Лудогорец - възможни съперници в ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: Лудогорец - възможни съперници в ШЛ

Мнениеот D.Georgiev » 02 юни 2012 12:05

dunavfc написа:Добри анализи си направил,но само да уточня,че във вторият кръг на ШЛ евентуалните съперници,ще се разпределят по географски принцип.Тоест възможните съперници за Лудогорец са - Партизан,Динамо Загреб,АЕК Лимасол,Зестафони и Марибор...За мен Лудогорец има шансове срещу всички изброени съперници,но естествено срещу Динамо Загреб и Партизан ще им е изключително трудно...

Дано не са "Партизан" само, с тази публика и опит няма да имаме големи шансове. "Динамо" също са голям отбор, но там поне имат известни треньорски проблеми, а и от година-две не им върви нещо играта.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2012 12:38

За мен пък Динамо Загреб е по-добрият отбор от Партизан,но това дето се вика го преценявам малко на око.Самият факт,че некъдърника Иван Иванов им е един от основните играчи на Партизан ме навежда на мисълта,че едва ли са толкова голямо страшилище...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 юни 2012 09:50

http://football.sportal.bg/news.php?news=368821 Базел ще е най-вероятният съперник! :) Който и да е, от тези шестте Лудогорец е аут според мен! Все пак добре е да гледаме реално на нещата.

[offtopic]Напоследък си ме бива в прогнозите! :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 08 юни 2012 10:48

ако им се падне Зестафони или Марибор имат някакви шансове, но срещу останалите ще е почти невъзможно .. освен ако Домусчиев не скочи с кеш и на международно ниво ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 08 юни 2012 11:22

dreben23 написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=368821 Базел ще е най-вероятният съперник! :) Който и да е, от тези шестте Лудогорец е аут според мен! Все пак добре е да гледаме реално на нещата.

Не е толкова зле. Ако искаш да си говорим реално - "Лудогорец" има не лош шанс срещу три от тези отбори. Разбира се, най-вероятния развой всички български фенове го знаем благодарение на вас и на "сините", но все пак шанс винаги има. Аз си пожелавам "Дебрецен", "Марибор" или "Партизан". "Лимасол" щом са станали шампиони в Кипър и са пред "Никозия" значи са доста сериозен отбор.
Последна промяна от D.Georgiev на 08 юни 2012 12:00, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 08 юни 2012 11:52

dreben23 написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=368821 Базел ще е най-вероятният съперник! :) Който и да е, от тези шестте Лудогорец е аут според мен! Все пак добре е да гледаме реално на нещата.

Със сигурност имат далеч по-голям шанс от вас ;) Добре,че не станахте шампиони,че с тоя куц състав още със Зестафони щяхме да гледаме циркове...

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 08 юни 2012 12:18

Единственото, което ме тревожи в тези мачове е Петев. Вземем ли да поведем случайно на някой и ще върне отбора в малкото наказателно, дори играта да ни е споряла. Така стана със "Славия", "Левски" и "ЦСКА" - всички знаем какво стана в тези мачове и как само късметът ни спаси в 2 от тях. Това нещо продължи ли в ЕКТ нямаме големи шансове. Пожелавам си срещу когото и да се паднем да повеждаме с късен гол или да изоставаме от рано в резултата.

haha

Мнениеот haha » 08 юни 2012 12:34

Базел и Динамо изглеждат непреодолими.Партизна ще са фаворити срещу Лудогорец,но в момента не са някакво кой знае колко голямо страшилище.Аз ви пожелавам Марибор.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 юни 2012 12:50

Срещу Базел, Марибор, Динамо и Партизан аз не виждам какви шансове има, но с Дебрецен и АЕЛ- има някакви надежди, но като гледам селекцията засега... аз лично не съм много убеден. Явно гледате малко футбол- тези противници са изключително сериозни! Искат се наистина класни попълнения- това са българските реалности. Ако привлечете поне двама наистина класни футболисти, шансовете малко ще се покачат, но сега в този вид...едва ли.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 юни 2012 12:56

dunavfc написа:Със сигурност имат далеч по-голям шанс от вас ;) Добре,че не станахте шампиони,че с тоя куц състав още със Зестафони щяхме да гледаме циркове...

Приемам забележката ти, колега, но навит ли си да се срещнем отново, когато приключат европодвизите и да обсъдим победите и загубите срещу съответните съперници на тия с куция състав и да ги сравним с другите европодвизи? ;) Приемаш ли предизвикателството? :)
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Лудогорец”