Sardukar написа:Почвам да се чудя дали си гледал ЧЕЛСИ на Моуриньо в ПОРЕДИЦА от мачове? Отборът просто имаше по-добри крила и Макелеле. Играта е почти еднаква с тази от Ди Матео с уговорката, че сега ЧЕЛСИ беше превърнат в абсолютна дупка и три месеца все едно не съществуваше, а играта, която предлагаше беше възможно НАЙ-ТЪПАТА! Ако търсиш тъпа и грозна игра си пусни всички мачове на Свирчо от онзи с Уигън 1-1 до уволнението.
А защо не гледаме мачовете от първият месец и половина ?
А защо изглеждаше тъпа ?
Точно поради това, че играчите не си
изпълняваха тактическите задачи !
И за това ли е виновен стилът и замисъла на Боаш ?
Не си специалист и немога да те виня, че не си забелязал ...
Но след месец - месец и половина, Боаш промени стилът и върна отбора в по-изчаквателен стил.
Аз даже имам мнения относно това ... И то критични !
А връщането към по-дефанзивен начин вероятно е станало след разговор именно с тарторите ...
Имаше подобен анонсиран през Октомври месец.
В крайна сметка, до самото уволнение на португалеца, Челси наистина играеше нещо средно между висока и дръпната игра ...
Та за това и се получи това, което стана в действителност.
Едно голямо нищо ...
Ама това беше нормално ...
Още като вдигнах врява, че Боаш върна отборът в защита ми стана ясно, че сезонът ще се провали ..
Просто през лятото са тренирали едно, а след 2 месеца се наложи да играят коренно противоположното на това.
И за това вина имаха изцяло играчите ...
Иначе няма спор - АВБ няма особена идея от защитна и дефанзивно ориентирана игра ...
Ама те доста качествени треньори са така.