Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот Pupper_ » 07 юни 2012 08:57

LFC1892 написа:Брендан започва да ми харесва все повече с всяко следващо интервю, което дава.

И при мен е така. Поведението му извън терена: интервюта, отношение към футболисти, противници, фенове ... Започва много добре. Чак надскочи моите очаквания.
Дано да покаже същите качества и в подготвката и най-вече през сезона!

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 07 юни 2012 09:27

Адекватни са му изказванията, не е като мижитурката Рой. Дано успее да изпълни това, което говори.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 07 юни 2012 16:56

leoric написа:Адекватни са му изказванията, не е като мижитурката Рой. Дано успее да изпълни това, което говори.

+1 ;) За сега всичко върви добре , вярвам че ще се справи и ще спечели много трофей :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 07 юни 2012 18:26

Да му се даде време - поне 2 години. През следващия сезон да играем добре, Суарес да остане и следващата пролет да сме непобедима сила. :o

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 07 юни 2012 19:02

Определено по всичко изглежда, че е интелигентен човек. А дали ще е и успешен треньор, времето ще покаже. :)

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 07 юни 2012 22:24

Поне си казва всичко направо, не е като легендата и Рой, да дрънкат глупост след глупост, а и съответно да правят такива. Работата на Роджърс ще е изключително трудна, защото, освен че остави доста слаби играчи след себе си, легендата изповядваше дърварски стил футбол с ритане към наказателното и каквото стане. При Брендан нещата са точно на обратно. Той диктува темпото, той владее топката, той иска да се подава топката, а не да се сипе от където им падне. Та в това отношение има трудна задача, защото, според мен, е невъзможно Хендо, Адам, Даунинг, Керъл, Спиъринг и Карагър да могат да си я подават (цъкат) и да могат да създадат някакви положения. Роджърс също изисква и преса, когато топката не е в играчите ни, за разлика от легендата и в това отношение ще му е изключително трудно. Според мен, първият заминаващ си е Адам, защото той е тотален, ама тотален антипод на централен полузащитник, какъвто иска Брендан в отбора си. Първо, не може да пресира, не може чисто да отнеме топката, не може да направи двоен със съотборник, не може да дриблира, не може да връзва играта. Тотално безполезен играч за такъв стил. При легендата направи някоя и друга асистенция с изсипване, но е мнооооого далеч от необходимото ниво за Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 07 юни 2012 23:43

leoric написа:Поне си казва всичко направо, не е като легендата и Рой, да дрънкат глупост след глупост, а и съответно да правят такива. Работата на Роджърс ще е изключително трудна, защото, освен че остави доста слаби играчи след себе си, легендата изповядваше дърварски стил футбол с ритане към наказателното и каквото стане. При Брендан нещата са точно на обратно. Той диктува темпото, той владее топката, той иска да се подава топката, а не да се сипе от където им падне. Та в това отношение има трудна задача, защото, според мен, е невъзможно Хендо, Адам, Даунинг, Керъл, Спиъринг и Карагър да могат да си я подават (цъкат) и да могат да създадат някакви положения. Роджърс също изисква и преса, когато топката не е в играчите ни, за разлика от легендата и в това отношение ще му е изключително трудно. Според мен, първият заминаващ си е Адам, защото той е тотален, ама тотален антипод на централен полузащитник, какъвто иска Брендан в отбора си. Първо, не може да пресира, не може чисто да отнеме топката, не може да направи двоен със съотборник, не може да дриблира, не може да връзва играта. Тотално безполезен играч за такъв стил. При легендата направи някоя и друга асистенция с изсипване, но е мнооооого далеч от необходимото ниво за Ливърпул.

абсолютно вярно,но спиро също е пътник за мен.адам е задължителен извън отбора!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 08 юни 2012 01:34

Може да се направи тема в която всички желаещи да напишат кои играчи да си тръгват и кои да остават (Например Каръл да остане, но да е резерва).
Също така да се пише с кои играчи напускащите да се заменят :cry: .
Така в края на лятото ще има съфоромци, на които прогнозите за нови играчи малко или много ще се поркиват с тези на Брендън :o .
Освен това през новия сезон ще бъде интересно за някои как ще си критикуват попълненията или съответно ще "бъдат добри селекционери" ако техните новодошли се представят отлично.
Мисля че по този начин ще се избегнат недоразумения от сорта "много ме кефеше Адам че го купихме" и в края на сезона - "Адам е тотален, ама тотален антипод на централен полузащитник" (давам го само за пример) ;) .
ФОрматът на темата може да е всякакъв. Някой ако има идеи, желание и определени критерии за това как да се направи подобна тема да действа. Ще бъде по-малко натоварена от темата за селекцията и ще се избегнат конфликти в бъдеще. (Ще има черно на бяло кой какво е казал и дразгите между съфорумците може да се ограничат :) ).

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 08 юни 2012 05:22

fearless for lfc написа:Може да се направи тема в която всички желаещи да напишат кои играчи да си тръгват и кои да остават (Например Каръл да остане, но да е резерва).
Също така да се пише с кои играчи напускащите да се заменят :cry: .
Така в края на лятото ще има съфоромци, на които прогнозите за нови играчи малко или много ще се поркиват с тези на Брендън :o .
Освен това през новия сезон ще бъде интересно за някои как ще си критикуват попълненията или съответно ще "бъдат добри селекционери" ако техните новодошли се представят отлично.
Мисля че по този начин ще се избегнат недоразумения от сорта "много ме кефеше Адам че го купихме" и в края на сезона - "Адам е тотален, ама тотален антипод на централен полузащитник" (давам го само за пример) ;) .
ФОрматът на темата може да е всякакъв. Някой ако има идеи, желание и определени критерии за това как да се направи подобна тема да действа. Ще бъде по-малко натоварена от темата за селекцията и ще се избегнат конфликти в бъдеще. (Ще има черно на бяло кой какво е казал и дразгите между съфорумците може да се ограничат :) ).

Супер е идеята , само някой да направи тема ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Кошче за отпадъци”