ЕВРО 2012 Група ''C'' : Испания - Италия - 1:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- wozniacki123
- Контакти:
Re: ЕВРО 2012 Група ''C'' : Испания - Италия
Доста тежък мач се очертава но логиката клони към Испания 1;0 Торес или Йоренте 

Италия са ми най-противния отбор на първенството, а и по принцип. Твърда победа за испанците, макар че и те не са ми любимци.
Джовинко наистина направи силен сезон, но Касано е водещата фигура в атака, откакто Прандели е треньор. За съжаление, болестта го изкара за дълго време от терените, но Фантантонио още с влизането си промени играта на Милан в края на сезона. За съжаление, всичко вече беше изгубено, но това е друга тема. Нищо не пречи да играят и двамата с Джовинко в атака, тогава и те ще са в стил тики - така
Само джуджета на терена
Не знам и аз как ще подходи Прандели, има различни варианти както в схемата, така и в изпълнителите. При 3 - 5 - 2 се губи един халф реално. Смисъл трима защитници, двама халф - бека и остават само трима в средата срещу 5 на Испания... Защото Иниеста и Силва са си халфове, никакви крила не са и реално фурията си играе с 5 халфа. А и трима централни защитника при положение, че единственият им нападател е... Торес
ми звучи като прекалено подсигуряване в тази зона и неглижирането на друга. Истина е обаче, че Де Роси би помагал много за изнасянето на топката, ако той е третият централен защитник. При 4 - 3 - 1 - 2 ще може да се разиграва повече топката в средата на терена, защото даде ли се на испанците пълната инициатива, всички знаем какво се случва. Не знам кого ще пусне Прандели, но определено силната страна на Италия е в средата на терена, според мен, и това трябва да се използва. Така или иначе, той си знае най - добре, както каза колегата, ще му пишем оценките довечера
И стига вече с това катеначо, традиционно добрата защита на Италия и т. н., отдавна италианските отбори не играят така, митът открай време е развенчан за тези, които имат поглед върху играта, а и Италия няма защитници като едно време, това е повече от очевадно. Барези, Малдини, Костакурта, Неста, Канаваро... просто няма такива защитници вече. Киелини играе повече в стила на Матераци
, може пък историята да се повтори, кой знае 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
doktora25 написа:Все пак тази тактика от тях е измислена
По принцип е измислена от други и усъвършенствана в Италия.
Не мисля,че италианците имат сили да се противопоставят на Испания.Та повечето им футоболисти едва преди няколко дни ги пуснаха от затворите и нямат нужната подготовка,но нека не забравяме,че когато Италия или Германия са на терена,нищо не се знае до последния съдийски сигнал!Все пак в този мач ще съм за Италия!И изобщо,във всички мачове с участието на Испания ще съм за противниковите отбори 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Фаворита е ясен в този двубой , но много изненади стават от началото , като очаквам че и тук може да стане някаква..
- Udoji90
- Контакти:
Тъй като е първи мач, а другите 2 отбора в групата на пръв поглед отстъпват като класа, смятам, че и Испания, и Италия ще искат по-скоро да не паднат, отколкото да бият. В този ред на мисли, смятам, че ще има малко голове. 0-0, 1-1, 1-0 и 0-1 за мен са най-реалните резултатти. Иска ми се да е 1-0, но по-скоро бих заложил на 0-0.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- realmadrid_fan
- Контакти:
Испанците превъзхождат на всеки отделен пост и са много по-обигран и усъвършенстван отбор, затова очаквам мачкане от началото до края и победа за Ла Фурия - 2:0 (Силва и Мата).
L_Messi написа:Испанците превъзхождат на всеки отделен пост и са много по-обигран и усъвършенстван отбор, затова очаквам мачкане от началото до края и победа за Ла Фурия - 2:0 (Силва и Мата).
Къде ги видя тези два гола на испанците срещу Италия,не мога да разбера.Че те станаха световни шампиони с 6 гола за цялото първенство,ти искаш сега да вкарат 2 гола в един мач

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване