Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: След реванша Ратко върви си и непроваляй повече Левски

Мнениеот Бижутера » 23 авг 2009 10:55

Berba написа:АЕ НЯМА ЛИ ДА СЕ МАХА ТОА РАТКО ЛИ Е РАДКО ЛИ Е КАКЪВ Е ....

ти си гледай коконата с диадемката и не се меси в тема Футбол :evil: :evil:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: След реванша Ратко върви си и непроваляй повече Левски

Мнениеот groti » 23 авг 2009 11:17

Абе,че Ратко не е за Левски е ясно.Че е хубаво да си ходи,колкото се може по-рано също е ясно.Интересно е що педерасите даваха толкова зор да се махне Велев,ама Батко ги прееба по-яко. Доказания некадърник Ратко. Хубаво е,че ще продължаваме да подкрепяме отбора.Още преди да довлекат Ратко Олимпиеца бях твърдо против него. Тотално разкрит и доказан некадърник. Все пак за разлика от някои малаумници при последващите загуби няма да креща като селска п*тка "Ратко ку*во". Иначе и Ники Илиев,доказан левскар си го каза "Достанич е незрял и неграмотен". Лошото е,че докато онзи малаумник Батков е начело на отбора няма да направиме правилен ход с треньор.
110 години любов!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Българските патенти във футбола !

Мнениеот groti » 23 авг 2009 11:38

1 - В България не може да се играе по схемата сряда ,събота. Ако в седмицата има повече от 1 важен мач,то е задължително другия да бъде отложен. Пример Левски - Литекс
2 - В България първенството започва първо и завършва последно...Имаме си дълга зимна ваканцийка
3 - В България е модерно Бай Унуфий да отиде на мач,да доведе чавето Петърчо и цял мач да люпят семки и плюят люспите по вратО на оня отпред,като тоя ритуал се прекъсва само като се пЦува съдията,че дал тъч за другия отбор
4 - За подсилване преди много важни мачове в Европа взимаме 3ма футболисти на обща възраст 110 години.
5 - Футболист под 23 години е твърде млад,да ходи да се обиграва.
6 - Всеки,който е вкарал 2 гола на Левски или ЦСКА е голям футболист и трябва да бъде трансфериран в кръвния враг на "жертвата" и е по-добър от юношите на отбора.
7 - Всеки мач,който не ни харесва как завършва е : купен,продаден или поне бойкотиран
8 - САШО ДИКОВ
9 - Ч-ц Б-с
10 - Президенти,като Дражев,Батков,А.Томов,Христолов,В.Стефанов,Галката,Юри Галев,Коце Маца
11 - Футболисти с метросексуални прически (това и в Македония е мн модерно,но нали те са си Западна България...)
12 - Негрите са цигани. Доказано е
13 - Деление по сектори сектор "трю фенове" , сектор "семкаджии"
110 години любов!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Българските патенти във футбола !

Мнениеот mistreated » 23 авг 2009 11:54

За мен най-якото е "Съдията съсипа труда на момчетата. Идете ги вижте, плачат в съблекалнята."
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
valyo1912
Контакти:

Re: Георги Иванов: Криха се като мишки при победите, сега критик

Мнениеот valyo1912 » 23 авг 2009 12:13

от всички които визирате мисля че гонзо има физиономия на мишка,вгледайте се внимателно в него,пълна мишка
От кой отбор си?

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: Боже колко мъка имапо тоя свят!!!

Мнениеот Делибаш » 23 авг 2009 12:26

"Old_death": Момченце... Прав си че още мърдам след изкаран тежък инфаркт и 4 часова клинична смърт!Нямам никакви мотиви да харесвам комунистите и ми е много обидно,когато по някакъв начин свързват мен или подкрепяния от мен отбор с тях!

Благодаря за момченцето, но аз съм Old Life /можеше да си направиш труда да видиш на колко години съм/!... Съжалявам за горецитираното, но никой от този форум не е виновен за това и не е длъжен да знае житие-битието ти, за да знае как да контактува с теб, така че да не се чувстваш обиден! Тука четеме мнения и оборваме такива... Никой не е длъжен да поема отрицателната енергия на другите и да не се старае да я неутрализира, както намери за добре!!! А ти, когато и да те зачета по различни теми правиш само това - нагнетяваш напрежение и не търпиш чуждо мнение, различно от твоето! :mrgreen:

Да си ме видял да цъкам във вашият форум /Влезнах преди 10 дена, пуснах две мнения - едното веднага бе изтрито, защото засягаше тлъстото ви гуру - и се тръшнах болен от някакъв грип/, а ти постоянно си във форум "Левски"?! Е, аз вкъщи като ми дойде такъв гост и като почне да ме дразни следва: "Я си... майката!", шут в гъза и "Чиба!" :mrgreen:

Вкратце - "С какъвто се събереш, такъв ставаш!", "Каквото повикало, такова се обадило!", "На зла круша, зъл прът!" и т. н., и т. н... :( :twisted: :mrgreen:

П. П. От днес нататък се смятай се за игнориран от невъзпитан и тъп Човек, за да ти е по-лесно за преглъщане!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 23 авг 2009 12:56

Аз лично не виждам какъв е проблемът бивши футболисти на Левски да критикуват отбора. Каквото и да си говорим, Наско Сираков, Ники Илиев,Емо Спасов, Кокала и Боримиров(макар от последните двама да не съм чул нито дума срещу играта на отбора), ако щете и по-старите играчи Жечев, Панов, че и Вуцата, могат да си казват мнението, когато някой журналист ги попита. На Гонзо не му правят чест тези епитети, без значение срещу кого точно са насочени. Жалко, че така си е изпуснал нервите.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Re: Факти, Факти и пак Факти и ВСЕ ЛОШИ!

Мнениеот INZAGHI_99 » 23 авг 2009 12:59

ACMILAN:
Много си прав и ти, но цялата тази тема е пусната с един замисъл- това е КЛУБНАТА ПОЛИТИКА НА ЛЕВСКИ В ПОСЛЕДНИТЕ 3 години, тази клубна политика е ЪПСУРДНА, не говоря само за юношите, говоря като цяло, то не се меняха тренери, ръководни постове, гониха се играчи, взимаха се пълни некадърници или пък въобще не се взимаше никой, и другото което се правеше най-много бе да се - ГОВОРИ. Къде по света сте видяли друг президент на футболен отбор да говори всеки ден????
Аз никъде. Хората имат по едно до три интервюта на година, този нашият има по 15 интервюта на месец!!!!!!!!!!!! Като в 10 от тях лъже и плюе Ц....... - НА кого му е нужно това????
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

elit
Контакти:

Re: БЕЗ ГЛУПОСТИ - САМО АНАЛИЗ

Мнениеот elit » 23 авг 2009 13:09

Към автора на темата!
Схемата, която показваш е може би твоето виждане на случилото се на терена. Но треньорът я беше замислил по друг начин, а именно.

.......................................... Г.Христов ..............................................

.......................................... Д.Тасевски ............................................

Йовов............................................................................................... Зе Соарес

...........................Бардон.................................Сърмов...........................................

Вагнер...................................................................................................Минев
.....................................Генев...............................Топузаков..................................

............................................ ..........Петков........................................................

т.е. класическото 4 4 1 1
И за да не бъда голословен в твърденията си, цитирам НАСКО СИРАКОВ,
направени пред 7-дни и побликувано в Гол.бг

"Схемата

Трябваше да е 4-4-1-1. С Йовов и Зе Соарес, които да се прибират в средата по-често и да покриват зоната си. Дарко също трябваше да помага по-активно, както и двата вътрешни халфа Бардон и Сърмов. Поне аз така си мисля, че е бил замисълът на Ратко Достанич. Проблемът е, че нито Дарко, нито Бардон са готови да играят цял мач на високи обороти.

Контролът на топката е важен, но зависи къде и как го правиш. Ако я разиграваш в линията на защитата, това не е контрол. Трябва да намериш свободния човек в средата или между халфовете на противника и тяхната защита и там да комбинираш бързо. Налага се и да контролираш играта в близост до наказателното поле на противника.

Грешките

Ние се пропукахме в средата на терена заради невъзможността на Георги Сърмов да покрива голям периметър. Тасевски и Бардон не се връщаха достатъчно да му помагат. Христо Йовов не участваше достатъчно във фаза защита. Зе Соарес участваше повече във фаза защита. Той игра по-отговорно в отбрана, отколкото Йовов, макар Христо да го е показвал, че може да го прави. Нормално е Сърмов да изнемогва. Не може на такъв голям периметър да те оставят и да се разкъсваш между 2-3 свободни позиции.

Лошо впечатение направи и Георги Петков, който през първото полувреме риташе топката дълбоко в тяхната половина. На кого я рита, при положение че се вижда как техните защитници ни превъзхождат в играта с глава? Имаха само един забит нападател напред - Кулибали, а ние там разполагахме с четирима защитници. Защо не се изнасяше топката, да се разиграе, да върви по земята, където е силата ни? Левски няма да прокопса с безцелни центрирания. Този футбол се играеше преди десет години."

В горното експозе Наско коментира и неудачното включване на Минев, вместо
Безукан!
И отново искам да подчертая, че не съм присъствал на разбора на Достанич,
но явно е, че треньорът е поставил задачите, които Наско е видял, които
видях и аз. Друг е въпросът, как беше изпълнена тя!

bingo
Контакти:

Мнениеот bingo » 23 авг 2009 13:10

L_Messi написа:. На Гонзо не му правят чест тези епитети, без значение срещу кого точно са насочени. Жалко, че така си е изпуснал нервите.

Oще повече ми е чудно, кога пък той е чувал ПЛЪХ ДА КРИТИКУВА НЯКОГО. С такъв директор който две думи на кръст не може да върже - заникъде !!!

Върни се в “Архив”