Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Да пращат Христов да се обиграва

Мнениеот DukeUnv » 22 авг 2009 21:16

brossy написа:
DukeUnv написа:Спрете да плюете като цяло по отбора!! Прекалявате вече. Един загубен мач и тоя да се маха, оня да ходи да се обиграва. :shock:

Кажи ми един силен мач на дървото.Ще го чакаме да направи 30 за да почне да играе.Единствено ние в света играем с таран.

Точно това е причината. Не можеш да играеш пред публика, която те освирква и предполагам ти знаеш това. ;)
Изображение

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 22 авг 2009 21:18

абе за ортега не знам ама еньо си е точно за Левски.....той е перде и не му пука много,може да играе и с глава,борбен е.а иначе колкото до темата с младите момчета трябва да се внимава...по-добре да играят 1-2 години в някой подобен на пирин отбор и после да се върнат в Левски....ясно е че има хляб в тях, но идва един момент в който хем са с 1 ниво над дубъла и все оше не се готови за 1-вия отбор на Левски.нямаме такива таланти като в Арсенал например където на по 20-21 години вече са титуляри...примирете се с това

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 22 авг 2009 21:45

lubeste написа:с младите момчета трябва да се внимава...по-добре да играят 1-2 години в някой подобен на пирин отбор и после да се върнат в Левски....

След тези 1-2 години ще стават точно за "подобни отбори". Технически, физически и тактически. Има ли пример, който да потвърждава обратното?
Извинявам се на привържениците на "Пирин", ако съм ги засегнал с цитата!

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 22 авг 2009 22:19

Любимец13 написа:
brossy написа:
Любимец13 написа:Христов е снайперист, има техника и страшен спринт, но му трябва тактическа подготовка ..... все още няма поглед върху играта и добро "заставане" в наказателното поле ....

Какъв снайперист.За това дърво трябва вратата да е 25 метра за да вкара.

Ти младежо или си панчаревец или имаш склероза .... Спомниси 9.05.2009 година на кого вкара и как !!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Пич, нема кво да си спомняме за Христов, при него това е по-лесно - да си спомняш, отколкото да прогнозираш. Жоро Христов е цар да вкара 3 гола на Ботев и Беласица, ама във важните мачове го няма никакъв. Кво от това, че вкара два гола на Сан Хулия, на тях и аз да излеза, и аз ще им вкарам. С Дебрецен имаше един единствен удар към вратата, и то толкова слаб и право в ръцете на вратаря. Това с боц да го беше бил, щеше да е вътре. Да не говорим за пропуските му с Миньор - сам на празна врата, после му я дадоха в удобна позиция, той се замота нещо. И това е Миньор, не е Барселона.

Това момче или ще се стегне, или ще играе, не може в Левски да имаме център - нападател, който за да вкара, трябва да има ден.

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 22 авг 2009 22:22

Сектор Б написа:Истината е, че Жоро не става за Левски. Нека да отива в някое средняшко отборче. С тази игра там му е мястото...

върнете го във Ботев Пловдив пич. при нас стана голмайстор при дебюта си във Агр. ;)

Bully_Blue
Контакти:

Мнениеот Bully_Blue » 23 авг 2009 02:15

Ако Жоро го пратят в Пирин досега щеше да вкара 4-5 гола.Незнам какъв му е проблема,но някак си се крие във важните мачове.Тази година едиствено срещу Литекс ми хареса и от части срещу Баку.Има техника,долу-горе бърз е,но няма никакво чувство за пласиране.Просто се вижда,че когато правим атака,той не знае къде и как да застане,търси топката само на крак.Иначе беше голяма глупост да се преотсъпва Цачев,момчето е с класа над Дениран и Енъо. ;)
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 23 авг 2009 15:02

PAPI1912 написа:върнете го във Ботев Пловдив пич. при нас стана голмайстор при дебюта си във Агр. ;)

Точно при вас най ме съмнява да се върне. Вие заплатата ще можете ли да му я плащате? :-D
Изображение

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 24 авг 2009 01:14

Изобщо не се очудвам да чета такива коментари.Да се маха,дърво,незнам си кво. Същите такива изхвърляха Гонзо от 3-тия му мач на Герена,пък после му целуваха краката. После пак не го искаха,когато бяха времената на Наско и С.Стоилов.Слаб бил.После не искаха и да го взимаме (последния път),бил стар и нищо не можел да помогне. Йовов бил ку*ва, Велев бил ку*ва,Хичо бил незнам си какъв...Мързи ме да проверявам същите тия хора какви са ги плещели след последния мач с цска
110 години любов!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 24 авг 2009 10:16

Истината е, че целият отбор игра трагично в мача с Дебрецен. Жалко е, че имаме отбор само за вътрешното първенство...проблемите според мен идват най-вече от НЕнаправената селекция и контузията на Гаджев. Грешките в мача с Дебрецен дойдоха и от проблемите в защитата ни. Колкото и да не искаме да си го признаем Рабех на този етап няма с кой да бъде заменен най-вече за мачовете в Европа. Аз съм против това плюене по отбора... защото това плюене идва от същите хора, които плюеха навремето Гонзо, Йовов, Хичо...според мен трябва да им се даде още време и спокойствие на момчетата.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

pfaff
Контакти:

Мнениеот pfaff » 24 авг 2009 10:37

brossy написа:На всякъде по света отборите търсят таланти на по 18-20год.Само ние използваме дървета и талпи за играчи.Един Цачев,който сега играе в отбор от средата на таблицата в БГ след време ще му писне.Каква мотивация да има това момче,щом като вкара десетина гола за Левски и те го пренебрегнаха.Къде ли се е обигравал К.Роналдо?В Престън или в КПР.Не в Манчестър Юнайтед.
E г-н Батков,нали искаш 7мил.евро можеш да ги имаш.Ако това момче заиграе в европа и вкара 2-3 гола той ще ти избие парите от ШЛ.Жалко,че можеше да вземеш и двете.А за Жоро Христов той трябва да бъде в Пирин,за да го научат как се вкарва гол.

На Христов му трябва психолог... той страда от пребързани действия! Един нападател трябва да е спокоен и уверен пред гола, за това е нужно самочуствие, а в Пирин едва ли ще го изгради. Трябва да се изтърпи още малко... пък ако не става...пътя!

Върни се в “Левски”