Old School Boys - Синята Бригада 10.06.2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Old School Boys - Синята Бригада 10.06.2012

Мнениеот subzero » 08 юни 2012 11:57

Pride_of_London написа:Само по форумите можеш да ми държиш такъв тон, приятел.Истината е, че няма по-смешен отбор от Черноморец.Откраднахте стадиона, открадхате играчите, школата, парите.Но няма да откраднете любовта на хората.Е, поне не на тези, които не се продават за кебапчета и томболи.И въпреки всички успехи и боеспособния отбор, който изградихте, на трибуните феновете рядко прескачат 50-има... Срам за хубавия град, с който имам не малко общо, е този тумор на който сте фенове.Между другото говоря за този Черноморец, не за автентичния.Срещу онзи нямам нищо против, даже напротив, симпатичен ми беше!Само пояснявам.

Да взема и аз да поясня тогава. Явно ви е гот нашите съгражадани да ви ближат дупетата и вие им се дупите редовно. Ама то е нормално между два държавни отбора да има любов. ;) И като сме почнали да уточняваме....кебапчета иамше на мачовете на Нефтохимик. Аз мач домакински не съм пропуснал,ама кебапчета не съм ял. Баси късмета. В крайна сметка...не е нужно да цапаме точно тази тема с вашите глупости.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 юни 2012 12:06

subzero написа:
Pride_of_London написа:Само по форумите можеш да ми държиш такъв тон, приятел.Истината е, че няма по-смешен отбор от Черноморец.Откраднахте стадиона, открадхате играчите, школата, парите.Но няма да откраднете любовта на хората.Е, поне не на тези, които не се продават за кебапчета и томболи.И въпреки всички успехи и боеспособния отбор, който изградихте, на трибуните феновете рядко прескачат 50-има... Срам за хубавия град, с който имам не малко общо, е този тумор на който сте фенове.Между другото говоря за този Черноморец, не за автентичния.Срещу онзи нямам нищо против, даже напротив, симпатичен ми беше!Само пояснявам.

Да взема и аз да поясня тогава. Явно ви е гот нашите съгражадани да ви ближат дупетата и вие им се дупите редовно. Ама то е нормално между два държавни отбора да има любов. ;) И като сме почнали да уточняваме....кебапчета иамше на мачовете на Нефтохимик. Аз мач домакински не съм пропуснал,ама кебапчета не съм ял. Баси късмета. В крайна сметка...не е нужно да цапаме точно тази тема с вашите глупости.

Той човекът имал много общо с Бургас, че и за томболи говори, ама май не са му промили мозъка, че имаше томболи за чушкопеци на безплатните мачове на Нефтохимик. Е как да му кажат, като феновете на Нефтохимик повечето тогава не бяха родени. Заблуден е, не му обръщай внимание. Той може би визира двата мача, в които като си купиш билет за 7 лева (сума, която той никога не е плащал за мач на Ботев), ти даваха ако искаш един пакетиран сандвич и една чашка биричка от катакомбите. Между ворпчем - немски модел, то и там ядат без пари в Германия, хрантутковци такива! Не му обръщай внимание, да си живее живота момчето, че и да заплашва дойде :mrgreen: Ама какво да каже друго, като аргументите му изведнъж, точно в началото на изречението... Свършиха 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 юни 2012 12:39

Брей колко комплексара се интересуват от Черноморец...тц тц тц.
Ники, какитИ са от нашия отбор, нали ;) Че не ми се пада пак с хандбален резултат..
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 08 юни 2012 13:38

калпазанчо написа:Брей колко комплексара се интересуват от Черноморец...тц тц тц.
Ники, какитИ са от нашия отбор, нали ;) Че не ми се пада пак с хандбален резултат..

Естествено че ще са от нашия :lol: Оставаше пак да бягаме кат мухи без глави и да ни ги дънят от центъра :mrgreen:
[offtopic]Едно ми е чудно. Защо всички комплексари от цялата страна взеха много сериозно да се интересуват от Черноморец. Завиждате ли или вашия отбор е достатъчно скучен и сега се занимавате с другите. Я си гледайте вашата паница, че току виж Ботев да не изпаднат пак(този път със изиграни всички мачове) :mrgreen: а Нефтохимик да си седят се там в Б групата. Предлагам да са прибирате по вашите си кафези и заводи, и да ни оставите нас 50-те фена :mrgreen: да си правим кефа. Ся вие като неможете да се съберете за един мач ние ли сме ви виновни. Айде със здраве комплексарчета. :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 10 юни 2012 12:19

Няма ли да е малко жега в 16 часа :)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 10 юни 2012 12:29

vladu написа:Няма ли да е малко жега в 16 часа :)

Да се надяваме че няма да е. Засега се държи около 23 градуса и се надявам че няма да мърда много :lol: Айде аз отивам на плаж ще се видим на зеления килим :lol: 8-)

Зелени Бойци
Контакти:

Мнениеот Зелени Бойци » 10 юни 2012 13:18

Много нещо си позволявате да говорите за Нафтата, естествено само в интернет. Не знам къде видя някакви приятелски отношения на наши с Ботев, за разлика от вас с всяка една агитка, различна от Левски и Цска. Защо се опитваш да заблудиш хората, че на нас са ни давали безплатно нещо, освен входа? И отречи че по това време и вашия вход беше свободен :lol: Кажи сега как е положение - ние правим гостувания с 10 пъти повече фенове, на домакинските мачове вадим 20-30 пъти по-голяма агитка( погледни от 2-та мача с Ботев) и си представи ако влезем в А група какво ще е с водещите отбори в България ;) Хем се надъхвате в интернета на гадните мазути, а пък по улиците никакви ви няма или сте все просто любители на футбола :lol: А тези сини бригади ли са какви са до кога ще ги чакаме да съберат смелост?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 юни 2012 14:18

Зелени Бойци написа:Много нещо си позволявате да говорите за Нафтата, естествено само в интернет. Не знам къде видя някакви приятелски отношения на наши с Ботев, за разлика от вас с всяка една агитка, различна от Левски и Цска. Защо се опитваш да заблудиш хората, че на нас са ни давали безплатно нещо, освен входа? И отречи че по това време и вашия вход беше свободен :lol: Кажи сега как е положение - ние правим гостувания с 10 пъти повече фенове, на домакинските мачове вадим 20-30 пъти по-голяма агитка( погледни от 2-та мача с Ботев) и си представи ако влезем в А група какво ще е с водещите отбори в България ;) Хем се надъхвате в интернета на гадните мазути, а пък по улиците никакви ви няма или сте все просто любители на футбола :lol: А тези сини бригади ли са какви са до кога ще ги чакаме да съберат смелост?

Боецо, объркал си фронта. Щом искаш бой, иди на ММА ринга, на фронта или във френския легион. Тук никой не иска да се бие, няма нужда да го прави, имаме си други, по-смислени неща за правене в живота 8-) Никой няма нищо против вас, живейте си живота, подкрепяйте си отбора, ходете по хиляда човека на гостуване, никой не го интересува. На последно място да те попитам, на кого говориш ?

Зелени Бойци
Контакти:

Мнениеот Зелени Бойци » 10 юни 2012 14:26

Няма смисъл да ме цитираш, след като пишеш непосредствено след моя коментар ;) Виж последното изречение от моя пост и ще разбереш към кой е насочено :twisted: Нямате нищо против нас, а пък ви знаят устичките тука :?: Почват да дразнят тези приказки без покритие

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 юни 2012 14:30

Зелени Бойци написа:Няма смисъл да ме цитираш, след като пишеш непосредствено след моя коментар ;) Виж последното изречение от моя пост и ще разбереш към кой е насочено :twisted: Нямате нищо против нас, а пък ви знаят устичките тука :?: Почват да дразнят тези приказки без покритие

Цитирам те, за да се знае, че отговарям на теб. Тук така правим. За бригадите, каква смелост очакваш? Казах ти, ако искаш да се биеш с някого, да правиш града Пловдив или София, няма да стане. Иди и се бухай с някоя боксова круша, запиши се на курс по муай тай, пусни се в аматьорски ММА, ще ти мине яда. Тук, пак ти казвам, има хора, които могат да са ти бащи или дядовци. Казвам го, защото за мен си на не повече от 20 години, иначе не ми побира акъла ако си по-голям, как само бой ти е в главата. Намери си друго занимание ти казах. Никой няма против, тук има хора, които пишат непрекъснато, фенове на Нефтохимик, никой няма против тях нищо. Тук има юноши на Нефтохимик, тук има хора, които са играли повече мачове за Нефтохимик, от колкото ти си изгледал. А като нещо те дразни, пий една бира, при мен лошото настроение след това минава. Лек ден.

Върни се в “Черноморец”