”Реших да не участвам в никакви турнири, като в това число влизат Висшата лига, както и всички престоящи ранкинг надпревари в календара на Световната професионална билярд и снукър асоциация, гласи официалното изявление на О’Съливън. – Не подписах задължителния договор на състезателите, защото според мен той е прекалено обременяващ. Намирам се на такъв етап от кариерата си, в който нямам желание да поемам такива ангажименти. Все още искам да играя снукър, да посетя различни места по света, да се срещам с хора, които обожават този спорт, както в Китай. Надявам се в бъдеще отново да бъда свързан със снукъра под каквато и да е форма”, написа Рони в съобщение на официалния си сайт.
Снукъра изгуби много с отказването на "Ракетата" .... Най-великият играч на всички времена,според мен...
Рони О’Съливън спира със снукъра
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Рони О’Съливън спира със снукъра
Определено най-добрия в снукъра
Следващия сезон без него и Хендри ще е доста скучноват и не мисля много много да го следя . Но май и там си имат една дървена глава като тук във волейбола ,че този Бари Хърн не води към добро снукъра и Рони все му е трън в очите 

- krasimilkov
- Контакти:
xxxx написа:Определено най-добрия в снукъраСледващия сезон без него и Хендри ще е доста скучноват и не мисля много много да го следя . Но май и там си имат една дървена глава като тук във волейбола ,че този Бари Хърн не води към добро снукъра и Рони все му е трън в очите
И Лейтън Ориент също едва се спасиха от изпадане!!!
- Rainbow 1983
- Контакти:
Пуста краста пак ще го върне!
Как се зарязва нещо което си правил цял живот? Рони играта няма да е същата без него!

От всички човешки грехове Господ най - тежко наказва глупостта!!!
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.
Long live Rock`n`Roll !!!
По - страшен от СПИНа , по - опасен от рака - сега за сега си остава ПРОСТАКА! - Радой Ралин.
Беше споменал, че ще прекрати активната си състезателна кариера за даден период, но не да се откаже напълно!
Последна промяна от MuFc1878 на 06 юни 2012 23:29, променено общо 1 път.
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Една легенда,ще напусне снукара. 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
Не знаех ,че е всестранно развита личност ,че даже е президент на футболен отбор ,гледал съм мачове на Лейтън Ориент и са доста симпатичен отбор дано с отарвът от този индивид.krasimilkov написа:xxxx написа:Определено най-добрия в снукъраСледващия сезон без него и Хендри ще е доста скучноват и не мисля много много да го следя . Но май и там си имат една дървена глава като тук във волейбола ,че този Бари Хърн не води към добро снукъра и Рони все му е трън в очите
И Лейтън Ориент също едва се спасиха от изпадане!!!
-
- Контакти:
Ужасна загуба за снукъра е това! Определено най-добрият играч си тръгва и то в разцвета на силите си! Считам, че Ракетата все още е най-поливалентният играч в този спорт! Дано се появява в някои турнири все пак!
-
Все пак снукъра не започва с Рони и едва ли ще свърши с него! От къде знаете дали няма да се появи някой по- добър от него?
Вие случайно да чухте от устата на Рони след финала на световното, че до нова година не смята да участва никъде?? И това го каза още преди месец, ама няма кой да обърне внимание.