anakin написа:Тема за реванша.. смятам, че трябва да играемс 3-2-3-2.ПЕтков-Рабех,Топчо,Живко,Сърмов/Симонович,Бардон,Зе,Жо,Дарко,Ортега,Еньо.
За какво ни е Симонович и Ортега?

Само Батков си знае...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
anakin написа:Тема за реванша.. смятам, че трябва да играемс 3-2-3-2.ПЕтков-Рабех,Топчо,Живко,Сърмов/Симонович,Бардон,Зе,Жо,Дарко,Ортега,Еньо.
toi_782812 написа:neznam koi 6te igrae i koi ne no e fakt che levski v poslednite godini ima kasmet pri jrebiq no vseki pat go propilqva kakvo pove4e moje da iskate debrecen ako ne mojete da se spravite s tozi otbor kade ste tragnali
tova ne go kazvam za da podraznq nqkoi az sy6to sam bylgarin i makar 4e ne sam ot levski iskam da prodaljat za6toto tova 6te e dobre kato cqlo za rodniq futbol uspeh v revan6a
n0.merCy написа:toi_782812 написа:neznam koi 6te igrae i koi ne no e fakt che levski v poslednite godini ima kasmet pri jrebiq no vseki pat go propilqva kakvo pove4e moje da iskate debrecen ako ne mojete da se spravite s tozi otbor kade ste tragnali
tova ne go kazvam za da podraznq nqkoi az sy6to sam bylgarin i makar 4e ne sam ot levski iskam da prodaljat za6toto tova 6te e dobre kato cqlo za rodniq futbol uspeh v revan6a
housestyle написа:- ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА ГУБИМ...
- ВРЪЩАТ СЕ МИЛАНОВ И РАБЕХ...
- УНИКАЛНАТА НИ ПУБЛИКА (МОЖЕ ДА ПОСТАВИ НОВ РЕКОРД ПРИ ГОСТУВАНЕ)
- ЛЕВСКАРСКИЯ ДУХ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта