Добрата леля Стефка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Добрата леля Стефка

Мнениеот unist_gp » 22 авг 2009 18:06

Преди години имаше един забранен виц. Докато се бръснел Ленин едно детенце го попитало какво прави и той му отговорил. Но тъй като не заколил детето с бръснача се носи от тагава славата на добрия чичко Ленин.
Така и днеска, оплетената в какви ли не далавери, председателка на БОК, Стефка Кост. спряла да помогне на катастрофирал моторист. Толкова й било криво,че трябвало да спре,че веднага накарала гъзолизеца на Батето (Горанов) да вдигне шум по медиите,та да разберем каква саможертва е направила леля ви Стефка. Същата се обадила и на Бойко Борисов да го попита какво да прави, защото е толкова явно зле,че не могла да прецени сама (или да демонстрира безочливо самарянството си и пред него). Не на последно място дълбоко уважаваните от мен Вальо и Кремена се хванаха на този евтин пловдивско комплексарски пиар и сега от два часа на всеки половин час ще слушаме за геройството на леля ви Стефка и дядо ви Белчо. Та реших да отворя и аз тема във форума,за да им кажа БРАВО! Ако могат със същата самоотверженост,с която спасиха катастрофиралия моторист, да спасят и Българската Лека Атлетика!

*Горанов правеше дестки години наред далавери с Батето, сега продължава и със Стефка. Един ден да не им стне много грустно ;)

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Re: Добрата леля Стефка

Мнениеот Helguera » 22 авг 2009 18:33

Aбе тая луда ли е ?????? Обадила се на Бойко Борисов да му каже какво е станало ?? Това ако за всяка катастрофа му звънят на Б.Б то ше му прегрее мобифона :) :) :) :) Да се обади на 112 или на болницата преди да го откарат и пак ще ги чакат готови екипи лекари ......... Или си прави евтина реклама , дано да не е така . Иначе благородна и човешка постъпка

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 23 авг 2009 12:31

тъз не е добре :mrgreen: :ugeek:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Vamos
Контакти:

Мнениеот Vamos » 23 авг 2009 18:45

Аз пък не мога да ви разбера.Ако не беше помогнала,щяхте да бълвате брутално,като е помогнала пак я плюете.Разберете,реклама или не,тя е спасила човешки живот и това е от по-голямо значение.

nadal_11
Контакти:

Мнениеот nadal_11 » 23 авг 2009 21:11

vladitol написа:тъз не е добре :mrgreen: :ugeek:

ти не си добре

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 23 авг 2009 21:13

Vamos написа:Аз пък не мога да ви разбера.Ако не беше помогнала,щяхте да бълвате брутално,като е помогнала пак я плюете.Разберете,реклама или не,тя е спасила човешки живот и това е от по-голямо значение.

Абе и аз съм помогнал на много българи, дошли да се оперират в Германия, като последна надежда, но няма да се обадя нито на Бойко, нито в студиото на Дарик да избивам комплекси. Беше просто адски сервантилно да чуеш мазните вопли с пиар нотки на този лайнар Белчо и да си представиш Стефка в подобна ситуация. Да се надяваме,че някога, ще им разкрият поне една далавера. (особено на Белчо) ;)

Vamos
Контакти:

Мнениеот Vamos » 24 авг 2009 11:53

unist_gp написа:
Vamos написа:Аз пък не мога да ви разбера.Ако не беше помогнала,щяхте да бълвате брутално,като е помогнала пак я плюете.Разберете,реклама или не,тя е спасила човешки живот и това е от по-голямо значение.

Абе и аз съм помогнал на много българи, дошли да се оперират в Германия, като последна надежда, но няма да се обадя нито на Бойко, нито в студиото на Дарик да избивам комплекси. Беше просто адски сервантилно да чуеш мазните вопли с пиар нотки на този лайнар Белчо и да си представиш Стефка в подобна ситуация. Да се надяваме,че някога, ще им разкрият поне една далавера. (особено на Белчо) ;)

Това е чудесно,наистина!Ето ситуацията,псевдо-спасителката Стефка спасява моторист,похвално е,но нямаше нужда от ПР.Ти си един истински скромен спасител,който е достоен за уважение,това е анализа на цялата ситуация.

Върни се в “Свободна зона”