golasimo написа:Абе какво ми дреме кой ще взимаме , аз отивам взимам си абонаментната карта и съм на стадиона . Мач няма да пропусна . Не ми пука кой ще идва . Важното е ЛЕВСКИ ДО ГРОБ !!!
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
golasimo написа:Абе какво ми дреме кой ще взимаме , аз отивам взимам си абонаментната карта и съм на стадиона . Мач няма да пропусна . Не ми пука кой ще идва . Важното е ЛЕВСКИ ДО ГРОБ !!!
Да не си ходил като нашите скаути да наблюдаваш... Много модерен стана тоя глагол напоследък.blue avalanche написа:Ей,цял следобед отсъствах
blue avalanche написа:Ей,цял следобед отсъствах-връщам се и гледам:никой не сте привлекли,с никой не сте подписали!За какво ви оставих?Бива ли така?
Laetitia написа:Да не си ходил като нашите скаути да наблюдаваш... Много модерен стана тоя глагол напоследък.blue avalanche написа:Ей,цял следобед отсъствах
Laetitia написа:Да не си ходил като нашите скаути да наблюдаваш... Много модерен стана тоя глагол напоследък.blue avalanche написа:Ей,цял следобед отсъствах
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта