсва”, допълни нападателят на каталунския гранд.

Е той сега акоо се нагажда като Анри една годинаа... егати покупката.Трябва сега да бележи.Не като БЕрбатов срещу някои средняк да вкара.Смисъл ако Ибра вкарва за 3-0 срещу Сарагоса или Виляреал... няма да стане ! :roll:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 23 авг 2009 13:57

Нека изчакаме и да видим какво ще стане. Все пак досега има едва 45 минути изиграни с отбора. ;)

nadal_11
Контакти:

Мнениеот nadal_11 » 23 авг 2009 23:00

Честито бащинство на Валдес! :)
Иначе дано и Боян играе добре през цялото първенство... ;)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 23 авг 2009 23:21

nadal_11 написа:Честито бащинство на Валдес! :)
Иначе дано и Боян играе добре през цялото първенство... ;)

По - Голям шанс трябва да му се дава на момчето !
;)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Барселона”