България - Франция 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: България - Франция 3:1 FT

Мнениеот pesho_1913 » 10 юни 2012 01:06

Като цяло имаше положителни и отрицателни неща след днешния мач.
Положителни:
1. Матей ги разнищи на сервиз. Тоя човек от бая време не го бях виждал да бие начален удар, почти без да сгреши.
2. Невероятна атмосфера!
3. Нямаше го ''великият'' диджей Теди Джорджо.
4. Тодор Алексиев направи един от най-добрите си мачове! Поздравления.

Отрицателни:
1. Андрей Жеков си личи, че още не е във форма. Много топки ги пращаше на филето и ставаше какафония.
2. Съдията ми скъса нервите. Явно беше, че на моменти подпираше франсетата.
3. В сектора, където бях аз, двама бяха на косъм да се сбият, задето единият бил седнал на мястото на другия. Боже, опази..

Сигурно изпускам някой друг факт, но важното е, че победихме! Остава да минем през фараоните и да си кажем, ''Здравей, Лондон!''
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 10 юни 2012 01:29

Браво на нашите :)

Не мога да повярвам, че темата има по-малко мнения от теза на мачовете от европейското :oops:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 10 юни 2012 01:31

Не знам какво сте гледали, ама Тошко Алексиев беше велик - много трудни топки успяваше да реализира хладнокръвно в атака. Не си спомням да се е пропуквал в защита. Затова му помогна и треньора, като му даваше смени в задно поле. А за треньора Радо Стойчев беше съвсем обикновен мач, в смисъл както обикновено беше перфектен.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 юни 2012 05:43

pesho_1913 написа:Като цяло имаше положителни и отрицателни неща след днешния мач.
Положителни:
1. Матей ги разнищи на сервиз. Тоя човек от бая време не го бях виждал да бие начален удар, почти без да сгреши.
2. Невероятна атмосфера!
3. Нямаше го ''великият'' диджей Теди Джорджо.
4. Тодор Алексиев направи един от най-добрите си мачове! Поздравления.

Отрицателни:
1. Андрей Жеков си личи, че още не е във форма. Много топки ги пращаше на филето и ставаше какафония.
2. Съдията ми скъса нервите. Явно беше, че на моменти подпираше франсетата.
3. В сектора, където бях аз, двама бяха на косъм да се сбият, задето единият бил седнал на мястото на другия. Боже, опази..

Сигурно изпускам някой друг факт, но важното е, че победихме! Остава да минем през фараоните и да си кажем, ''Здравей, Лондон!''

Хахахаха, хареса ми твоя коментар! Много ме е яд, че още не съм бил в тая зала, сигурно усещането е уникално! Благородно ви завиждам! Матей, направо както отдавна не го е правил, направи разликата в сервирането! А, за клубния си отбор постоянно го прави! Не е нарочно! Просто за националния е друга мотивацията, много повече е под напрежение! Не ми липсва Теди Джорджо, честно!!! В София познавам поне 20 човека, които биха се справили по-добре от него! ( да не говорим за тези които не познавам!) За Тошко Алексиев......преди години направи грешка, която ни костваше сигурно титлата, но....си остава голям играч! Съгласен съм с тебе, че Андрей още не беше във форма, но какво ли ще стане като влезе във форма?! Съдията, ей Богу, казвам ви го честно, даже Германия-Португалия не гледахме, гледахме повторения, тоя мръсен чех (язък им за хубавите девойки) с тоя китаец бяха дошли да ни "колят"!!!!!!! Ако ви е интересно вземете още веднъж да гледате този мач и да разберете какво е "бъркана топка" и "носена топка", ама какво е за България и какво беше за Франция, аз също полудях!!!!!!! А за сбиването?! Еми............приятелю, живееш сигурно в България, сигурен съм, че става въпрос за две съседни места, ама що да не го направят?! Нали тука всички сме "мъжаги"! Последно, мача с фараоните няма да лесен! Трябва си пълна мобилизация! Понеже 10-ина човека го гледахме мача при мен, видяхме колко са разочаровани франсетата накрая, посрещача им плачеше като дете, съжалихме ги, но....по-добре, че те плакаха, а не нашите, нали?!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 юни 2012 09:54

Велик мач! Не знам как сте си мислели, че Франция са слаби и ще ги бием на ходом. И те бяха дошли за своята кауза, цел, мечта да са на Олимпиадата. Имаха аргументи и то не малко да го сторят. Добавете и съдийските аванти в много важни моменти... за малко ние да плачем накрая. А нашите момчета отдавна не бяха играли така сърцато и не се отчайваха, когато франсетата правеха по 3-4 точки поред. Матей поведе отбора към победа с бомбения си сервиз. Жеката не е във форма, но и той се стара. Победата е за цяла България!
Сега остава да спечелим и срещу Египет и официално да вземем таз жадувана квота за Лондон!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 10 юни 2012 10:49

MuFc1878 написа:Велик мач! Не знам как сте си мислели, че Франция са слаби и ще ги бием на ходом. И те бяха дошли за своята кауза, цел, мечта да са на Олимпиадата. Имаха аргументи и то не малко да го сторят.

Факт!!!След края на мача не можеха да повярват, че са загубили и повечето се разреваха.Даже ми стана малко жал за тях, но като се сетя, че и ние бяхме в същото положение след загубата от Германия... ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 юни 2012 12:31

Страхотен мач, уникална атмосфера! Много сърцата игра от нашите! Заслужава го този успех! И момчета и целия трен. щаб! :) Казийски и Соколов ги разпориха направо! Страхотен мач за Тодор Алексиев! Блестящ беше! Това Тошковците СМЕ ГОЛЯМА РАБОТА, ей :lol: Личеше си, че Жеков му липсва малко сработване, но сега с мачовете от груповата фаза от Св. Лига съм сигурен, че всичко ще изгладим в играта си! Теодор Тодоров и Ники Николов са страхотни! Истинска стена на блокада имаме! :) А освен тях на скамейката имаме и В. Йосифов- истинско богатство са центровете ни :) Много навременни смени и на Р. Стойчев! Изобщо не чакаше да ни натиснат от сервис, ами веднага пускаше Пенчев, който направи много силни включвания и показа страхотна отбрана :) Е, 2/3 от пътя за Олимпиадата го изминахме! Остава още една победа днес срещу Египет, за да си подпечатаме билетите за Лондон! :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 10 юни 2012 12:32

[center]РЕСПЕКТ! [/center]

[center]Изображение[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 юни 2012 13:00

Ухааа ... 8-)
За съжаление нямах възможност да го гледам мача, но искрено извиках едно мощно - ДААА, когато ми съобщиха резултата ... :)
Трудна и изстрадана, но пък точно за това - толкова сладка победа !
Принципно в такива решаващи мачове, които са просто за победа на всяка цена и с всички средства, въобще не трябва да се гледа това, как сме играли ...
В смисъл, няма нужда да се анализират спортно-техническите качества, както на нашият отбор, така и на съперника.

Просто подобни мачове се печелят с желание, злоба, упоритост ... И разбира се - късмет.

П.п.

Дали мача не е качен вече в някой торент ? :roll:
Иска ми се да го изгледам, въпреки че вече знам резултатът, развитието и т.н.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 юни 2012 16:05

Честита победа!
Последна промяна от Eminem на 10 юни 2012 16:38, променено общо 1 път.

Върни се в “Волейбол”