Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот ТЪМНО СИН » 09 юни 2012 18:49

МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ ,ТЯ МОЖЕ БИ КАЗВА ДОСТА НЕЩА.http://www.sportline.bg/news/92905/na-g ... o-za-tsska

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юни 2012 18:56

ТЪМНО СИН написа:МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ ,ТЯ МОЖЕ БИ КАЗВА ДОСТА НЕЩА.http://www.sportline.bg/news/92905/na-g ... o-za-tsska

Много ми хареса написаното!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 09 юни 2012 19:03

ТЪМНО СИН написа:МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА ПРОЧЕТЕТЕ ТАЗИ СТАТИЯ ,ТЯ МОЖЕ БИ КАЗВА ДОСТА НЕЩА.http://www.sportline.bg/news/92905/na-g ... o-za-tsska

дано поне 50% от написаното да излезе вярно и тогава пак ще се радваме на победи и силен отбор ;)
И само Левски оле

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 09 юни 2012 19:38

Ключовото тук е "може би". Колкото изглежда добре, точно толкова зле може да се окаже. Дано! Остана ни само надежда...и пичът от "Надежда".

Потребителски аватар
forumx3
Контакти:

Мнениеот forumx3 » 09 юни 2012 20:39

Бразилецът Андерсон Сантана е един от футболистите, които попадат в трансферните планове на Левски, научи Гонг. Той също така е следен и от Димитър Димитров - Херо относно евентуален трансфер в Черноморец Бургас.

Сантана играе в португалския Витория Гимараеш, като има способностите да се подвизава на няколко позиции. Той има мачове като ляв бек, ляв халф и централен бранител. Бразилецът, който е на 26 години е бил наблюдаван от скаути на „сините” в края на вече изминалия сезон.

Сериозната част от неговата кариера стартира в бразилския Наутико. През 2010 година отива под наем в руския Терек Грозни, а след това вече е закупен от Витория Гимараеш. С този португалски клуб, Андерсон Сантана играе финал за Купата на Португалия, но тимът му губи тежко от Порто на Андре Виаш Боаш с 2:6. В началото на последния сезон Андерсон Сантана пак пада на финал от Порто, този път за Суперкупата на страната с 0:2. Гимараеш играе в Лига Европа, но няма голям късмет и преди групите отпада от бъдещия победител – Атлетико Мадрид.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 09 юни 2012 21:15

Тонев е тотален позьор и въздух под налягане, бе. Колко години ще ви трябват да го разберете? Герб и ББ го пратиха в Левски като синдик да спасява клуба от предстоящия фалит, за това и Батков няма думата за нищо. Изобщо не очаквайте да се купуват играчи, най-много някои свободни агенти да се доведат за замазване на очите...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 юни 2012 22:18

golasimo написа:Е.и му мамата , няма такова мрънкане . Оревахте целия свят . Изчакайте 14ти , да видим какво ще стане . Който дойде , дойде . Важното е ние да сме на стадиона !!! Аз съм сигурен , че половината от мрънкащите не са стъпвали на стадиона , а са само форумни герои . Ако всички драскачи подкрепяха отбора на живо , нямаше да сме по 500 човека на Герена , което е мега срам !!!

Ами срамувай се ,бре пич.
Защото аз съм по стадионите с Левски от близките години...да кажем-1962-ра.
Но в последните няколко не съм стъпвал и няма да стъпя,докато:
!.Е пълно с някакви,които използват името на Левски ,за да правят "бизнес" на трибуните.
2.Някакви недоразумения се упражняват ,върху гърба на отбора и постоянно плещят простотии.

Едно време(дори и през 90-те),нямаше такива глупости-трансферни прозорци :lol: Имаше момчета ,които искаха да играят в Левски и той бе в сърцата им,а те се раздаваха за отбора.Идваха,играеха-кой с успех,кой без,но НИКОГА тъ[*]паци като гонзо,тонев и други не се пъчеха да говорят .
Дори и Мъри(на когото не съм фен),не изпадаше в такива ...конфузни ситуации от сорта-тука има,тука нема.
А вие ми обяснявайте,колко съм форумен герой и колко не обичам ЛЕВСКИ!
Аз съм роден и закърмен с този отбор,баща ми-също,дядо ми-също.
Отивайте 500 наркомана и подкрепяйте тонев и батков.

п.п. И научи името на стадиона!
"ГЕОРГИ АСПАРУХОВ" :!:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 юни 2012 08:18

17:00ч. "Спортът по Канал 3 с Крум Савов": гости в студиото - силният човек в Левски - Иво Тонев :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 юни 2012 08:37

Бардон: Контактът с Левски е загуба на време

Бившият нападател на Левски Седрик Бардон явно е сърдит на някого в клуба. В интервю за "Меридиан мач" той разкри, че вече не се интересува от това какво става на "Герена" и смята, че контактът със "сините" е абсолютна загуба на време.

"От известно време Левски не ме интересува. Установих, че контактите с този клуб са загуба на време. Направих много опити да помагам с каквото мога, но те останаха напразни. Вече не разговарям с нито един човек от "Герена". Не съм се скарал с никого и в момента не познавам шефовете там, но пак казвам, че контактите с този клуб са загуба на време. Изключено е един ден да се върна в Левски. Аз вече се занимавам с бизнес, който е далеч от футбола", заяви Бардон.

-Доста озадчаващо изказване, направено няколко дена след отказа на французин да подпише. Остават съмнения, че не жена му, леля му или баба му са причината да откаже, а някаква друга :roll: Става ясно единствено, че развалихме отношенията си с човек, който имаше много добри чувства към клубът ни :(
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 10 юни 2012 09:05

Ще има : " Аз съм сериозен човек.... Някои левскари не знаят какво е Левски..следим, наблюдаваме ,преговаряме..бла,бла,бла"- гостуването на Тонев при Крум.

Върни се в “Архив”