Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

boji_levski
Контакти:

Re: Да пращат Христов да се обиграва

Мнениеот boji_levski » 22 авг 2009 19:19

Еми какъв силен мач искаш,като всеки мач е с напрежение.Ако вкара 2 гола на дебрецен и ни вкара в шампионска лига така ли ще говориш? Нека оставим отбора да изиграе 3 мача без критики.Неразбирате ли че сами си правим гадно?Мене лично ме дразни сърмов 90% грешни пасове тоя човек трябва да спре да ходи в син сити там иначе е много деен не като на терена.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 22 авг 2009 19:23

boji_levski написа:Еми какъв силен мач искаш,като всеки мач е с напрежение.Ако вкара 2 гола на дебрецен и ни вкара в шампионска лига така ли ще говориш? Нека оставим отбора да изиграе 3 мача без критики.Неразбирате ли че сами си правим гадно?Мене лично ме дразни сърмов 90% грешни пасове тоя човек трябва да спре да ходи в син сити там иначе е много деен не като на терена.

Какви 2 гола.Тоя не знае къде се намира.От днес ще му викам Секвоята

Потребителски аватар
PAPI1912

Мнениеот PAPI1912 » 22 авг 2009 19:25

а как само говорехте когато го откраднахте от ботев.

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 22 авг 2009 19:25

:lol: :lol: :lol: :lol: абе ти му викай,както искаш ама гледай да не си вращаш приказките назад.А ако не играе той кой да играе?Дали има по-добър от него в ЛЕВСКИ?

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 22 авг 2009 19:50

boji_levski написа::lol: :lol: :lol: :lol: абе ти му викай,както искаш ама гледай да не си вращаш приказките назад.А ако не играе той кой да играе?Дали има по-добър от него в ЛЕВСКИ?

Oртега :) :) :)
YNWA!

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 22 авг 2009 19:55

на него не секвоя ами направо стар дъб можеш да му викаш топката го удря в главата той никва реакция :) :) :)

Потребителски аватар
blue_wind
Контакти:

Мнениеот blue_wind » 22 авг 2009 20:03

neoje написа:
boji_levski написа::lol: :lol: :lol: :lol: абе ти му викай,както искаш ама гледай да не си вращаш приказките назад.А ако не играе той кой да играе?Дали има по-добър от него в ЛЕВСКИ?

Oртега :) :) :)

Само дето Ортега е до края на годината при нас,тъкмо ще го научим да играе футбол и ще го върнем на Славия.Нямаме голяма алтернатива в нападение,но не заради това смятам,че не сте прави в критиките към Г.Христов.Той има качества и се старае,но му трябва време и най- вече голове за да придобие самочувствие.И моля ви престанете с подобни теми ,всеки си има мнение за даден играч,но нека го запази са себе си.Иначе на мен последния мач например не ми хареса Г. Петков,който показа много слаба игра,а той трябва да има и самочувствието и опита от дългогодишната му успешна кариера,но този гол го изкара от равновесие.Не казвам,че в Левски са събрани най - добрите футболисти в света,но докато са в отбора аз няма да ги освиркам,защото това е все едо да плюя на себе си!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 22 авг 2009 20:04

Абе ,защо не пуснете Батков в защита-здрав е физически и ще се хвърля като звяр.Все пак ще играе за собствените си 7 мил.евро ;)

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 22 авг 2009 20:09

Незнам ама се си мисля че Цачев ще всърши повече работа от тва дърво Еньо :!: а за Жоро Хр нз аз много го харесвам като играч,оба4е на моменти супер мн ме изнервя при него има дни в които късмета е с него и дни в които е пълен неудачник ;)
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 22 авг 2009 20:11

Трябва да се научим да гледаме истината в очите-това е Левски в момента!!!Батков е виновен-ДА-защото той превърна Левски от АД в ЕАД и лошото е ,че не може да го управлява,но да се надяваме,че ще настъпят и по-добри времена,това е-остава ни надеждата!!!

Върни се в “Левски”