Въпреки всички камъни хвърляни в двора на ТИМ, не мисля, че сте съвсем прави за водената от тях политика за момента! Всички искаме да видим Моряците с шампионската титла над главите им, но си мисля, че в подходящият момент и това ще стане. Това го казвам не защото ми харесва да гледам хора като Янев и Попов в състава, а защото съм гледал ''дерби'' мачове на Морето с Хасково и Светкавица в средата на 90-те,....... и 15-тото място в Б-група помня през 97г.

и положението в момента ми се струва доста по-оптимистично ( така ми се струва на мен поне ). Все пак завършихме на няколко точки от евро турнирите,..до 24 кръг имахме и реални шансове за Европа ,.. ама на

! . Просто реалноста в Бг е такава, никой няма да си сложи светеща реклама като тази на Варчев на кварталната дюнерджийница

демек,...като си направим стадиона, ще си закърпим отбора и тогава ако не вървят нещата и аз ще изроня някоя и друга сълза във форума!
По темата:
Лудогорец, ще направят най-доброто в Европа от всички наши представители!
Илиян,... не вярвам да има някой Моряк който да не съжалява, че не е при нас, и въпреки това да не му пожелае успех с ''отбора на народа''
Ботев,...... въпреки голямата еуфория от влизането им в А-група, не мисля че ще постигнат по-високо класиране от 7-8 място ( а с тази публика заслужават много повече )