Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sf_west
Контакти:

Re: прогнози за днес,ай ударете едно рамо

Мнениеот sf_west » 22 авг 2009 16:48

swineubiec написа:само сигурни ;)

milan 2
монтана пп x
болоня 1
сент етиен 1
бирмингам 1
скънторп 2
сервет 1
в една система ги сложи и няма да сгрешиш само че незнам дали ще свариш да ги играеш виж ги довечера ако ти харесат как са сваршили утре пак питай ще ти кажа
Levski or death

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: След реванша Ратко върви си и непроваляй повече Левски

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 22 авг 2009 16:48

Това е смешно-да махаме Достанич!Оставете един треньор поне да поработи с отбора,нека свърши шампионата,тогава да се дават оценки!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2009 16:50

Аз пък, къде на шега, къде на сериозно, ден след назначаването на Кратко Останич (много яко попадение на колегата ФК Баку) постнах една тема "Ратко, вън от Левски" по подобие на темата на един от мразалянковците тука, все пак да поддържам тона :mrgreen: . Не знам защо ми я заключиха. Как да е. С тази визитка, срещу Пеуник и Своге - хубаво. Но остане ли до мача с цСКА - лошо, срам ни се пише, и това почти историческо 2-0 (само помислете откога един отбор не беше бил другия с 2 гола разлика) ще ни е мечта. Не го харесвам. Да се обоснава реално май не мога. Освен, че в два мача обърка състава (с Дебърцините и преди това с Латекса, че пусна Петков, Гаджев, Топузаков и Бардон - чист късмет е, че само един се контузи от тях на оная национална нива) и това, че не харесва Тасевски и съм сигурен, че е на лична основа (тея хора може и да са ни братя, ама са фашисти), а футболиста беше навлезъл в супер форма и вървеше нагоре. Другата тема, която постнах беше "Почна се!"като имах предвид, че тоя не ме кефи и ще берем яд. Некъв мразалянко ме пита дали съм си пил хапчетата... Хм?!
П.С. Към автора на темата: не проваляй, нали? Mend it!

HanPagan767
Контакти:

Мнениеот HanPagan767 » 22 авг 2009 16:51

Уотфорд- Блякпул 2
Джилингам - Хартлипул 1
КПР- Нотингам Х

ultras_
Контакти:

Мнениеот ultras_ » 22 авг 2009 16:52

brestnik 1 ; kolchestar 2 ; milan 2 ; united 2 ; montana X purvo pol - 100lv

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 22 авг 2009 16:53

metodito написа:Аз пък, къде на шега, къде на сериозно, ден след назначаването на Кратко Останич (много яко попадение на колегата ФК Баку) постнах една тема "Ратко, вън от Левски" по подобие на темата на един от мразалянковците тука, все пак да поддържам тона :mrgreen: . Не знам защо ми я заключиха. Как да е. С тази визитка, срещу Пеуник и Своге - хубаво. Но остане ли до мача с цСКА - лошо, срам ни се пише, и това почти историческо 2-0 (само помислете откога един отбор не беше бил другия с 2 гола разлика) ще ни е мечта. Не го харесвам. Да се обоснава реално май не мога. Освен, че в два мача обърка състава (с Дебърцините и преди това с Латекса, че пусна Петков, Гаджев, Топузаков и Бардон - чист късмет е, че само един се контузи от тях на оная национална нива) и това, че не харесва Тасевски и съм сигурен, че е на лична основа (тея хора може и да са ни братя, ама са фашисти), а футболиста беше навлезъл в супер форма и вървеше нагоре. Другата тема, която постнах беше "Почна се!"като имах предвид, че тоя не ме кефи и ще берем яд. Некъв мразалянко ме пита дали съм си пил хапчетата... Хм?!

Колега , винаги съм имал добри впечатления от теб , ама днеска ме разочарова :lol: Дайте му шанс . Ако срещу Литекс беше пуснал само резерви щяхме да паднем 0:2 и Вие пак щяхте да сте недоволни . Няма как всички да са доволни ! Бихме Литекс нали , взехме суперкупата . Ок .Сбъркал е в предния мач . Всички бъркаме !

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Re: Георги Иванов: Криха се като мишки при победите, сега критик

Мнениеот Los Che » 22 авг 2009 16:55

1 :!: Наско беШЕ от "Левски" когато печелеШЕ от "Левски"
Наско беШЕ и от "Ботев" когато в "Ботев" имаше МНОГО пари от "брокерите"
Наско беШЕ и от "Славия" когато парите на СИК бяха в "Славия"
Наско би станал ортак с Дявола ако му платят :!:

2. А Гонзе не е прав. Наско има право да говори защото е постигнал 1/4 финал УЕФА и влизане в групите на ШЛ.
3. "Левски" не е мафия за да действа закона omerta:
* има само една причина да се напусне Левски — смърт;
* обидилият един член на Левски, обижда цялата организация;
* правосъдие раздава само спортния директор;
* членовете наЛевски се подчиняват на Гонзо безприкословно;
* предателството води до убийство на предателя и всички негови роднини.

в горните правила името на Коза Ностра е заменено с ПФКЛевскиАД а „Капо ди тути капи“ е заменено с това на Г.А.Иванов - Гонзо
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

mile_bg8
Контакти:

Re: БЕЗ ГЛУПОСТИ - САМО АНАЛИЗ

Мнениеот mile_bg8 » 22 авг 2009 16:59

А получавал ли си от умрял писмо ?

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 22 авг 2009 16:59

moonlight написа:Питай след края на мачовете :mrgreen: Тогава ще сме сигурни :mrgreen:
Иначе аз имам днеска странното чувство , че Уигън ще бие Юнайтед , ама въобще не съм сигурен :P

Няма да стане ;)
Ман Юнайтед 2 ( 60 %)
Монтана Ъндър 89 % ;)
Байерн Над 2.5 ;) (лайв )
ии Бирмингам (подарък на 2,00 ) :)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2009 17:00

moonlight написа:Колега , винаги съм имал добри впечатления от теб , ама днеска ме разочарова :lol: Дайте му шанс . Ако срещу Литекс беше пуснал само резерви щяхме да паднем 0:2 и Вие пак щяхте да сте недоволни . Няма как всички да са доволни ! Бихме Литекс нали , взехме суперкупата . Ок .Сбъркал е в предния мач . Всички бъркаме !

Ами какво да ти кажа човек яд ме е,че стана така с отбора и почнах да бутам и аз :lol: май. Това оня ден ме стресира направо. А и аз бях фен на Кокала, човека, не на треньора, честно да си кажа. А пък Ратко се оправдава и плюе по колега, което не му прави чест и говори за ниска култура. Поне според мен! ;) А... то и туй за бутането си остава

:mrgreen: :mrgreen: :geek: :mrgreen: :mrgreen: .

П.С. Тоя мач за суперкупата ми е някакъв безмислен. Като суперкупата на Европа, не му виждам смисъла.

Върни се в “Архив”