Аз пък, къде на шега, къде на сериозно, ден след назначаването на Кратко Останич (много яко попадение на колегата ФК Баку) постнах една тема "Ратко, вън от Левски" по подобие на темата на един от мразалянковците тука, все пак да поддържам тона

. Не знам защо ми я заключиха. Как да е. С тази визитка, срещу Пеуник и Своге - хубаво. Но остане ли до мача с цСКА - лошо, срам ни се пише, и това почти историческо 2-0 (само помислете откога един отбор не беше бил другия с 2 гола разлика) ще ни е мечта. Не го харесвам. Да се обоснава реално май не мога. Освен, че в два мача обърка състава (с Дебърцините и преди това с Латекса, че пусна Петков, Гаджев, Топузаков и Бардон - чист късмет е, че само един се контузи от тях на оная национална нива) и това, че не харесва Тасевски и съм сигурен, че е на лична основа (тея хора може и да са ни братя, ама са фашисти), а футболиста беше навлезъл в супер форма и вървеше нагоре. Другата тема, която постнах беше "Почна се!"като имах предвид, че тоя не ме кефи и ще берем яд. Некъв мразалянко ме пита дали съм си пил хапчетата... Хм?!
П.С. Към автора на темата: не проваляй, нали? Mend it!