Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
RobiVanPersie написа:Две съдийски грешки имаше в това полувреме...1-двоен удар ,който не беше отсъден след подаване към вратаря 2 чистата дузпа.....Относно коментар мене ми става смешно,когато слушам глупости от типа "обсъждахме със съдята синовете си" или "човека асистенция"![]()
![]()
RobiVanPersie написа:Две съдийски грешки имаше в това полувреме...1-двоен удар ,който не беше отсъден след подаване към вратаря 2 чистата дузпа.....Относно коментар мене ми става смешно,когато слушам глупости от типа "обсъждахме със съдята синовете си" или "човека асистенция"![]()
![]()
turbogena написа:Доста интересен развой на мача. По принцип в тази група не харесвам никой и се радвам ,че Дания поведе ,за да има интрига.Второто сигурно холандците ще засилят натиска ,но виждаме ,че и скандинавците са доста опасни в предни позиции.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Sardukar написа:RobiVanPersie написа:Две съдийски грешки имаше в това полувреме...1-двоен удар ,който не беше отсъден след подаване към вратаря 2 чистата дузпа.....Относно коментар мене ми става смешно,когато слушам глупости от типа "обсъждахме със съдята синовете си" или "човека асистенция"![]()
![]()
всеки си има право на мнение, но се шегуваш за първата "спорна" ситуация
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта