"Old_death":
Момченце... Прав си че още мърдам след изкаран тежък инфаркт и 4 часова клинична смърт!Нямам никакви мотиви да харесвам комунистите и ми е много обидно,когато по някакъв начин свързват мен или подкрепяния от мен отбор с тях! Благодаря за момченцето, но аз съм Old Life /можеше да си направиш труда да видиш на колко години съм/!... Съжалявам за горецитираното, но никой от този форум не е виновен за това и не е длъжен да знае житие-битието ти, за да знае как да контактува с теб, така че да не се чувстваш обиден! Тука четеме мнения и оборваме такива... Никой не е длъжен да поема отрицателната енергия на другите и да не се старае да я неутрализира, както намери за добре!!! А ти, когато и да те зачета по различни теми правиш само това - нагнетяваш напрежение и не търпиш чуждо мнение, различно от твоето!
Да си ме видял да цъкам във вашият форум /Влезнах преди 10 дена, пуснах две мнения - едното веднага бе изтрито, защото засягаше тлъстото ви гуру - и се тръшнах болен от
някакъв грип/, а ти постоянно си във форум "Левски"?! Е, аз вкъщи като ми дойде такъв гост и като почне да ме дразни следва: "Я си... майката!", шут в гъза и "Чиба!"
Вкратце - "С какъвто се събереш, такъв ставаш!", "Каквото повикало, такова се обадило!", "На зла круша, зъл прът!" и т. н., и т. н...
П. П. От днес нататък се смятай се за игнориран от невъзпитан и тъп Човек, за да ти е по-лесно за преглъщане!!!