Изгониха фенове на волейбола от залата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Изгониха фенове на волейбола от залата

Мнениеот ros » 09 юни 2012 08:06

Снощи бях в залата и останах приятно изненадан от многото фенове, подготвени поотделно, всеки за себе си да изрази някаква своя гражданска позиция - като данъкоплатци.Тази позиция бе: ЛАЗАРОВ ВЪН!!! Всеки по свой начин се беше подготвил - кой с принтирани букви, кой с плакати както и онези момчета с транспаранта "ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ БФВ". За мен като данъкоплатец и привърженик на българския национален отбор по волейбол това е вярното решение. Данчо Лазаров продължава да харчи държавни пари, като шеф на федерация финансирана Министерството на спорта и очевидно не се справя.
А поведението на онзи чичка с радиостанцията, койо накара феновете да излязат с все транспаранта, на който има изписана гражданска позиция, съдържаща оценка за харчетенето на публични, държавни средства е скандално. Скандално е и отсъствието на Лазаров от България точно тези три дни. Нали няма наивници тук, които си мислят, че точно сега, когато цели 5 европейски отбора са ангажирани с междуконтиненталните олимпийски квалификации от Европейската конфедерация ще викат Данчо в Турку Финландия да говорят за.... Европейското 2015 :lol: Айде ние не ядем доматите с колците.
Само да кажа на всички, които защитавате Лазаров, че вчера на влизане в Арена Армеец охраната на входа поиска да разпъна българското знаме, което носех, ЗА ДА ВИДИ ДАЛИ ИМА НАДПИСИ СЛЕЩУ ЛАЗАРОВ :o :evil: До там ли стигна този страхливец и смешник?
Преди време точно в тази зала ББ бе освиркан и си тръгна с подвита опашка. Но все пак разбра, че не му е там мястото. Как пък Лазаров не го разбира?
Тук искам да поздравя креативността на едни хора в Армеец, които много оригинално бяха стигнали до своето заключение:

РадостIN
ЛазарOFF

Специални благодарности и на Петър Бакърджиев от БТВ, който снощи в спортните новини на телевизията отрази първо скандалната реакция на организаторите за изгонването на фенове с позиция от залата.

Тази вечер срещу Франция нито онзи смешник с микрофона (не беше Теди Джорджо) нито охраната ще спасят Данчо Лазаров от заслужената порция викове "ОСТАВКА". Дори и извън България Лазаров трябва да разбере, че грешките му станаха прекалено много и някои от тяхтотално го компрометираха пред българската волейболна общественост и феновете на най-голямата спортна радост - НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 юни 2012 08:20

Защо трябваше да платим ли - веднъж Данчо си е дал д-то, обещал е нещо, прахосал е много от това, което е взел и сега дава мило и драго с приходи от Олимпиадата да замаже положението. Т.е. няма друг изход, веднъж качиш ли се на ските и пуснеш ли се по склона изходите са два - или финишираш или падаш!!! Надявам се разбираш от намека. А по принцип в спорта има осве нобеди и загуби.
ПП - имам чувството, че заради такива умници, които пишат във форума ни управляват точно такива и в политиката и спорта. Дали не сме наказани с умници властимащи и умници потребители ???
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 09 юни 2012 08:28

pompei написа:А защо трябваше да платим 400 000 евро за да сме домакини на тази квалификация? Нищо не пишете - а сетих се , защото Радо е перфектен и заради него германия ни уби в предишната квалификация. Имам чувството , че само идиоти пишат в този форум. Хайде гледайте по мащабно на тази история. Лазаров ни бил виновен . Долу Радо Стойчев.

Ние сме иди... а ти какъв си?Колко скандала трябва да преживеем за да се сетиш че тези не стават?Какво се случи около женския национал!Какво се случи около финалния мач и титлата тази година?Като си тръгне гръбнака на национала заради този и отбори като Пакистан ни се видят равни тогава какво?Ти ще се покриеш!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

pompei
Контакти:

Мнениеот pompei » 09 юни 2012 08:28

Да. Точно така, Лазаров се опитва да ни добута до Олимпиада, но с този Радо няма как да стане. Сега като отидем там ще ни разпилеят всички. Тогава кой ще е виновен. Пак ли Лазаров? Аз не защитавам Данчо Лазаров ( не ме интересува кой е ), но имам очи и виждам, че с Радо Стойчев нищо не играем. И това е от повече от 2 години.

Искам някой да ми отговори: Данчо Лазаров ли е виновен за трагичната игра на отбора или тренера Стойчев?

pompei
Контакти:

Мнениеот pompei » 09 юни 2012 08:31

Ами да си тръгне гръбнака. Де не се правят на госпожици. Сега този им виновен, преди другия, после третия. По-добре да се видят те какво играят.

Лигавщини.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 09 юни 2012 08:35

pompei написа:Да. Точно така, Лазаров се опитва да ни добута до Олимпиада, но с този Радо няма как да стане. Сега като отидем там ще ни разпилеят всички. Тогава кой ще е виновен. Пак ли Лазаров? Аз не защитавам Данчо Лазаров ( не ме интересува кой е ), но имам очи и виждам, че с Радо Стойчев нищо не играем. И това е от повече от 2 години.

Искам някой да ми отговори: Данчо Лазаров ли е виновен за трагичната игра на отбора или тренера Стойчев?

Та в този ред на мисли искам и аз да попитам всеки уважаващ себе си ръководител би ли останал на чело на организация, когато политик със силови мерки (и пари) му каже "Сменяш си решението, връщаш стария треньор и толкоз - без коментари повече". Как така тази федерация се съгласи да върне Стойчев след като според тях той е провал? Защо и как се съгласиха?...
Абе ФАКТ Е, ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ФЕНОВЕ С ПОЗИЦИЯ И ТОВА Е СТРЯСКАЩОТО!!!
Последна промяна от ros на 09 юни 2012 08:47, променено общо 1 път.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 09 юни 2012 08:42

Но феновете с анти-плакатите от стадионите не ги гонят..
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 09 юни 2012 08:49

Кой ще спре 12 000 човека да викат оставка или още по бруталното данчо - ку.во ! Ако ще и на луната да ходи, тая мърша мирише на мухъл и е време да се разчисти обора в БФВ. Не е само той за гонене, всичките заедно които от години "работят" за благото на този спорт. В тази държава никой никога не поема вината за нищо (само комунистите ги поемат с мезетата). Тези закоравели дъртофелници освен от шут в задника от друго не разбират. Ще го получат скоро.

Потребителски аватар
VOLOV
Контакти:

Мнениеот VOLOV » 09 юни 2012 08:54

Искам да призова всички, който протестират с плакати, транспаранти и т.н.
да не се плашат от НИКОЙ, а ако някой започне да ги гони и да им сваля
плакатите - ПОМНЕТЕ, ЧЕ НЕ СМЕ В С. КОРЕЯ!!! Искайте да ви се легитимират
с документ, също така да цитират СПОРЕД КОЯ РАЗПОРЕДБА си позволяват
да смъкват плакатите. Уважаеми приятели - не се плашете, а протестирайте
свободно. Днес организиран протест започва в 19:30 пред залата, а после,
по време на мача трябва често да показваме своята подкрепа за Радо Стойчев,
скандирайки неговото име.

ПОБЕДАТА ЩЕ БЪДЕ ЗА НАС!!!

Потребителски аватар
drughi
Контакти: