Ботев-Левски или Ботев-Локо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев-Левски или Ботев-Локо
Мисля , че като цяло темата имаше смисъл. Най-вече образователен смисъл - към по-малките фенове на БОТЕВ , да ги избави от заблудата за "дербито на БГ e Ботев-Локо"... Видно е от мнозинството ботевисти , че въпросът "кое е дербито за БОТЕВ ?" има еднозначен отговор , и той е "мачовете с Левски" . Точка. Това е една анкета за жълтите фенове , и тя даде ясен отговор. Останалото е много жални оркски писъци от малцинствените райони на Пловдив , брътвежи в стил "македонски историк" , и мъка по отминалата ера "Христолов". Жълто-черното робство за мургавите ни съграждани се възобновява след 15 год. прекъсване. А левскарите да се готвят за дербито. 
- plovdivram
- Контакти:
Нищо... живи и здрави... Но знайте, че дори самото ваденето на такава класация.... т.е. нуждата ви да си "задавате" този въпрос просто един вид доказва това, което казвам....

Разбира се , когато буфер говори за чужди "комплекси " - това е комично и гротескно, и няма нужда от доказване ( То аз не знам друг клуб в целия свят , който да си пренапише изцяло клубната история + да си смени рожденната дата !!... То такава шизофрения не е описана , в резултат на което едни фенове са с аватари 1926 , а други - 1936 - пълен виц... ) Но не това е въпроса. Темата е полезна за малките канарчета , ботивисти , израснали последните 10-12 години на Колежа , когато БОТЕВ бе в дълбока криза , когато не бяхме конкуретноспосбни на Левски (дербито се загуби поради нашата слабост) , и когато поради кризата ни за дерби бе определен градския сблъсък с малцинствените. Именно за децата е темата. БОТЕВ е 100 години история. И те трябва да знаят , че ерата на Селския е само един малък отрязък от тази история , и че през останалите десетилетия е имало мног по-славни страници... И където е текло - пак ще тече ! Темата не е предназначена за комплексираните орки зад ВСИ , те спокойно могат да си направят в техните форуми подобна (не съм гледал , може и да имат) - и да обявят , ако искат , че мачът с БОТЕВ е смисълът на живота им! (което е самата истина) ... Но просто за нас Кюлюбю никога не са били центърът на вниманието ни , и няма да бъдат. 
- za nas e toj religiq
- Контакти:
vhpvhp написа:Разбира се , когато буфер говори за чужди "комплекси " - това е комично и гротескно, и няма нужда от доказване ( То аз не знам друг клуб в целия свят , който да си пренапише изцяло клубната история + да си смени рожденната дата !!... То такава шизофрения не е описана , в резултат на което едни фенове са с аватари 1926 , а други - 1936 - пълен виц... ) Но не това е въпроса. Темата е полезна за малките канарчета , ботивисти , израснали последните 10-12 години на Колежа , когато БОТЕВ бе в дълбока криза , когато не бяхме конкуретноспосбни на Левски (дербито се загуби поради нашата слабост) , и когато поради кризата ни за дерби бе определен градския сблъсък с малцинствените. Именно за децата е темата. БОТЕВ е 100 години история. И те трябва да знаят , че ерата на Селския е само един малък отрязък от тази история , и че през останалите десетилетия е имало мног по-славни страници... И където е текло - пак ще тече ! Темата не е предназначена за комплексираните орки зад ВСИ , те спокойно могат да си направят в техните форуми подобна (не съм гледал , може и да имат) - и да обявят , ако искат , че мачът с БОТЕВ е смисълът на живота им! (което е самата истина) ... Но просто за нас Кюлюбю никога не са били центърът на вниманието ни , и няма да бъдат.
ТОЧКА
Буферите са като техният фен Вълчо.От толкова пренаписване, родословни дърва,лъжи-вече не знаят кой им е баща ,кой им е майка.Или както се казва-"Когато баща ми беше майка"
- plovdivram
- Контакти:

- Plovdivskia Grand
- Контакти:
Момчета,навремето когато излизаше програмата за поредния футболен шампионат "канарите" гледахме първо кога е мача с "Левски",след това с "ЦСКА" и следваха "Локо"Пловдив,"Славия"и "Локо"София.При нашите "съграждани"положението беше друго - "в четвъртия кръг кво ша ва правим...."!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
plovdivram написа::mrgreen: Говорете си каквото искате и се самоубеждавайте колкото искате... Но.... отговора на въпроса, който УЖ търсите може да го намерите много лесно и то ако си зададете простичко въпроса по следния начин - От кой отбор най-много ще ви заболи загуба на Ботев?! а/Левски, б/ ЦСКА или в/ Локомотив... :mrgreen: Сложете си ръката на сърцето и си отговорете... ако прецените, не е нужно да отговаряте гласно, защото рискувате или да излъжете или да нарушите "договорката" помежду ви затова кое всъщност е дербито за вас!!! Въпрос, който - както казах и в предния си пост, от самото му задаване е пълна глупост! Според мен би отивало да си го задават помежду си фенове на отбори с неповече от 10 годишна история ако целта им е да направят допитване... При вас случая не е такъв обаче... В крайна сметка същността на едно футболно ДЕРБИ е дългогодишното съперничество... ЕМОЦИЯ ... СТРАСТ... не е просто и само статистиката... едно ДЕРБИ не се превръща в такова като се самоубеждавате... то се чувства... И точно затова си мисля, че ако сте искрени /нещо, което хич не ви се отдава на голяма част от активно пишещите в този форум/ то отговора на този въпрос - кое е дербито за вас ботевисти отдавна сте го дали и сте го доказали с поведението си... То е и единственото, което може да покрие всички тези показатели, които описват едно дерби като такова - ОСПОРВАНО ДЪЛГОГОДИШНО СЪПЕРНИЧЕСТВО, СТРАСТ И ЕМОЦИЯ!!! Нито едно от така изброените от вас немогат да се преборят със степента на което и да е от посочените по отношение на Пловдивското дерби!!! Ако държите можем и да ги разгледаме... което ми напомня да кажа на vhpvhp да не намесва историята на клубовете ни извън рамките на дербито, 'щото наистина е ненужно, а ще се превърне и в смешно!!!
Мисля че многократно получи отговор на този въпрос ! Или не можеш да четеш , или се правиш че не разбираш ? За по голямата част от пишещите тук дерби номер едно за отбора не е със вас (колкото и да ти се иска ) ! Поради простата причина че повечето сме на около 40 и повече години , и когато сме почнали да ходим по мачове , сме се радвали най много - на победите над Левски и ЦСКА ! Причината е - вас просто ви нямаше до преди 10-15 години в нашето полезрение
- plovdivram
- Контакти:
za nas e toj religiq
Не
... Ти не четеш!!!
Аз това нещо, което продължавате да го правите по отношение на този "казус" с дербито от едно известно време насам ви го следя много внимателно и да ви кажа искрено се забавлявам... Даже си спомням как дори омразният ви ДХ, с редом до него Лилчо, Коцето Костадинов и т.н. се бяха включили в цялата тази "пропаганда" и не минаваше интервю, което да касае мач с Локомотив и те да не кажат "крилатата" вече фраза, че за вас дербито е с Левски... Ама наистина е смешно майна!!!
А твърдението ти, че нас ни е нямало преди 15 години ме навежда на мисълта, че самият ти не си по-голям от 20г. тогава... Е, как иначе ще забравиш онзи "култов" надпис "Сбогом ку*ви", "обърнал" мач, който бе обявен от иначе "буфера" Спас Гърневски като "Най-голямото престъпление срещу пловдивкия футбол"?!! Така е майна... избирателната памет ви играе много лоша шего.... от друга страна това може много да ви помогне в това пропагандиране на "теорията", че видите ли ДЕРБИТО ВИ Е С ЛЕВСКИ... все пак "почвата" е благоприятна!!!
Честно да ви кажа не ми пука дали приемате сериозно дербито между нашите два отбора... За мен лично, независимо под каква "форма" са регистрирани клубовете ни винаги ВИЕ ще си бъдете СЪПЕРНИК НОМЕР 1... Ако кажа друго ще е лъжа... просто исках да ви кажа мнението си като пловдивчанин израстнал и живеещ в града си и който вече 30 години не е изпускал дерби, че са много смешни напъните ви да правите подобна класация, която да подрежда нещо, което не подлежи на такава... Ако има нещо, което явно "избирателната ви памет" усложливо пропуска е, че като говорите за "онези времена" 'дето "малките не ги помнели", то наистина имаше ДВЕ ДЕРБИТА - едното - НОМЕР 1 товв между Локомотив и Ботев и НОМЕР 2 - Пловдив - София, което се изразяваше в мачовете между Ботев - Левски и Локомотив - ЦСКА!!! Всичко друго е рожба на някаква определено глупава "пропаганда", чиято единствена цел е да си САМОВНУШИТЕ някакво ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ към Локомотив, което всъщност не отговаря на истината!!!
Мисля че многократно получи отговор на този въпрос ! Или не можеш да четеш , или се правиш че не разбираш ? За по голямата част от пишещите тук дерби номер едно за отбора не е със вас (колкото и да ти се иска ) ! Поради простата причина че повечето сме на около 40 и повече години , и когато сме почнали да ходим по мачове , сме се радвали винаги най много над победите на Левски и ЦСКА ! Причината е - вас просто ви нямаше до преди 10-15 години в нашето полезрение !!!!! Да напоследък наистина има заряд мача , но като цяло винаги и още ще ми е по голям кеф да бием Левски от колкото вас !!! Така че сам си отговори кой за мен е мача с по голям заряд !
Не
Аз това нещо, което продължавате да го правите по отношение на този "казус" с дербито от едно известно време насам ви го следя много внимателно и да ви кажа искрено се забавлявам... Даже си спомням как дори омразният ви ДХ, с редом до него Лилчо, Коцето Костадинов и т.н. се бяха включили в цялата тази "пропаганда" и не минаваше интервю, което да касае мач с Локомотив и те да не кажат "крилатата" вече фраза, че за вас дербито е с Левски... Ама наистина е смешно майна!!!
Честно да ви кажа не ми пука дали приемате сериозно дербито между нашите два отбора... За мен лично, независимо под каква "форма" са регистрирани клубовете ни винаги ВИЕ ще си бъдете СЪПЕРНИК НОМЕР 1... Ако кажа друго ще е лъжа... просто исках да ви кажа мнението си като пловдивчанин израстнал и живеещ в града си и който вече 30 години не е изпускал дерби, че са много смешни напъните ви да правите подобна класация, която да подрежда нещо, което не подлежи на такава... Ако има нещо, което явно "избирателната ви памет" усложливо пропуска е, че като говорите за "онези времена" 'дето "малките не ги помнели", то наистина имаше ДВЕ ДЕРБИТА - едното - НОМЕР 1 товв между Локомотив и Ботев и НОМЕР 2 - Пловдив - София, което се изразяваше в мачовете между Ботев - Левски и Локомотив - ЦСКА!!! Всичко друго е рожба на някаква определено глупава "пропаганда", чиято единствена цел е да си САМОВНУШИТЕ някакво ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ към Локомотив, което всъщност не отговаря на истината!!!

- za nas e toj religiq
- Контакти:
plovdivram написа:za nas e toj religiqМисля че многократно получи отговор на този въпрос ! Или не можеш да четеш , или се правиш че не разбираш ? За по голямата част от пишещите тук дерби номер едно за отбора не е със вас (колкото и да ти се иска ) ! Поради простата причина че повечето сме на около 40 и повече години , и когато сме почнали да ходим по мачове , сме се радвали винаги най много над победите на Левски и ЦСКА ! Причината е - вас просто ви нямаше до преди 10-15 години в нашето полезрение !!!!! Да напоследък наистина има заряд мача , но като цяло винаги и още ще ми е по голям кеф да бием Левски от колкото вас !!! Така че сам си отговори кой за мен е мача с по голям заряд !
Не... Ти не четеш!!!
Аз това нещо, което продължавате да го правите по отношение на този "казус" с дербито от едно известно време насам ви го следя много внимателно и да ви кажа искрено се забавлявам... Даже си спомням как дори омразният ви ДХ, с редом до него Лилчо, Коцето Костадинов и т.н. се бяха включили в цялата тази "пропаганда" и не минаваше интервю, което да касае мач с Локомотив и те да не кажат "крилатата" вече фраза, че за вас дербито е с Левски... Ама наистина е смешно майна!!!А твърдението ти, че нас ни е нямало преди 15 години ме навежда на мисълта, че самият ти не си по-голям от 20г. тогава... Е, как иначе ще забравиш онзи "култов" надпис "Сбогом ку*ви", "обърнал" мач, който бе обявен от иначе "буфера" Спас Гърневски като "Най-голямото престъпление срещу пловдивкия футбол"?!! Така е майна... избирателната памет ви играе много лоша шего.... от друга страна това може много да ви помогне в това пропагандиране на "теорията", че видите ли ДЕРБИТО ВИ Е С ЛЕВСКИ... все пак "почвата" е благоприятна!!!
![]()
Ти определено си болен мозък