subzero написа:Bourgas написа:Поредна молба, поредна тема пускам, беше ми обещано преди половин година, че и повече, че ще се смени най-накрая. Казано ми бе, че програмистите трябвало да калибират емблемата според сайта ( нещо, което става за 12 секунди) и чак тогава ще я сложат. После ми бе казано, че те били мързеливи и рядко си мърдали пръстите да променят нещо тук. Сега виждам, че са се раздвижили и са направили 2 нови подфорума на новите участници в "А" група. та въпросът ми е : Дали и този сезон, за поредна (4-та) година, ще си седим със стара и неизползваема табела. Ако трябва кажете, ще пратя почерпка или нещо подобно. Или поне не ме лъжете, че ще се направи. Чакам някакъв отговор, а не мънкане. Защото иначе не е коректно спрямо един от най-активните форуми.
Направих тема, написах това, отново не ме отрзиха. Помиарска работа, не знам какво да кажа. Тоест знам, но ще бъда модериран. А иначе да ми се помогне - няма начин...
Мдааа. Видях и аз.
Даже и аз я видях преди да я махнат темата! Това "мънкане" става въпрос за моето обяснение, което си е точно така, но "Пей ли си Пенке ле, кой ли да те чуе?!"! Новите форуми, които се отварят си имат емблемите и се правят от "Гонг"! А, за промяна (защото никой не ни е виновен, че на няколко години ни се сменя емблемата), вече трябва друга намеса! "Колегата", обаче решил и "той да окне" (за пореден път), аз поемам ангажимента, че за новият сезон ще има нормалната емблема! А, ако някой си мисли, че форума на "Гонг" за нещо му е длъжен?! Не е попаднал на точното място!!! Отговор беше даден, беше ОБСТОЙНО обяснено, но щом се приема за "мънкане"?! Хах......, ами "жив и здрав"! И само да добавя, че има точка в правилата, в която е написано, че не трябва да се пише срещу "Гонг", а и още, хайде да научим българския език, че се пише: помия!!!! ......... Владо, извинявай, че боледувах онзи ден, не съм се отказал от идеята, работим по въпроса, тези дни ще ти се обадя, тези юнаци заслужават това нещо!!!