Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: След реванша Ратко върви си и непроваляй повече Левски

Мнениеот moonlight » 22 авг 2009 17:04

metodito написа:
moonlight написа:Колега , винаги съм имал добри впечатления от теб , ама днеска ме разочарова :lol: Дайте му шанс . Ако срещу Литекс беше пуснал само резерви щяхме да паднем 0:2 и Вие пак щяхте да сте недоволни . Няма как всички да са доволни ! Бихме Литекс нали , взехме суперкупата . Ок .Сбъркал е в предния мач . Всички бъркаме !

Ами какво да ти кажа човек яд ме е,че стана така с отбора и почнах да бутам и аз :lol: май. Това оня ден ме стресира направо. А и аз бях фен на Кокала, човека, не на треньора, честно да си кажа. А пък Ратко се оправдава и плюе по колега, което не му прави чест и говори за ниска култура. Поне според мен! ;) А... то и туй за бутането си остава

:mrgreen: :mrgreen: :geek: :mrgreen: :mrgreen: .

Кога пък Ратко е плюл по Кокала ? Той даже не излезе на награждаването за суперкупата , защото не бил заслужил :?

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: прогнози за днес,ай ударете едно рамо

Мнениеот Ticha » 22 авг 2009 17:05

Залагайте Байерн да изпадне. :lol:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 авг 2009 17:08

авторче ами ако в дебрецен мача завърши 2:3 ще те викнем теб да дойдеш да го изгониш.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2009 17:08

Ами това за слабата подготовка не помня Гонзо ли го разправяше само или и Ратко се включваше. То аз вярата няма си обърна, ако ще аз да му стана треньор на отбора пак ще вярвам в него.Ще поживеем - ще видим. А за Тасевски си ми е мое мнение.

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 22 авг 2009 17:11

metodito написа:Ами това за слабата подготовка не помня Гонзо ли го разправяше само или и Ратко се включваше. То аз вярата няма си обърна, ако ще аз да му стана треньор на отбора пак ще вярвам в него.Ще поживеем - ще видим. А за Тасевски си ми е мое мнение.

Paтко никога не е казал лоша дума за подготовката на Кокала ! Въпреки , че при Кокала всичко беше един голям купон :mrgreen: Тасевски имаше проблем с контузия още от първия мач с Баку , за това не игра :roll:

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Х-м пак ЦАЧЕВ!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот zlatan » 22 авг 2009 17:11

АМИ МОМЧЕТО пак бележи кво да се прави,май му е писано да прави само това,БРАВО ВАНКА зимата си отново в родния си дом СИГУРЕН СЪМ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Х-м пак ЦАЧЕВ!!!!!!!!!!!!!!!

Мнениеот futbolqga » 22 авг 2009 17:12

Само заради него гледам мача вместо тези на Ман Юнайтед или Ман Сити.Просто бях сигурен, че днес ще вкара гол ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2009 17:12

moonlight написа:Paтко никога не е казал лоша дума за подготовката на Кокала ! Въпреки , че при Кокала всичко беше един голям купон :mrgreen: Тасевски имаше проблем с контузия още от първия мач с Баку , за това не игра :roll:

А смяната в мача с дебърцините?

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 22 авг 2009 17:13

Браво на Цачев!! Вкара гол на Литекс (победен), сега и на Славия. Като се върне в Левски много се надявам да му дават шансове за изява - от него ще стане страшен играч стига да продължи да играе с такъв хъс. :)
Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 авг 2009 17:16

КАТО СЕ ВЪРНЕ ЗИМАТА- нема гошо нема ортеги,нема измишльотини ще вкарва на това момче това му е в кръвта.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”