Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Аз вече казах, че нашите са се маскирали като руска противотанкова батарея при Курск...Причините може да са две-или наистина няма какво да крием, щото сме без селекция-или за пръв път в БГ някой ще направи селекция в тайна, непробиваема за фенове, медии и противници. Аз единствено научих, че самолетните дестинации Португалия и Испания са чести и интензивни. Нищо повече. Всъщност от месеци се знае новият ни треньор и той отдавна е дал списък. Голяма част от работата може да е свършена още миналия месец. Какво ще излезе-ще видим...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
- Контакти:
Синьо сърце написа:Аз вече казах, че нашите са се маскирали като руска противотанкова батарея при Курск...Причините може да са две-или наистина няма какво да крием, щото сме без селекция-или за пръв път в БГ някой ще направи селекция в тайна, непробиваема за фенове, медии и противници. Аз единствено научих, че самолетните дестинации Португалия и Испания са чести и интензивни. Нищо повече. Всъщност от месеци се знае новият ни треньор и той отдавна е дал списък. Голяма част от работата може да е свършена още миналия месец. Какво ще излезе-ще видим...
Точно така! Ще поживеем и ще видим. Да си блъскаме главата кой ще дойде и кой не е повече от безсмислено

- south_division
- Контакти:
Футболистите, които се тиражират са най често наблюдавани, следени, в полезрение, трансферна цел, на крачка или близо до Левски, на 90% сигурни или пък само вариант, но никога вече част от Левски. Това говори за изключителния професионализъм с който работят силните хора в любимия ни отбор. Накрая ще си измият ръцете с Пелето, Бабангида и двама трима свободни агенти от чужбина и целите ще бъдат дубъл и участие в Лига Европа до след групи минимум. Ай със здраве.
99% по сайтовете е с цел вдигане на оборота, защото няма какво да се пише лятото, ама дано няма някаква скалъпена селекция, а ако идват играчи да са наистина поне с една идея по-добри от наличните, но за нападател си мисля,че може и Арс да бъде върнат, ако го искат и той иска, за да не се хабят пари за подобни играчи, защото нито един от спряганите до момента не е някаква класа, а са или на нивото на холандеца или даже по-зле 

И аз очаквам с нетърпение новите попадения.
"Недей да спориш с глупака, първо ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си"
Както сме тръгнали нищо чудно розовите да направят по-добра селекция от нас.
Иво ли си Тонев ли си Локомотив ли си не знам но знам, че не направиш ли качествена селекция дните са ти преброени в Левски !!!
Иво ли си Тонев ли си Локомотив ли си не знам но знам, че не направиш ли качествена селекция дните са ти преброени в Левски !!!
-
- Контакти:
balef написа:Както сме тръгнали нищо чудно розовите да направят по-добра селекция от нас.
Не вярвам да имаме толко големи тъпаци в ръководството. Още повече, че треньора е ясен отдавна и по-вероятния вариант е селекцията вече да е почти готова както казва един колега...

- seanconnery
- Контакти:
Май цяло лято ще караме на варианти и възможни вероятности за трансфер и накрая пак нищо!
Иво Тонев: Работим по селекцията
Трансфери през уикенда в Левски няма да има. Всички на „Герена” са запретнали ръкави и работят усилено по селекцията, но нови имена се очаква да има през новата седмица.
Това призна спортният директор Иво Тонев, както и финансовият шеф Константин Баждеков.
- Работим по селекцията, но до неделя няма да говоря - заяви Тонев, който е в Турция, пред "7 дни спорт".
През новата седмица Левски започва и подготовката си за новия сезон. В четвъртък играчите на сините за първи път ще се готвят под ръководството на Илиан Илиев, който желае отборът да е комплектуван именно до 14 юни.
Ден по-късно тимът заминава за първия си лагер, който е в Правец до 26 юни
Трансфери през уикенда в Левски няма да има. Всички на „Герена” са запретнали ръкави и работят усилено по селекцията, но нови имена се очаква да има през новата седмица.
Това призна спортният директор Иво Тонев, както и финансовият шеф Константин Баждеков.
- Работим по селекцията, но до неделя няма да говоря - заяви Тонев, който е в Турция, пред "7 дни спорт".
През новата седмица Левски започва и подготовката си за новия сезон. В четвъртък играчите на сините за първи път ще се готвят под ръководството на Илиан Илиев, който желае отборът да е комплектуван именно до 14 юни.
Ден по-късно тимът заминава за първия си лагер, който е в Правец до 26 юни
- blue avalanche
- Контакти:
Сенегалският нападател Байе Джиби-Фол е близо до трансфер на Левски, пише „Меридиан Мач".
Както е известно, Иво Тонев и Илиан Илиев продължават усилено да търсят нов централен нападател за тима си. Фол пък впечатлява с прекрасен голов коефициент във всички отбори, в които се е състезавал.
Във визитката му личат върхове като престоя му в руския гранд Локомотив (Москва), както и в отборите на Одензе и Мьолде.
Нападателят има записани и два мача в националния тим на Сенегал.
Както е известно, Иво Тонев и Илиан Илиев продължават усилено да търсят нов централен нападател за тима си. Фол пък впечатлява с прекрасен голов коефициент във всички отбори, в които се е състезавал.
Във визитката му личат върхове като престоя му в руския гранд Локомотив (Москва), както и в отборите на Одензе и Мьолде.
Нападателят има записани и два мача в националния тим на Сенегал.