Ботев-Левски или Ботев-Локо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sky1
Контакти:

Re: Ботев-Левски или Ботев-Локо

Мнениеот sky1 » 08 юни 2012 18:50

Пловдив коч,какъв спор,какви пет лева.Ти като всеизвестен всезнайко се опитваше да ме убеждаваш как аз ,който съм учил за строителство,разбирам по-малко от теб,който вероятно допира му със строителството е Дискавъри чанел.Незнайно защо ,винаги смяташ,че всички грешат,а ти си правият.Хората са ти казали,как смятат,такъв е въпроса,а ти се появяваш и както винаги раздаваш акъл и морал.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 юни 2012 19:01

sky1 написа:Пловдив коч,какъв спор,какви пет лева.Ти като всеизвестен всезнайко се опитваше да ме убеждаваш как аз ,който съм учил за строителство,разбирам по-малко от теб,който вероятно допира му със строителството е Дискавъри чанел.Незнайно защо ,винаги смяташ,че всички грешат,а ти си правият.Хората са ти казали,как смятат,такъв е въпроса,а ти се появяваш и както винаги раздаваш акъл и морал.

Небесний... Това, което се опитваше да ме убедиш ти, излизайки от позицията на спец в тази област/което вероятно, би трябвало, възможно е да е вън от съмнение/... бе, че видите ли някакъв грандиозен ремонт ще бъде стартиран в срок, който ако се нелъжа отдавна изтече... щяха да се бутат /май/ трибуни, да се стори... а ако се върнеш към спора ни... моето твърдение беше, че разчитате на милиона от Общината за да си оправите терена... Върни се и виж добре дали не беше така... Е... Към момента аз, без да съм специалист мога да видя, че до някакъв грандиозен ремонт на стадиона ви не се е стигнало и май пак нещата ще опрат до това, което говорех... че най-вероятно ще се стигне до ремонт на терена и малко седалки... т.е. това, коет осе случи и при нас... при което ти "усмя" нашият "проект", а всъщност така и не разбрахме с какво той-вашия е повече от нашия!!! И към момента положението пак е такова!!!
Изображение

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 08 юни 2012 19:07

plovdivram написа:
sky1 написа:Пловдив коч,какъв спор,какви пет лева.Ти като всеизвестен всезнайко се опитваше да ме убеждаваш как аз ,който съм учил за строителство,разбирам по-малко от теб,който вероятно допира му със строителството е Дискавъри чанел.Незнайно защо ,винаги смяташ,че всички грешат,а ти си правият.Хората са ти казали,как смятат,такъв е въпроса,а ти се появяваш и както винаги раздаваш акъл и морал.

Небесний... Това, което се опитваше да ме убедиш ти, излизайки от позицията на спец в тази област/което вероятно, би трябвало, възможно е да е вън от съмнение/... бе, че видите ли някакъв грандиозен ремонт ще бъде стартиран в срок, който ако се нелъжа отдавна изтече... щяха да се бутат /май/ трибуни, да се стори... а ако се върнеш към спора ни... моето твърдение беше, че разчитате на милиона от Общината за да си оправите терена... Върни се и виж добре дали не беше така... Е... Към момента аз, без да съм специалист мога да видя, че до някакъв грандиозен ремонт на стадиона ви не се е стигнало и май пак нещата ще опрат до това, което говорех... че най-вероятно ще се стигне до ремонт на терена и малко седалки... т.е. това, коет осе случи и при нас... при което ти "усмя" нашият "проект", а всъщност така и не разбрахме с какво той е повече от нашия!!! И към момента положението пак е такова!!!

Добре, че си ти, та да ни разясняваш как стават нещата. О , повелителю! Много ви се ще, дербито на Ботев да е срещу вас, но това просто няма как да стане! Всеки по-възрастен ботевист знае, кой е мачът на сезона за нас.....и вие не фигурирате в него, за твое най-голямо съжаление. А относно, зрънковците, вълчовците и т.н., просто го приеми като моменти на забавление от наша страна, щото трябва и да се забавляваме все пак.Погрешно си си направил извод, че е някакъв вид интерес към жалкото ви отборче. Относно стадиона.......преди време бях казал, че нашият стадион, ще бъде ремонтиран преди да ви поставят осветление! Още държа на думата си, дори и на бас мога да се хвана.
ИзображениеИзображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 08 юни 2012 19:09

Владко,Владко-наистина си далече от нещата.Работният проект на стадион Христо Ботев е готов.Проектант инж.Милев-които също така преподава в УАСГ.Целият конструктивен проект е изготвен.В момента се работи върху проекта за базата в Коматево.Това го знам от колега,който работи за Милев.А вашият проект е презентация на 17 страници.Също така тук е мястото да вметна,че щом проекта е готов,вероятно е платен.Та вместо да ми даваш акъл,ходи да събираш пари за проекта.Със сигурност сме по-напред от вас.Поне проект имаме,едва ли ако някой не иска да строи ще пръсне ей така 100 хиляди,за да запуши устата на всезнайкото Владко.

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 08 юни 2012 19:17

Коч, би ли коментирал това изказване. Твърде съм любопитен за мнението ти! Би трябвало да си го прочел.

Ако не бяхме ние, България отдавна да е забравила кой е Ботев.....
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 юни 2012 19:22

GR190276
Много ви се ще, дербито на Ботев да е срещу вас, но това просто няма как да стане!

:mrgreen: ... вие сте тези, които се опитват да "въртят" думите ми, а смисълът им е ясен и той е далеч оттова да ви разясняват или убеждават в нещо.... Целта на постовете ми бе да ви споделя как изглеждате отстрани за нещо, което вие сами сте направили всичко възможно за да изградите мнение на останалите за вас... т.е. тук, в моите постове далеч не се говори затова как ПРЕДСТАВЯТЕ вашите чувства и усещания... Аз лично нямам притеснения или терзания затова КОЕ Е ДРБИТО за мен.... няма нужда и да питам останалите като мен... ДЕЙСТВИЯТА си говорят вместо нас... няма нужда да се самозаблуждаваме.... т.е. дали искаме или не - ДЕРБИТО /за нас/ си ни е с вас... и няма какво да доказваме, че е така... то е очевадно... Вие обаче с теми като тази явно показвате, че имате КОЛЕБАНИЯ имате нужда от "ДОКАЗАТЕЛСТВА"... Няма нищо... ще си ги създадете!!! :mrgreen:

Владко,Владко-наистина си далече от нещата.

Небесний, небесний... може да съм "далеч и от земята", 'ма едно знам, че само със споменаването на някакви имена само не става майна... искат се действия - НЕ ГОЛЕМИ УСТИ!!! :mrgreen:

Няма да ви се бъркам повече... :mrgreen:
Нека дербито за вас бъде това, което усещате като такова...

п.с.
GR190276
Коч, би ли коментирал това изказване. Твърде съм любопитен за мнението ти! Би трябвало да си го прочел.

ГР...., няма какво да коментираме нещо, което е безсмислено на фона на нещата, които дискутирахме...
Изображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 08 юни 2012 19:23

Владко-само плюнчене от теб.Какви по-големи действия от готов работен проект?

Потребителски аватар
GR190276
Контакти:

Мнениеот GR190276 » 08 юни 2012 19:24

plovdivram написа: п.с.
GR190276

ГР...., няма какво да коментираме нещо, което е безсмислено на фона на нещата, които дискутирахме...

Не бе, щото стана дума за комплекси.....както и да е.
ИзображениеИзображение

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 08 юни 2012 19:31

Чакам Владко да кажеш,кой нормален човек ще даде 100 бона ей така,да му се изготви нещо което няма да му е от полза.Казах,ти много говориш,но за жалост само глупости.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 08 юни 2012 19:42

sky1 написа:Чакам Владко да кажеш,кой нормален човек ще даде 100 бона ей така,да му се изготви нещо което няма да му е от полза.Казах,ти много говориш,но за жалост само глупости.

Мани го тоя образ имаше такава тема 30 страници се плюнчи тука :mrgreen: плюнчо :mrgreen: Дербито последните 10 години е срещу жп-то.Преди тва 60 години срещу Левски.Няма как емоцията от победата 3-0 за купата да се сравни срещу каквато и победа да е срещу зрънков
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Ботев”