dreben23 написа:Срещу Базел, Марибор, Динамо и Партизан аз не виждам какви шансове има, но с Дебрецен и АЕЛ- има някакви надежди, но като гледам селекцията засега... аз лично не съм много убеден. Явно гледате малко футбол- тези противници са изключително сериозни! Искат се наистина класни попълнения- това са българските реалности. Ако привлечете поне двама наистина класни футболисти, шансовете малко ще се покачат, но сега в този вид...едва ли.
Добре, ако искаш шампионът на България изобщо да не го пуснат в ШЛ, защото по принцип нямал шансове. Не те разбирам, имам чувството че си мислиш че видиш ли, ако бяха "червените" на наше място щяха да са с по-големи шансове... Това е футбол, всичко става. Само срещу "Базел" нямаме никакви, ама никакви шансове. Срещу останалите шансът ни варира между 10 и 40%. В миналите контроли играхме с много сериозни отбори и се представихме на доста добро ниво. Не си спомням кога за последно този "Лудогорец" е бил тотално надигран и смазан игрово. Може и да отпаднем, но мисля че ще играем доста прилично. Дано поне да минем този кръг, за да си осигурим поне още 4 мача, които ще са плюс за всички.