Моля присъединете се тук: http://www.facebook.com/groups/124135714286725/

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Levskar_90 написа:Дузпа за гърция имаше ! Другите му коментари бяха крайно малоумни... Тоя Петел за нищо не става, поне за мача с Русия коментатора ще е друг !
bilyaletdinov написа:ehh написа:Не, не... това не може да се сравнява с коментара му на България - Словения
"Как е възможно това Христо кажи ми..."![]()
![]()
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Колкото до Петела - 2006 година, на мача м/у Аржентина и Кот-д'Ивуар аржентинците вкараха гол, които отмениха, но Пепи му трябваха 3-4 минути, да разбере, че няма гол. (През това време той обясняваше, че африканците са още зелени (точните му думи)). После "излезе" с думите: "За миг колегите успяха да ме заблудят"
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:Преди 5-6 години ЦСКА играха в ЕКТ (някакви квалификации) и поведоха, като след минута показват повторение на гола, обаче от друг ъгъл и Пепи (на 99.9% съм сигурен, че е той) като се развика: "Внимание, атака, финт, удар - ГОООООООООЛ"... Ама както той си може. После имаше: "хехе, стана малко объркване..."
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта