Синьо сърце написа:acmilan написа:Не, аз не обиждам никого. Казал съм само факти. Има хора, които симпатизират на Русия заради една част от историята й, други я харесват заради друга част, отдавна отишла си във времето, за съжаление. Това не знам да е обида, ама карай. Наистина жалко, прав си. Само че не за мен. И това дали говоря глупости или не, едва ли ще определиш ти, колега, извини ме за което. Колкото до футбола - да, той не се развива в Италия така, както допреди години. Това също е абсолютен факт. Само че отново Италия е сред най - големите, там където й е мястото и там, където никога няма да бъде мястото на Русия. Чехите не взеха точка, нямаха футболни аргументи и го написах в темата за мача, напълно заслужено отнесоха разгром. Само че тия приказки за страдащия руски народ, преживял комунизма, ги кажи на някой чех. Той знае добре за какво става въпрос.
Имаш доблест да разговаряш( в което не съм се съмнявал) и имаш право на своето мнение. Относно глупостите си прав, няма за какво да се извиняваш. Колкото до чехите и поляците-те сами избраха да са на вереф и да се надат на палячовци да ги отърват, затова и не съществуваха 5-6 години, но стига с история и политика.
Сега за Италия. Много бих искал да съм оптимист като теб, но със свит стомах ще чакам първия мач. А той е скоро...
Аз, ако не искам да разговарям, няма да започвам изобщо. Не съм от хората, които подхвърлят нещо и бягат. Говоря и пиша, докато имам какво да кажа. Иначе за Италия чак голям оптимист не съм, но най - много обичам да ги подценяват, всички знаем какво става в такива случаи

А и едно първенство няма да ги направи нито по - малко, нито по - велики. Истина е, че със стадионите нещата не стоят добре, но ние по - добре да гледаме нашите в какво състояние са, италианците все ще се оправят

Сан Сиро е на около 90 години, а все още е величествен стадион. Говоря примерно. Ето, че Ювентус има нов стадион, Интер май ще строи, Берлускони очевидно трябва и той да направи нещо скоро, слуховете за катарците са по - скоро в тази посока, инвестиции в Сан Сиро, отколкото наливане на пари в трансфери. А и не бяха толкова далеч времената, когато първите 6 - 7 отбора в Италия властваха изцяло в европейските турнири, всички световни звезди играеха в Калчото, точно тогава, между другото, Италия не можа да спечели голямо първенство. Същото сега се случва и с Англия. Първенството им е силно, но заради парите и чужденците. Не е много коректен примера, защото те никога нищо не печелят, така или иначе

Иначе се надявам в другото си мнение да не съм познал от кои хора си

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.