Ботев-Левски или Ботев-Локо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев-Левски или Ботев-Локо
Аре бе "истинска майна",чакам да ми кажеш какво по-сериозно действие искаш от изработен конструктивен проект.И как се дават 100 бона ,ей така за кеф.Мога да ти дам и не сериозно действие(за да ги разграничиш)-архитектурна презентация на стадион Локомотив.
- rump_shaker
- Контакти:
plovdivram написа:rump_shaker написа:plovdivram написа:....
Владо ай стига майна. Просто прекалихте в пренаписването и измислянето на кво ли не.
Иво, готов ли си да защитиш твърденията си за измислянето и пренаписването открито?!
Абсолютно! Въпроса е че аз не твърдя нищо ново. Докато вие измислихте всичките тези неща за историята ви и прочие. Като малък бях записан в школата на Локомотив и от малък знам какво представлява Локомотив. Това което се случва последните години е нечувано и невиждано!
Обясни ми това?
Спортклуб създаден през 1926 година е закрит 1949 година (последно се е казвал Славия Пловдив), след като е влят в Локомотив Пловдив, създаден 1936 година. От къде на къде и на базата на кое право Вие създадено през 1936 година ставата Спортклуб? През периода 1936-та 1949-та са съществували два индивидуални, независими един от друг клубове. Сливане на два клуба става посредством преливане на единият в другият. В онзи случай Спортклуб е закрит и влят в Локомотив. Край за спортклуб. Клубът остава в историята и това е за него. А вие си продължавате да бъдете Локомотив. Толкова е просто.
Такива примери в света милиони. И никъде и никой не си е променил годината на създаване. Във Ботев, Левски, Славия... в почти всички клиубове в България са се вливали и преливали клубове и нокой от тях не си е пренаписал историята.
Защо сте си изтрили, в недоразумението "родословно дърво" (такова нещо няма за футболен клуб) дата на създаване на Локомотив 1936. Тази дата която я знаят всички възрастни хора?
Защо не сте приели историята на Левски Пловдив примерно.
Защо не сте приели дата на създаване на Марица която според това дърво и тя е прелята във вашият отбор.
Какво значи родословно дърво на отбор? Един отбор няма татко, баба вуйчо? Това е безумие, недоразумение!
Как в пордължение на 20 години вие сте били съперници със Спортклуб а в последствие се оказвате един и същи клуб? Как се получава парадокса "играй срещу себе си"?
Защо питам? Отговорите са много прости. Манипулация, Инсинуация, Прокламация! А после говорите за комунизъм а се държите като комунисти. Съчинихте идея, създадохте лидери и гурута, и започнхате пропаганда. Ако се върнем години назад никой не знаеше кво е Спортклуб. Вие го изкопахте от прахта и си го преписахте с поредица измислени лъжи за ваш корен.

rump_shaker написа:
Обясни ми това?
Спортклуб създаден през 1926 година е закрит 1949 година (последно се е казвал Славия Пловдив), след като е влят в Локомотив Пловдив, създаден 1936 година. От къде на къде и на базата на кое право Вие създадено през 1936 година ставата Спортклуб? През периода 1936-та 1949-та са съществували два индивидуални, независими един от друг клубове. Сливане на два клуба става посредством преливане на единият в другият. В онзи случай Спортклуб е закрит и влят в Локомотив. Край за спортклуб. Клубът остава в историята и това е за него. А вие си продължавате да бъдете Локомотив. Толкова е просто.
Аз ще ти го обясня
Взимаш едно 17 годишно уиски, взимаш и едно 7 годишно. Изпиваш половината от 17 годишното, изпиваш и половината от 7 годишното. Наливаш останалата половина от 7 годишното в 17 годишното и го продаваш за 17 годишно, а може и за 24, зависи от гледната точка..Така го правят вълчовците.

- rump_shaker
- Контакти:
Значи същото ако вълк на 5 години изяде овца на 7 години... то вълка става на 7 моментално! Нали така...като с Уискито

Ако го парафразираме на бески: "Когато баща ми беше майка".
Владко,Владко пак олекна.
sky1 написа:Ако го парафразираме на бески: "Когато баща ми беше майка".
Едно голямо браво ,че баща ти , ти е бил и майка . Сигурно се гордееш с бащати
Владко изобщо не е олекнал .
Тече ли ремонт на стадиона ?
Кога започва ?
Отг . 1 Не !
Отг . 2 В петък , обаче не е ясно кой петък !
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
kubik написа:Тече ли ремонт на стадиона ?
Кога започва ?
Отг . 1 Не !
Отг . 2 В петък , обаче не е ясно кой петък !
Това на терена какво е?

Не натискайте ТУК!
До колкото се разбира спора е за нов стадион .
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
kubik написа:До колкото се разбира спора е за нов стадион .
И новия терен не е част от нов стадион или как?
Не натискайте ТУК!
- Thurman Murman
- Контакти:
Шврнц Тпрунков написа:Това на терена какво е?
По непотвърдена информация подадена от анонимен сигнал идващ от крайните източни квартали на града, това са разкопки за откриване на бески артефакти. Открит е и "нелегалния" пазач, който се опитал да разгони тежката техника от терена с РОМфея. Както се забелязва и с просто око, индивидът има поразителна прилика с култов фен на превозното средство - Чобата. Оттам и теорията за пряката потомствена връзка между бесите (овчари) и съвременните наполетанци, въоръжени със знамена на Юве, а доскоро и с кухи тенекии от сирене.

Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U