Почина руска хокейна легенда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Почина руска хокейна легенда

Мнениеот kartago » 07 юни 2012 02:31

Neron написа:Истината е олимпийските игри а там след СССР Русия са кръгла нула както са и във футбола на национално ниво като цяло.Видяхме ги и 2010 руснаците що за сила са.Темата не е за това затова приключвам със спора.

Ти по принцип умееш да "изумяваш" с коментарите си! Хайде сега за домашна работа тази година кой отбор стана световен шампион?! Преди няма и месец завърши първенството! Хайде да те видим, "разбирачо"! И, ако наистина го направиш, погледни и резултатите, а и отзивите на хора, които наистина разбират от хокей!!! А, иначе, лека му пръст, за този човек и легендарната им петорка говореше цял свят!

deladog

Мнениеот deladog » 07 юни 2012 03:49

kartago написа:
Neron написа:Истината е олимпийските игри а там след СССР Русия са кръгла нула както са и във футбола на национално ниво като цяло.Видяхме ги и 2010 руснаците що за сила са.Темата не е за това затова приключвам със спора.

Ти по принцип умееш да "изумяваш" с коментарите си! Хайде сега за домашна работа тази година кой отбор стана световен шампион?! Преди няма и месец завърши първенството! Хайде да те видим, "разбирачо"! И, ако наистина го направиш, погледни и резултатите, а и отзивите на хора, които наистина разбират от хокей!!! А, иначе, лека му пръст, за този човек и легендарната им петорка говореше цял свят!

В личната ми класация на двайсетте най-добри хокеисти за всички времена влизат осемнайсет от бившия СССР и сегашна Русия и двама чехи (Хашек и Ягър). И дори прехваленият Грецки е извън нея. Номер едно без никаква конкуренция е колегата на Крутов от Великата нападателна тройка Макаров!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 юни 2012 04:07

deladog написа:
kartago написа:

В личната ми класация на двайсетте най-добри хокеисти за всички времена влизат осемнайсет от бившия СССР и сегашна Русия и двама чехи (Хашек и Ягър). И дори прехваленият Грецки е извън нея. Номер едно без никаква конкуренция е колегата на Крутов от Великата нападателна тройка Макаров!

Мога само да ти се извиня и да ти изкажа личния си респект! Като вървеше световното не пуснах тема, защото си мислех, че само аз се интересувам от хокей и на никого няма да му е интересно! Явно съм сгрешил! Още веднъж извинения!

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 07 юни 2012 07:25

deladog написа:
kartago написа:

Добави Недомански, ако си го гледал, Фирсов и Ниеминен

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 07 юни 2012 08:31

Който е гледал хокей през 80-те години не може да не е бил запленен от великия отбор на СССР тогава. Третяк, Ларионов, Крутов, Макаров, Касатонов, Фетисов бяха класи над всички останали. Това си беше хокей от друга планета...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 07 юни 2012 09:48

Бог да го прости човека!
А относно споровете кой е най-велик в хокея - лично аз започнах да харесвам този спорт точно заради Великата петица на СССР. Не съм сигурен дали те бяха най-добрите, но съм абсолютно сигурен, че играеха съвсем различен хокей - с комбинации, техничен, бих казал коректен. Въпрос на вкус - северноамериканците, скандинавците, чехите и словаците също си имат своите силни страни. Изобщо хокеят е един много готин мъжки спорт. Вярно е, че силните отбори са всичко на всичко 7 или 8, но никога не знаеш кой от тях ще е първи. А и досега не съм чул за уговорен мач по хокей.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 юни 2012 09:55

Лека му пръст.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 07 юни 2012 09:55

RIP.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 07 юни 2012 09:58

Мир на прахта му!
Имах удоволствието като малък да гледам играта му благодарение на руската телевизия, велик играч!Част от атомното трио на СССР Крутов-Макаров-Ларионов!

Потребителски аватар
san-sinia
Контакти:

Мнениеот san-sinia » 07 юни 2012 10:14

Прекрасен хокеист,още помня бомбените му истрели!Според мен оня отбор който,беше тогава надали ще има друг като него,е разбира се че беше СССР но цялата основна петица беше номер едно.Сега си мисля че,дори отново да съберат от всички руски републики по онова време няма да съберат такава петорка!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Други спортове”