Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Стойчо си призна:Директива няма !

Мнениеот DANS » 09 юни 2012 18:26

Да бе няма директива,

питам кой забрани на Гриша Ганчев да даде играчи на ЦСКА преди пролетния полусезон!?

Но на хората това не им хареса. Първата връзка направихме за Янев и Занев. Той се съгласи, както и да ни преотстъпи Йеленкович, но след три дни се обади и каза, че не му позволяват да трансферира играчите, дори и ЦСКА да му дава 2 милиона евро.

Кой не му позволява?

- Не се сещаш, така ли?

Какви са тези паранои сега?

- Ти ще го напишеш ли? В събота, две седмици преди втория полусезон, се разбираме за Занев и Янев, и в понеделник човекът отива на вечеря в Кемпински и казва на моите хора, че не му позволяват да прати играчите си в ЦСКА...
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 юни 2012 18:30

Предполагам ключовия фактор е бил, че ЦСКА не е "давал", а "обещавал" определени пари за тия играчи. Всеки отбор с нормален борд на директорите (разбирай не отборче-сателитче на ЦСКА) не би разрешило трансфери към ДОКАЗАНО некоректни платци, още повече за толкова скъпи и доказани играчи. Директивите са в главата на Г.А. и С.М., които ви ги сдъвкват и изплюват за по-лесна консумация.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 09 юни 2012 18:33

Поне има достойнство да си признае. Добре, че го направи, че много деца из форумите останаха с грешно впечатление. Поздравления за постъпката му, но се надявам да не го прави повече ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 09 юни 2012 18:36

От началото и аз, и още едно 5-6 човека казахме, че няма подобно нещо, а просто е искал да създаде напрежение, а това се получи по най-добрият начин.

Все пак е добре, че си е признал, защото честно казано ми писна цял полусезон да слушам подобни неща.

Гледайте си Евро-то и бичете айляк цяло лято. Изображение

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 09 юни 2012 18:42

Обичам Левски написа:Ето какво каза пред Гонг накратко: Мечтаех да се върна в ЦСКА, никога не съм съжалявал, че поех тима отново.

Идеята с директивата беше просто една стратегия. Игра на думи през цялото това време, от която исках да извлека максимална полза във всяка една ситуация. Нищо лично към Левски. Просто неща, които съпътстват футбола.

Цялото интервю: http://cska.gong.bg/view_article.php?article_id=275877

цял полусезон плюене,драскане,директивиране,пак плюене на ДРУГАРЯ ГА ГА и за 2 минути да ти отиде труда на вятъра.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 09 юни 2012 18:43

Обичам Левски написа:
Red Warrior написа::lol:

Смешно ти е обаче цял сезон директиви ви бяха във устата.Чакам ПУБЛИЧНО извинение ,които ни обвиняваха във корупции и други глупости

Утре правя един плакат, отивам на НДК и започвам да казвам на всички минувачи, че се извинявам как може най-честния отбор, който трябваше да е шампион, но е само морален такъв е обвинен в такава несправедливост.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 09 юни 2012 18:46

DANS написа:Да бе няма директива,

питам кой забрани на Гриша Ганчев да даде играчи на ЦСКА преди пролетния полусезон!?

Но на хората това не им хареса. Първата връзка направихме за Янев и Занев. Той се съгласи, както и да ни преотстъпи Йеленкович, но след три дни се обади и каза, че не му позволяват да трансферира играчите, дори и ЦСКА да му дава 2 милиона евро.

Кой не му позволява?

- Не се сещаш, така ли?

Какви са тези паранои сега?

- Ти ще го напишеш ли? В събота, две седмици преди втория полусезон, се разбираме за Занев и Янев, и в понеделник човекът отива на вечеря в Кемпински и казва на моите хора, че не му позволяват да прати играчите си в ЦСКА...

ДОСЕГА ВИ ДАВАШЕ МАЧОВЕ ,СЕГА И ИГРАЧИ.НЯМА ЛИ ДА ВИ СТАНЕ МНОГО.за такава дейност може да изхвърчат от "а" група.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 09 юни 2012 18:52

"Стойчо си призна..." е част от директивата за следващия сезон. :mrgreen:
То и друго си "призна", че щабът му не бил взимал заплати! :)
...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юни 2012 18:53

POPCORN написа:има го и това във футбола.и аз бях сигурен,че не го мисли.даже бях сигурен,че няма никаква директива.просто знаех,че футболисите на Левски не са кой знае какво и нормално да не станат шампиони.Всеки има право да говори каквото иска, не трявба да се приема толкова на сериозно!Ако феновете на Левски и отбжора на Левски са го приели , значи Стойчо си е свършил работата добре

Напротив!Той си го мислеше!Понеже е един "плоскомислещ" индивид от Плоски!
Сега се оправдава като п...!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 юни 2012 18:55

Янис Зику написа:От началото и аз, и още едно 5-6 човека казахме, че няма подобно нещо, а просто е искал да създаде напрежение, а това се получи по най-добрият начин. ....

И кое се получи по най-добрия начин: Паднахте от "Левски", от "Миньор" , от "Лудогорец"....пропиляхте 8 точки аванс и нарисувана титла, и накрая останахте с калъфките! :roll: Наистина се получи по най-добрия начин, но не за вас!..... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 09 юни 2012 18:56, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Архив”