Как се прави система 3 от 5 в еврофутбол?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Как се прави система 3 от 5 в еврофутбол?
Предпочитам парите ми да остават в България, а не да изтичат в чужбина, а и такива 'специалисти'' дето спечелили 300-400 евро и се хвалят са ми до болка познати
, мачове се играят на развитие, системи с много пари, удариш един път и ти стига, балъците търсят ''сигурните'' мачове с високи коефиценти, такива рибки много обичат всички букита и от тях печелят основно

- david_villa
- Контакти:
bez-nick написа:Предпочитам парите ми да остават в България, а не да изтичат в чужбина, а и такива 'специалисти'' дето спечелили 300-400 евро и се хвалят са ми до болка познати, мачове се играят на развитие, системи с много пари, удариш един път и ти стига, балъците търсят ''сигурните'' мачове с високи коефиценти, такива рибки много обичат всички букита и от тях печелят основно

- Jordan Henderson
- Контакти:
Може ли и аз да питам един олигофренски въпрос?
Както талончето има място за 5 мача и да речем заложиш и на 5те мача и дадеш отдолу за 3 лева талона. Това означава ли че за всеки спечелен мач печелиш 3те лева умножени по коефициента ?
Както талончето има място за 5 мача и да речем заложиш и на 5те мача и дадеш отдолу за 3 лева талона. Това означава ли че за всеки спечелен мач печелиш 3те лева умножени по коефициента ?
- Jordan Henderson
- Контакти:
моля ви отговорете ми, важно е

-
- Контакти:
трябва всички мачове да хванеш.