Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Devian » 08 юни 2012 23:24

subzero написа:Потопи се. Аз утре отивам на морето. ;)

Ей,направо душевен оргазъм получих,от край време търсех такъв басейн,а и още по-хубавото е,че го посещават нормални хора,а не подчовеци от Африка,Мексико,Индия,долнопробните представители на жълтата раса,а също така долнопробните представители на славяните.И ако може господата от Гонг да не ме цензурират,защото първо надали някой от тях познава по-добре от мен някой от гореизброените и второ аз живея сред такива,така че е нормално да имам по ясна представа относно класификацията например на жълтите ;)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 09 юни 2012 08:23

Честит Рожден Ден Херо!

Днес старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров празнува своя 53-ти рожден ден.
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 юни 2012 09:45

Bartolomej написа:Честит Рожден Ден Херо!

Днес старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров празнува своя 53-ти рожден ден.

Иииии. Жив и здрав Херо. Поклон!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 09 юни 2012 14:03

Утре 16:00 ще се събираме ли ?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 09 юни 2012 15:46

Да, събираме се утре.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 09 юни 2012 21:12

Дааааа ... след финала за ШЛ , нещото свързано с играта което ме зарадва най-много ... е физиономията на Робен след мача с Дания :mrgreen:

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 09 юни 2012 21:36

Ще има ли хора за утре???Че ако сме 5-ма човека поне да идем да пием кафе някъде :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 юни 2012 00:00

vladu написа:Ще има ли хора за утре???Че ако сме 5-ма човека поне да идем да пием кафе някъде :)

Идвай, ще има за мач, че и за кафе :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 10 юни 2012 05:09

subzero написа:
Bourgas написа:
Поредна молба, поредна тема пускам, беше ми обещано преди половин година, че и повече, че ще се смени най-накрая. Казано ми бе, че програмистите трябвало да калибират емблемата според сайта ( нещо, което става за 12 секунди) и чак тогава ще я сложат. После ми бе казано, че те били мързеливи и рядко си мърдали пръстите да променят нещо тук. Сега виждам, че са се раздвижили и са направили 2 нови подфорума на новите участници в "А" група. та въпросът ми е : Дали и този сезон, за поредна (4-та) година, ще си седим със стара и неизползваема табела. Ако трябва кажете, ще пратя почерпка или нещо подобно. Или поне не ме лъжете, че ще се направи. Чакам някакъв отговор, а не мънкане. Защото иначе не е коректно спрямо един от най-активните форуми.

Направих тема, написах това, отново не ме отрзиха. Помиарска работа, не знам какво да кажа. Тоест знам, но ще бъда модериран. А иначе да ми се помогне - няма начин...

Мдааа. Видях и аз.

Даже и аз я видях преди да я махнат темата! Това "мънкане" става въпрос за моето обяснение, което си е точно така, но "Пей ли си Пенке ле, кой ли да те чуе?!"! Новите форуми, които се отварят си имат емблемите и се правят от "Гонг"! А, за промяна (защото никой не ни е виновен, че на няколко години ни се сменя емблемата), вече трябва друга намеса! "Колегата", обаче решил и "той да окне" (за пореден път), аз поемам ангажимента, че за новият сезон ще има нормалната емблема! А, ако някой си мисли, че форума на "Гонг" за нещо му е длъжен?! Не е попаднал на точното място!!! Отговор беше даден, беше ОБСТОЙНО обяснено, но щом се приема за "мънкане"?! Хах......, ами "жив и здрав"! И само да добавя, че има точка в правилата, в която е написано, че не трябва да се пише срещу "Гонг", а и още, хайде да научим българския език, че се пише: помия!!!! ......... Владо, извинявай, че боледувах онзи ден, не съм се отказал от идеята, работим по въпроса, тези дни ще ти се обадя, тези юнаци заслужават това нещо!!!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 10 юни 2012 15:36

Bourgas написа:
vladu написа:Ще има ли хора за утре???Че ако сме 5-ма човека поне да идем да пием кафе някъде :)

Идвай, ще има за мач, че и за кафе :mrgreen:

пийте по едно за мое здраве, едва оцелях при катастрофа !

Върни се в “Черноморец”