Как се прави система 3 от 5 в еврофутбол?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bez-nick

Re: Как се прави система 3 от 5 в еврофутбол?

Мнениеот bez-nick » 08 юни 2012 16:07

Предпочитам парите ми да остават в България, а не да изтичат в чужбина, а и такива 'специалисти'' дето спечелили 300-400 евро и се хвалят са ми до болка познати :mrgreen: , мачове се играят на развитие, системи с много пари, удариш един път и ти стига, балъците търсят ''сигурните'' мачове с високи коефиценти, такива рибки много обичат всички букита и от тях печелят основно

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 08 юни 2012 16:17

bez-nick написа:Предпочитам парите ми да остават в България, а не да изтичат в чужбина, а и такива 'специалисти'' дето спечелили 300-400 евро и се хвалят са ми до болка познати :mrgreen: , мачове се играят на развитие, системи с много пари, удариш един път и ти стига, балъците търсят ''сигурните'' мачове с високи коефиценти, такива рибки много обичат всички букита и от тях печелят основно

:) Печелил съм сериозни суми от Бет365 (като тези, които спомена) и мога да те уверя, че са адски толерантни и никога не е имало проблем с изплащането на сумите. Същото мога да кажа и за Бет-ет-хоум, а това са две от трите най-ползвани от българи къщи, мисля. Даже ми пращат бонуси за лоялен играч. Момчето вероятно му е по-удобно ЕФУ (където не искат 18 години почни никъде), но който има 18, може да си отвори сметка, много по-удобно е, а и коеф. са по-добри.

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 08 юни 2012 17:58

Може ли и аз да питам един олигофренски въпрос?

Както талончето има място за 5 мача и да речем заложиш и на 5те мача и дадеш отдолу за 3 лева талона. Това означава ли че за всеки спечелен мач печелиш 3те лева умножени по коефициента ?

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 08 юни 2012 19:28

моля ви отговорете ми, важно е :cry: :cry:

nqkvo cskarche
Контакти:

Мнениеот nqkvo cskarche » 20 юни 2012 17:00

трябва всички мачове да хванеш. :)

Върни се в “Свободна зона”