Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:значи последните четири колуса са мъртви а първия понеже е супер голям колус съсипва футбола ежегодно, понеже се опитва да се възроди от перманентния престой в гробището.
Иначе гледай черно-белите и тея от 70-80те (може да се присъединиш към бийтълсите си в това начинание) архиви, живей в историята и си повтаряй че си прав, само защото отбора ти е имал повече късмет в няколко мача навремето, от няколко други отбора.
L_Messi написа:Lord of memory написа:значи последните четири колуса са мъртви а първия понеже е супер голям колус съсипва футбола ежегодно, понеже се опитва да се възроди от перманентния престой в гробището.
Иначе гледай черно-белите и тея от 70-80те (може да се присъединиш към бийтълсите си в това начинание) архиви, живей в историята и си повтаряй че си прав, само защото отбора ти е имал повече късмет в няколко мача навремето, от няколко други отбора.
Лорде, къде се изгуби? Едно време беше много активен при нас във форума на Барса, но явно от май месец насам си поумнял и влизаш да дразниш само във форумите на отбори, които са в кризаХитрец си ти и това си е, но поне да ги бяхте били за Ауди къп, па макар и с дузпи. То и без това е ясно, че не можете да ги биете с 4:0 като нас
![]()
А на баварците им пожелавам да не свеждат глава и пак да се срещнем в ШЛ, ще бъде интересно с Ван Гаал срещу Барса. А и да не дават Рибери на балерините.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта