Зачестилите гафове в последно време от страна на Националния клуб на привърженика на Левски, с председател Владимир Владимиров-Гугутката, очевидно водят до сериозно разединение между феновете на тима, научи .......
Нещо повече, членове на фенклубове от различни краища на страната настояват мястото на Гугутката да заеме бившият председател Златин Тепсиев-Голди. Последният бе обединителна фигура сред запалянковците в продължение на дълги години в качеството си на председател на Националния фенклуб на "сините".
Причината за негодуванието сред част от "сините" привърженици се крие в това, че обединението на "София-Запад" с Националния клуб на привърженика изцяло компрометира клуба и историята му, с оглед криминалното съществуване на фракцията и членовете в нея.
Само преди дни един от тях - Антон Калчев, който е шеф на фракцията, бе арестуван от ГДБОП по обвинение за разпространение и продажба на наркотици. МВР отдавна разследва делата на "западняците", за които се твърди, че са част от престъпната група на обявения за международно издирване Христофорос Аманатидис-Таки.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
OfanzivaCSKA
- Контакти:
- емо73канар
- Контакти:
Re: Илиев няма да разваля отношения заради Левски
Докато отбори като ЦСКА,Локо С-я,Черноморец и други,които дължът пари на целият свят ,неминат през честилището на Вгр.няма да се оправи футбола в тази държава.

-
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
- Контакти:
Re: Нови промени в Левски!
OfanzivaCSKA написа:Зачестилите гафове в последно време от страна на Националния клуб на привърженика на Левски, с председател Владимир Владимиров-Гугутката, очевидно водят до сериозно разединение между феновете на тима, научи .......
Нещо повече, членове на фенклубове от различни краища на страната настояват мястото на Гугутката да заеме бившият председател Златин Тепсиев-Голди. Последният бе обединителна фигура сред запалянковците в продължение на дълги години в качеството си на председател на Националния фенклуб на "сините".
Причината за негодуванието сред част от "сините" привърженици се крие в това, че обединението на "София-Запад" с Националния клуб на привърженика изцяло компрометира клуба и историята му, с оглед криминалното съществуване на фракцията и членовете в нея.
Само преди дни един от тях - Антон Калчев, който е шеф на фракцията, бе арестуван от ГДБОП по обвинение за разпространение и продажба на наркотици. МВР отдавна разследва делата на "западняците", за които се твърди, че са част от престъпната група на обявения за международно издирване Христофорос Аманатидис-Таки.
Вместо да се занимаваш със проблемите в СекБтор да бяхте дошли да подкрепите Стойчо за началото на сезона защо ви нямаше?Някои ми казаха ми то няма смисъл?Пролича си кои са истинските фенове и това са старите поколения които бяха там днес дори да бяха 10-15 човека поне уважиха събитието.
- Captain Stottlemeyer
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:..... да бяхте дошли да подкрепите Стойчо за началото на сезона защо ви нямаше? Някои ми казаха ми то няма смисъл?Пролича си кои са истинските фенове и това са старите поколения които бяха там днес дори да бяха 10-15 човека поне уважиха събитието.
10-15 човека плюс 7 души футболисти плюс Стойчо и двама-трима от щаба....ехе-е, вие сте били цели два отбора, можехте да си спретнете мачле.
Апропо, дали и кога "титаните" ще платят заплатите на Стойчо и останалите балъци, че той засега само намеква, ама нищо чудно да си бие камшика насред лятната подготовка!?..
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 09 юни 2012 16:14, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
OfanzivaCSKA
- Контакти:
Не съм от Офанзива,имат си профил тук ако не си видял!Просто такъв реших да ми е ника.
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:OfanzivaCSKA написа:Зачестилите гафове в последно време от страна на Националния клуб на привърженика на Левски, с председател Владимир Владимиров-Гугутката, очевидно водят до сериозно разединение между феновете на тима, научи .......
Вместо да се занимаваш със проблемите в СекБтор да бяхте дошли да подкрепите Стойчо за началото на сезона защо ви нямаше?Някои ми казаха ми то няма смисъл?Пролича си кои са истинските фенове и това са старите поколения които бяха там днес дори да бяха 10-15 човека поне уважиха събитието.
Между другото, от тази тема има някакъв смисъл. Националният фен-клуб на Левски е добре да помисли да заведе съдебен иск срещу треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, ако иска наистина да защити интересите на клуба и феновете на сините, вместо да се дели на НФК, на София-Запад и незнам си какво. Разбрах, че днес Стойчо си е признал, че е лъгал за директивата. Добре е феновете на Левски да се обединят и да го дадат на съд с много мотиви: лъжа, клевета, насаждане на омраза, обиди и т.н. Нека да намерят един свестен юрист и най-накрая Стойчо да си плати за циганията и простащината, с която заливаше българския футбол цяла пролет.
Последна промяна от dodo7271 на 09 юни 2012 16:20, променено общо 1 път.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
valkaredgi
OfanzivaCSKA написа:Зачестилите гафове в последно време от страна на Националния клуб на привърженика на Левски, с председател Владимир Владимиров-Гугутката, очевидно водят до сериозно разединение между феновете на тима, научи .......
защо първо не се изкажете за плоския и директивата.
днес ако не знаете тройчо даде интервю и си призна че няма никаква директива.
тоя бастун симитлийски защо хвърля на вятъра толкова труд на георги атанасов.
защо обезмисля трудът на цял един сектор писан и преписван цяла пролет.
dodo7271 написа:Между другото, от тази тема има някакъв смисъл. Националният фен-клуб на Левски е добре да помисли да заведе съдебен иск срещу треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, ако иска наистина да защити интересите на клуба и феновете на сините, вместо да се дели на НФК, на София-Запад и незнам си какво. Разбрах, че днес Стойчо си е признал, че е лъгал за директивата. Добре е феновете на Левски да се обединят и да го дадат на съд с много мотиви: лъжа, клевета, насаждане на омраза, обиди и т.н. Нека да намерят един свестен юрист и най-накрая Стойчо да си плати за циганията и простащината, с която заливаше българския футбол цяла пролет.
Ако Стойчо трябва да бъде съден за простащина и простотия, то какво трябва да се случи на Батков, Марков и Боримиров?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:dodo7271 написа:Между другото, от тази тема има някакъв смисъл. Националният фен-клуб на Левски е добре да помисли да заведе съдебен иск срещу треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, ако иска наистина да защити интересите на клуба и феновете на сините, вместо да се дели на НФК, на София-Запад и незнам си какво. Разбрах, че днес Стойчо си е признал, че е лъгал за директивата. Добре е феновете на Левски да се обединят и да го дадат на съд с много мотиви: лъжа, клевета, насаждане на омраза, обиди и т.н. Нека да намерят един свестен юрист и най-накрая Стойчо да си плати за циганията и простащината, с която заливаше българския футбол цяла пролет.
Ако Стойчо трябва да бъде съден за простащина и простотия, то какво трябва да се случи на Батков, Марков и Боримиров?
Каквото иска да се случва. Аз говоря за Стойчо Младенов.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:vaskonti написа:dodo7271 написа:Между другото, от тази тема има някакъв смисъл. Националният фен-клуб на Левски е добре да помисли да заведе съдебен иск срещу треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, ако иска наистина да защити интересите на клуба и феновете на сините, вместо да се дели на НФК, на София-Запад и незнам си какво. Разбрах, че днес Стойчо си е признал, че е лъгал за директивата. Добре е феновете на Левски да се обединят и да го дадат на съд с много мотиви: лъжа, клевета, насаждане на омраза, обиди и т.н. Нека да намерят един свестен юрист и най-накрая Стойчо да си плати за циганията и простащината, с която заливаше българския футбол цяла пролет.
Каквото иска да се случва. Аз говоря за Стойчо Младенов.
Без коментар!
[center]I'll be the savior of you all