sop://sop.rojadirecta.com:3912/30931
Мачът е много интересен, в края на първото полувреме резултата е равен 1:1
Алешандре Пато изведе Милан напред в 29-тата минута, но само 5 минути след това Жезал изравни за домакините.
Милан стартира сезона с гостуване на Сиена
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Милан стартира сезона с гостуване на Сиена

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Re: Милан стартира сезона с гостуване на Сиена
чист гол на Роналдиньо беше отменен , стреля от пряк свободен , Пато беше в пасивна засада , но не игра с топката , само че съдията вдигна засада.
и аз го гледам мача по същия канал.. кофти е, че звукът изпреварва картината с 1-2 секунди, ама се тъпри. Поне коментарът е на английски
Иначе една добра комбинация Пато - Роналдоньо - Фламини - Пато завърши с гол на последния, вкаран на празна врата.
Милан играят по-стабилно от летните контроли, което ме обнадеждява за напред.. дано Тиаго Силва и Неста направят добър тандем в центъра на защитата за напред. Янкуловски и Замброта добре се включват по крилата.

Иначе една добра комбинация Пато - Роналдоньо - Фламини - Пато завърши с гол на последния, вкаран на празна врата.
Милан играят по-стабилно от летните контроли, което ме обнадеждява за напред.. дано Тиаго Силва и Неста направят добър тандем в центъра на защитата за напред. Янкуловски и Замброта добре се включват по крилата.
- Canaries front
- Контакти:
честито ! Първи официални 3 точки за новия сезон. FORZA MILAN !
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- originalni.be
- Контакти:
Според мен тази година сме си фаворити за титлата кой какво иска да казваа ...
няма да е изненада за мен да си я вземем титлата .. а пък и време
Що се отнася за мача имаше 2 човека на терена и двамата бразилции дано така да продължават и за напред ..

Що се отнася за мача имаше 2 човека на терена и двамата бразилции дано така да продължават и за напред ..
ORIGINALNI...BE =)
- sven_goran
- Контакти:
Сиена 1 - Милан 2
На полувремето беше 1-1, като коефициента за Милан беше 2.00
И така си удвоих залога.
Браво на Милан
На полувремето беше 1-1, като коефициента за Милан беше 2.00
И така си удвоих залога.

Браво на Милан
originalni.be написа:Според мен тази година сме си фаворити за титлата кой какво иска да казваа ...
въпреки, че Интер се издъниха срещу БАРИ (хахахаха) и че съм миланист не вярвам в титлата... силно се надявам да имаме сили, но това зависи най-много от Роналдиньо, добри пасове раздаде вчера, ако продължи така може би ще имаме шанс. А тоя Хунтелаар не знам за кво го зехме честно казано..не ми се струва много читав, но може и да ме опровергае.
- originalni.be
- Контакти:
Рони е най голямият този сезон и очаквам 2 - 3 силни години сега за Милан с него иначее Хунтата ще го видим не искам да говоря за него ... понеже и не сме го виждали мн мн последният полу сезон .. .
ORIGINALNI...BE =)
според мен с този отбор и снощното представяне сте фаворити за изпадане който каквото ще да казва