пуберите да си траят, вместо да викат каквото им нареди бащицата "Христов е виновен"
Преди беше Кокала.
Наско точно напомни преди години как псувахте Гошо Петков и скандирахте за Иванков
А да видите какво игра Йовов? как беше нареден отбора? Нали ронехте сълзи че Кокала не знае да реди отбора? Е, аз пък съм сигурен че нямаше да пробва минев отдясно в такъв мач.
Скандирайте каквото ви спуснат по канален ред и не цапайте форума.
Нападателя се пласира където смята че му е удобно, работа на халфовете и крилата е да го намерат! Ако не са кадърни да пратат топката където искат и затова просто я изритват посока вратата кой е виновен? Вие футбол играли ли сте изобщо?!
Георги Христов твърдо вън от Левски!?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Защо Георги Христов Вие виновен като целия отбор игра слабо
Меки китки и миши душички нямат място в Левски !!!!!!!!!!!
Re: Защо Георги Христов Вие виновен като целия отбор игра слабо
restless написа:пуберите да си траят, вместо да викат каквото им нареди бащицата "Христов е виновен"
Преди беше Кокала.
Наско точно напомни преди години как псувахте Гошо Петков и скандирахте за Иванков
А да видите какво игра Йовов? как беше нареден отбора? Нали ронехте сълзи че Кокала не знае да реди отбора? Е, аз пък съм сигурен че нямаше да пробва минев отдясно в такъв мач.
Скандирайте каквото ви спуснат по канален ред и не цапайте форума.
Нападателя се пласира където смята че му е удобно, работа на халфовете и крилата е да го намерат! Ако не са кадърни да пратат топката където искат и затова просто я изритват посока вратата кой е виновен? Вие футбол играли ли сте изобщо?!
+1
Жоро не направи добър мач,но това може да се каже за всеки един вчера. Жалко е,че той беше изкупителната жертва.
110 години любов!
Да пращат Христов да се обиграва
На всякъде по света отборите търсят таланти на по 18-20год.Само ние използваме дървета и талпи за играчи.Един Цачев,който сега играе в отбор от средата на таблицата в БГ след време ще му писне.Каква мотивация да има това момче,щом като вкара десетина гола за Левски и те го пренебрегнаха.Къде ли се е обигравал К.Роналдо?В Престън или в КПР.Не в Манчестър Юнайтед.
E г-н Батков,нали искаш 7мил.евро можеш да ги имаш.Ако това момче заиграе в европа и вкара 2-3 гола той ще ти избие парите от ШЛ.Жалко,че можеше да вземеш и двете.А за Жоро Христов той трябва да бъде в Пирин,за да го научат как се вкарва гол.
E г-н Батков,нали искаш 7мил.евро можеш да ги имаш.Ако това момче заиграе в европа и вкара 2-3 гола той ще ти избие парите от ШЛ.Жалко,че можеше да вземеш и двете.А за Жоро Христов той трябва да бъде в Пирин,за да го научат как се вкарва гол.
Re: Да пращат Христов да се обиграва
Христов е снайперист, има техника и страшен спринт, но му трябва тактическа подготовка ..... все още няма поглед върху играта и добро "заставане" в наказателното поле ....
-
- Контакти:
Абе стига сте плюли по жоро бе хора.Много си е добър даже,като му трагне играта ще го възхвалявате прави това,което правеше агитката на свинете с Бербатов.Иначе за Цачев толкова ме е яд,че нямам думи за какво да се обиграва не е ли по-добре при нас да се развива и без това имаме много мачове до нова година все щеше да играе редовно.
Любимец13 написа:Христов е снайперист, има техника и страшен спринт, но му трябва тактическа подготовка ..... все още няма поглед върху играта и добро "заставане" в наказателното поле ....
Какъв снайперист.За това дърво трябва вратата да е 25 метра за да вкара.
Спрете да плюете като цяло по отбора!! Прекалявате вече. Един загубен мач и тоя да се маха, оня да ходи да се обиграва. 

DukeUnv написа:Спрете да плюете като цяло по отбора!! Прекалявате вече. Един загубен мач и тоя да се маха, оня да ходи да се обиграва.
Кажи ми един силен мач на дървото.Ще го чакаме да направи 30 за да почне да играе.Единствено ние в света играем с таран.
Ако имаше хъса на Гонзо щеше да е един от най-добрите нападатели в Българското първенство може би.. иначе в момента нищо не прави.. реално погледнато Левски игра срещу Дебрецен с .. 7,8 човека останалите почиваха..