Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
сини шампиони

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот сини шампиони » 06 юни 2012 20:50

TodorT написа:Жена му иска да живее в България :roll:

може и да не е женен и да си търси някоя арна булка в студетския :lol:
И само Левски оле

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 юни 2012 20:55

сини шампиони написа:

вижте, че тези от Гонг-а (Грънчаров и Стоянов най-вече) периодично пускат кьорфишеци за какви ли не играчи. Особено, когато стане леко "напечено" като отношение от наша страна спрямо ръководството на Клуба. Като по този начин много умело отклоняват вниманието и "омекотяват" основателните ни нападки към тези неграмотни началници дето се пъчат на Герена...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юни 2012 20:56

сини шампиони написа:

Иска,иска жена му да доде тука, че е чувала за гларусите и яката българска паламарка, ще ѝ излезе нейде по нашите земи късметя... Тоя го бройте сигурен! :) :) :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 06 юни 2012 20:59

Иска,иска жена му да доде тука, че е чувала за гларусите и яката българска паламарка, ще ѝ излезе нейде по нашите земи късметя... Тоя го бройте сигурен! :) :) :)[/quote]
ми тогава дали той ще я пусне при нас :lol: да не се окаже после че не дошъл щото не пускал жена си в Бг :lol:
И само Левски оле

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2012 21:00

Laetitia написа:
santiliana написа:почти същия като аз и ти да се срещнем и ... те така ;)
Демек- 50%. Щото аз съм навит, остава и другата половина да е навита :lol:

това в сферата на майтапа
Хах, интересна илюстрация направи. :lol:
Ама то се получава точно така. До момента тия, към които имаме интерес, ни режат, а такива, към които нямаме, сами ни се предлагат.
Наистина беше прав Костов - млади, технични, без пари, ако може, и красиви да са...

Значи Меси няма шанс!Грозен е! :mrgreen:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 юни 2012 21:03

знаете ли какво ми идва на акъл? То така и така трансфер У Левски ще видим май "кога на кьосав - брада покара", та ми се ще да ви пусна едно предположение.Чисто хипотетично. Та за какво иде реч:
Е ли е възможен вариант, умишлено да се спъва селекцията и тя в крайна сметка да претърпи провал, като с този ход се цели Батков тотално да бъде "изритан" от Герена и то като продаде акциите на Клуба на много по- занижени стойности? Дали това не е един доста добре премислен ход на НОВИТЕ (ако изобщо има такива де)? Вие как мислите?
и направил небето синьо!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 06 юни 2012 21:05

О, любител на конспиративните теории. :mrgreen: Вече нищо не може да ме учуди, но все пак по-реално ми се вижда това, че просто в Левски е пълно с некадърници. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 06 юни 2012 21:07

[quote="santiliana"]знаете ли какво ми идва на акъл? То така и така трансфер У Левски ще видим май "кога на кьосав - брада покара", та ми се ще да ви пусна едно предположение.Чисто хипотетично. Та за какво иде реч:
Е ли е възможен вариант, умишлено да се спъва селекцията и тя в крайна сметка да претърпи провал, като с този ход се цели Батков тотално да бъде "изритан" от Герена и то като продаде акциите на Клуба на много по- занижени стойности? Дали това не е един доста добре премислен ход на НОВИТЕ (ако изобщо има такива де)? Вие как мислите?[/quote
Но нали така ще се компрометират и те все пак. Няма да е гранд, а някакъв средняшки отбор, а и колко да струва в момента Левски, че да има нужда да му се намалява още цената.
И само Левски оле

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 юни 2012 21:10

Laetitia написа:О, любител на конспиративните теории. :mrgreen: Вече нищо не може да ме учуди, но все пак по-реално ми се вижда това, че просто в Левски е пълно с некадърници. :lol:

абе някак си, все ми се ще да повярвам, че пък не може чак толко кухи лейки да са се паднали за шефове в Левски...Знам ли, някак си имам чувството, че всичко се проваля умишлено. Онези от Делиормана стягат още по-бояк отбор, а ние- дето сме живи за оплакване, си кротуваме и блеем, сякаш от 1 до 11 са "бетон" играчи...Това последното е вярно донякъде, щото са бетонирани в краката и два верни паса не могат да си дадат...
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 юни 2012 21:14

сини шампиони написа:Но нали така ще се компрометират и те все пак. Няма да е гранд, а някакъв средняшки отбор, а и колко да струва в момента Левски, че да има нужда да му се намалява още цената.

доколкото имам спомен, последния път Батков спомена нещо от порядъка 12-13 млн. евро...Сума, която никой нормален човек няма да му я даде... И поради тази причина се започва да се действа "мръсно" като се довежда дадената "фирма", а Левски се води такава, до състояние на неатрактивност, следователно- до понижаване стойността на акциите й...Които в удобен момент да сменят притежателите си...
и направил небето синьо!

Върни се в “Архив”