Лудогорец - възможни съперници в ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Лудогорец - възможни съперници в ШЛ

Мнениеот D.Georgiev » 08 юни 2012 13:00

dreben23 написа:Срещу Базел, Марибор, Динамо и Партизан аз не виждам какви шансове има, но с Дебрецен и АЕЛ- има някакви надежди, но като гледам селекцията засега... аз лично не съм много убеден. Явно гледате малко футбол- тези противници са изключително сериозни! Искат се наистина класни попълнения- това са българските реалности. Ако привлечете поне двама наистина класни футболисти, шансовете малко ще се покачат, но сега в този вид...едва ли.

Добре, ако искаш шампионът на България изобщо да не го пуснат в ШЛ, защото по принцип нямал шансове. Не те разбирам, имам чувството че си мислиш че видиш ли, ако бяха "червените" на наше място щяха да са с по-големи шансове... Това е футбол, всичко става. Само срещу "Базел" нямаме никакви, ама никакви шансове. Срещу останалите шансът ни варира между 10 и 40%. В миналите контроли играхме с много сериозни отбори и се представихме на доста добро ниво. Не си спомням кога за последно този "Лудогорец" е бил тотално надигран и смазан игрово. Може и да отпаднем, но мисля че ще играем доста прилично. Дано поне да минем този кръг, за да си осигурим поне още 4 мача, които ще са плюс за всички.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 юни 2012 13:29

Не изобщо не си мисля такива неща. ЦСКА щеше да е поставен и такъв съперник нямаше начин да се падне още втория кръг, има разлика. Прав си донякъде, играхте симпатично и всичко останало. Шансовете са горе-долу толкова, да. Обаче като погледна тези статистики от миналата година... и на фона това, което аз съм гледал от показаното от тези отбори- това са си твърде сериозни за българските стандарти съперници. Ето и малко инфо:[offtopic]http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2012/clubs/club=57490/matches/index.html
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html Явно тая година не са участвали никъде, не намерих да има данни.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html[/offtopic]

Все пак, успех! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 08 юни 2012 13:40

dreben23 написа:Не изобщо не си мисля такива неща. ЦСКА щеше да е поставен и такъв съперник нямаше начин да се падне още втория кръг, има разлика. Прав си донякъде, играхте симпатично и всичко останало. Шансовете са горе-долу толкова, да. Обаче като погледна тези статистики от миналата година... и на фона това, което аз съм гледал от показаното от тези отбори- това са си твърде сериозни за българските стандарти съперници. Ето и малко инфо:[offtopic]http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2012/clubs/club=57490/matches/index.html
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html Явно тая година не са участвали никъде, не намерих да има данни.
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html
http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html[/offtopic]

Все пак, успех! ;)

Съгласен съм, много малки шансове имаме, но поне имаме такива. Като изключим подкрепата, която биха получили "сини" и "червени" не виждам с какво друго щяха да се представят по-добре. Тия отбори никога не са ни чували дори и е възможно да ни подценят. Аз също ви пожелавам успех е ЕКТ, както и на останалите участници!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 08 юни 2012 13:47

Шансовете са големи. Или ще минем напред или няма :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 юни 2012 13:50

Това е началото на участието в евротурнирите за Лудогорец. Ако съдим от контролите - отборът се държи доста прилично в срещите с чужди отбори, но естествено без късмет нещата никак не обнадеждаващи. Дано по-дълго се задържи отборът в тези мачове и да понатрупа опит. Това също е важно.
В тези турнири трябва да подкрепяме всички БГ отбори. Успех на всички!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 юни 2012 15:34

dreben23 написа:
dunavfc написа:Със сигурност имат далеч по-голям шанс от вас ;) Добре,че не станахте шампиони,че с тоя куц състав още със Зестафони щяхме да гледаме циркове...

Приемам забележката ти, колега, но навит ли си да се срещнем отново, когато приключат европодвизите и да обсъдим победите и загубите срещу съответните съперници на тия с куция състав и да ги сравним с другите европодвизи? ;) Приемаш ли предизвикателството? :)

Разбира се,че приемам предизвикателството което ми отправяш ;) От сега мога да ти кажя моята прогноза за българските клубове.Лудогорец ако се падне срещу Зестафони,Марибор или Лимасол има добри шансове,срещу Партизан и Динамо Загреб 40 %,а срещу Базел ще е истинско чудо,ако успеят да ги преодолеят.Левски и ЦСКА ще преминат почти безпроблемно през 2-рия кръг,но в 3-тия кръг шансовете са 50/50,там ще има доста добри "непоставени" отбори,така че ще е доста трудно.Локо Пд сигурно няма да преминат и 2-рия кръг.И в плейофите,ако не стане чудо и вие и Левски логично би трябвало да отпаднете,просто защото отборите и които са поставени и тези които няма да бъдат на 80 % са много по-добри отбори от вашите.

Да обобщя :

- Лудогорец - Според мен ще стигнат най-малкото до 3-кръг на ШЛ,а от може би ще отпаднат и ще играят в 4-ти плейофен кръг на Лига Европа
- Левски - Би трябвало да стигнат до 4-тия кръг в ЛЕ,но там според мен ще приключи всичко.
- ЦСКА - Виждам ги до 3-тия кръг,освен ако не изкарат пак луд късмет и не се падне отбор от типа на Дери Сити и т.н.
- Локо Пд - минимални шансове за преодоляване на 2-рия кръг..

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 08 юни 2012 15:44

D.Georgiev написа:
dreben23 написа:Срещу Базел, Марибор, Динамо и Партизан аз не виждам какви шансове има, но с Дебрецен и АЕЛ- има някакви надежди, но като гледам селекцията засега... аз лично не съм много убеден. Явно гледате малко футбол- тези противници са изключително сериозни! Искат се наистина класни попълнения- това са българските реалности. Ако привлечете поне двама наистина класни футболисти, шансовете малко ще се покачат, но сега в този вид...едва ли.

Добре, ако искаш шампионът на България изобщо да не го пуснат в ШЛ, защото по принцип нямал шансове. Не те разбирам, имам чувството че си мислиш че видиш ли, ако бяха "червените" на наше място щяха да са с по-големи шансове... Това е футбол, всичко става. Само срещу "Базел" нямаме никакви, ама никакви шансове. Срещу останалите шансът ни варира между 10 и 40%. В миналите контроли играхме с много сериозни отбори и се представихме на доста добро ниво. Не си спомням кога за последно този "Лудогорец" е бил тотално надигран и смазан игрово. Може и да отпаднем, но мисля че ще играем доста прилично. Дано поне да минем този кръг, за да си осигурим поне още 4 мача, които ще са плюс за всички.

Според мен пък ,който и да ви се падне ще го отстраните,без естевено Базел.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 юни 2012 11:40

Не гледате реално на нещата. Но всеки си има мнение, разбира се. Моето беше с уговорката, ако няма два наистина качествени трансфера. Ако вземете такива, бихте могли до известна степен да си подобрите шансовете. Да взема да ида да погледам тренировките и без това сте ми дошли на крак- то щото нямат нищо общо с Родопа, затва са избрали да тренират при нас! :lol: ;) [offtopic]Брей, шампионът ще играе на стадиончето на което и аз съм ритал!Съдба... :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 юни 2012 13:12

dreben23 написа:Да взема да ида да погледам тренировките и без това сте ми дошли на крак- то щото нямат нищо общо с Родопа, затва са избрали да тренират при нас! :lol: ;) [offtopic]Брей, шампионът ще играе на стадиончето на което и аз съм ритал!Съдба... :)[/offtopic]

Иди погледай и ще се радваме да драснеш някой ред какво си видял. :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 10 юни 2012 13:23

Петричев работи много по медиите с тези велики новини – ''Шансовете на Лудогорец стават все по-големи...защото Базел, Партизан и Динамо станаха възможни съперници". До момента Лудогорец взе много посредствен холандски защитник от отбор, допуснал над 60 гола миналия сезон. Ако с такива ще бие Базел, то да вземе и Арш от Левски. Отборът е стойностен, но до момента не е заздавен по никакъв начин от новите попълнения и ще има много проблеми с тези опитни отбори. Интересно ще ми е какво ще прави Патричев и ще вика ли пак ММА мутрите ако се паднете с Партизан...те гробарите, обаче, не са смешници като ЦСКА - там няма да откъртят вратичката на сектора, а ще го съборят ако някой им посегне!

Върни се в “Лудогорец”