И аз споделям мнението , че един от най-очакваните мачове в турнира беше изключително слаб (дори да бъдем по-точни най-слабия от началото на шампионата). Поне за мен , реалния резултат си беше равния, не мисля, че немците с нещо надиграха или показаха, че са по-силни от Португалия. В същото време, португалците играха доста страхливо и показаха агресия и желание за победа, чак след гола на Гомес. Също така, днес и късметът не беше с тях - две греди, особено първата на Пепе , когато топката се удари в сгобката и кацна на голлинията - ако беше влезнала, португалците щяха да получат огромно психологическо предимство с този гол в заключителните минути на полувремето. Но в крайна сметка нека гледаме реалностите и фактите - Германия вкараха, а португалците не успяха. От немския отбор много ми хареса играта на Хумелс - страхотен защитник. Роналдо не мисля, че игра слабо, но в крайна сметка след като отборът му е загубил е нормално той като лидер да носи отговорност и да обира всички негативи. Все пак портгуалците имат още два мача минимум. Според мен, те имат класа, единствено им трябва повече увереност в силите и си мисля, че могат да се преборят за класиране в елиминационната фаза