Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReqqeZ
Контакти:

Re: прогнози за днес,ай ударете едно рамо

Мнениеот ReqqeZ » 22 авг 2009 21:07

за днес играх:

Man City - Wolverhampton 1 @ 1.36
St Etienne - Boulogne 1 @ 1.75
Monaco - Lorient 1 @ 2.05
KuPS Kuopio - Tampere United 2 @ 2.10
Zulte-Waregem - Anderlecht 2 @ 1.90
whocaresifmyspacebarisnotworking?!?

www.pmlunited.com

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Х-м пак ЦАЧЕВ!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 22 авг 2009 21:24

Цачев изнася Пирин, след двата гола, които има за орлетата. Уникален талант е Ванката и трябва да си го върнем, а не да го преотстъпваме или да го продаваме. ще е нужен в Левски.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 22 авг 2009 21:37

ЛЕВСКАРКА написа:Цачев изнася Пирин, след двата гола, които има за орлетата. Уникален талант е Ванката и трябва да си го върнем, а не да го преотстъпваме или да го продаваме. ще е нужен в Левски.

Ако го продадат вече официално ще ги смятам за най-големите дебили. Цачев е много голям талант и има много да показва в Левски, а и аз си мисля, че с тази игра може да го трансферираме след някоя друга година в някой голям отбор.
Изображение

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Re: Българските патенти във футбола !

Мнениеот gin » 22 авг 2009 21:50

уникални факти които са вече клишета във футбола аз ще добавя нещо от мен от личен опит.
1.искам да изградя отбор от личности
2.в отбор като нашия селекцията е отворен процес.
3.мислим да сме играли добро али сме немали шансу(нямаме достатъчно сърби)
4.привличаме само чужденци които са с класи над нашите играчи
5.скаутите ни наблюдават доста играчи от които ще изберем тези които ще паснат на схемата ни
6.никога нямаме с какво да се изненадаме
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 22 авг 2009 22:01

Най - важния патент е:
"Гледаме напред!"
"Така е във футбола!"

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 22 авг 2009 22:16

pehopeho написа:! Ако ще и да се бръкне за неустойка.

Да бе,нали Батков парите от неговия джоб ше си извади, то отстрани е лесно да се каже-да плаща неустойка...я я плати ти да видим толкова ли е лесно :evil:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 22 авг 2009 22:17

средностатистическо изказване след мач:

"играхме по-добре, но загубихме (с 13:2). не коментирам съдийството. съдията не ни даде 2 дузпи (и 3 кила ракия). имахме своите шансове, но не успяхме да ги реализираме. не вкараш ли ти вкарват. топката е кръгла. това е футбола."
(през това време ЗАДЪЛЖИТЕЛНО не гледаш в репортера, а блееш някъде в паркинга на стадиона или се въртиш като шугав)
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 22 авг 2009 22:26

Любимец13 написа:1. Този не е играл от преди 5 месеца, но той е опитен футболист и трябва да го пуснем титуляр в най-важният мач! / нищо, че не е във форма и не е пипал топката толкова време/
2. Този е контузен, но той е мъжко момче и ще стисне зъби за мача ! / Нищо , че ще играе само на един крак срещу клуб две класи над своя /
3. Отбора направи добра селекция от футболисти "звезди" във 3-та андорска дивизия, щом облече фланелката на нашия клуб, той автоматично става за шампионска лига :)
4. Момчета са от новата селекция на отбора, още не си знаят имената, но от тях очакваме да стигнат поне до 1/4 финал в Европа.
5. Младежите до 20-21 години още са недорасли за голям футбол и трябва да се обиграват във тактически правилно играещи отбори от селските групи !/ Нищо, че Аякс през 1995 година стана еврошампион с 18-19 годишни
6.Българските отбори , когато губят, никога не са сгрешили тактиката или състава, а причините са във световната конспирация и климатичните условия.
7. ЩОМ ТРЕНЬОРА Е ИНТЕЛИГЕНТНО И ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНО "момче" значи разбира от футбол и ще направи отбора шампион . / изказването за интелигентно и изискано момче обикновено е на журналистите, и за тях това е достатъчно/ :) Ако пък е бил 3 месеца във Франция и знае да казва "Бон жур".... става и за национален селекционер

Много точен коментар!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

HanPagan767
Контакти:

Re: прогнози за днес,ай ударете едно рамо

Мнениеот HanPagan767 » 22 авг 2009 22:28

Много ми е чудно като ги играете тия мачове с 1.3 , 1.6 коефициент , какви печалби очаквате да вземете?Не мога да се начудя на такива играчи...
Аэ хванах 3 от 7 мача но двата са ми Х- ове , а най- ниският ми е 1.75 , ама той пък не излезе...Иначе с 2 лева- 600 чисти спокойно се хващат с не особено сложни мачове в Англия.

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 22 авг 2009 22:44

Момчетата така бяха на едно добро ниво, въпреки това изгубихме,но ние сме така професионалисти и гледаме напред.Съдията така няма да коментирам но той се подигра с нас, червения картон беше незаслужен, 14 номер от отбора на Гол Тупан Раднево симулираше че крака му е счупен на 3 места...беше счупен само през средата, но пак казвам няма да коментирам съдията.Моите футболисти имат нужда от така едно самочуствие за предстоящите мачове, защото така...няма да можем да побеждаваме.Виждате на каква разорана нива играхме.Не знам докога БФС ще дава лиценз на такива стадиони.Топкта беше квадратна което ни попречи да обележим така важния гол.Аз мисля че следващите мачове отбора ще израстне, но съперника ни не е за подценяване, все пак са основани през така далечната 2001.
Европейското ниво към което се стремим скоро ще бъде постигнато.Момчетата ми трябва да продължават да играят така на едно добро ниво.

Ето ви пресконференцията на един български треньор...даже не на един на на повече :) :)

Върни се в “Архив”