Одобрявате Ли Валенсия
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Одобрявате Ли Валенсия
Лично аз не го одобрявам просто не ми харесва стилът му на игра ... Кажете вашето мнение

Re: Одобрявате Ли Валенсия
има още за доошлифоване, но показва качества и сега!
хубавото спрямо предшественика му е че неопропастява всяка атака с удар към вратата и к'вото стане!
пробив и центриране или пас, какво повече да искаш от флангови играч!
хубавото спрямо предшественика му е че неопропастява всяка атака с удар към вратата и к'вото стане!
пробив и центриране или пас, какво повече да искаш от флангови играч!

Одобрявам го , доста по-полезен е от лакомията НАНИИ 

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

Аз очаквах повече от Валенсия, засега разочарова. А относно Нани... да на моменти е лакомия, ама и Роналдо беше лакомия, но беше и най-добрия... даже и римата нагласих 

Последна промяна от delpi на 22 авг 2009 19:18, променено общо 1 път.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Показва качества. Има още работа с него, но с него ще се работи тепърва.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Според мен има доста потенциал във Валенсия и ако трябва да съм играта му ми допада многократно повече от смешните опити на Нани да се прави на новия Роналдо
има много хляб във това момче. днес направи добър мач за разлика от нани.
Повече ми харесва Барселона
.Вече сериозно според мен е много добро попълнение за отбора и освен в офанзивен план,той е полезен и в дефанзивен.Трябва му още време за да придобие самочувствие и да се сработи със съотборниците си.

Тепърва предстои да се сръботи с отбора, а относно Нани ще кажа че е по противен и от Роналдо. Да го махат.
Berba написа:Лично аз не го одобрявам просто не ми харесва стилът му на игра ... Кажете вашето мнение![]()
ми да бе харесва ми .Смисъл аз най вече Давид Villa подкрепям.Хуан Мата също е качествен.Смятам , че са достоен съперник на грандовете за Лига Европа, а и в Испания.Запазиха си играчите въпреки кризата... Имат шанс за някои трофей.Ще ни създават проблем в Испания - 100 % !

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]