Nuke написа: Лудогорец започнаха с привличането на доста сериозни футболисти, ...
Сериозни,сериозни...колко да са сериозни?Колкото един Бру,например?
Ако ние бяхме взели холандеца Митчел Бургас,някои фенове щяха да опънат транспаранти...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Nuke написа: Лудогорец започнаха с привличането на доста сериозни футболисти, ...
blue avalanche написа:Nuke написа: Лудогорец започнаха с привличането на доста сериозни футболисти, ...
Ако ние бяхме взели холандеца Митчел Бургас,някои фенове щяха да опънат транспаранти...
Nuke написа:blue avalanche написа:Nuke написа: Лудогорец започнаха с привличането на доста сериозни футболисти, ...
Защо се хвана за него? Само него ли взимат?
zlatan написа:момци елате вкъщи че е почнала една чистка тука пролетна и се чудя как да се оттърва пред жената.![]()
Казал съм и в петък в 19.00 тябва да сме пред телевизора.
Ако някой се навиее да дойде вечерта има отлежала гроздова ,черешова и сливова.![]()
![]()
![]()
Nuke написа:Ами, да наблюдаваме, да видим какво ще се получи с нашата селекция. Аз вече съм песимист. Зимата мислех, че имат оправдание за грешките, но сега нямат никакво. Дано ме опровергаят и вземат добри футболисти!
wilge написа:Момци, май вече дойде време София да осъмне с плакати "ТОНЕВ ВЪН". Явно се е главозамаял от елитарността на клуба в който работи, губи връзка с реалността и си кара по локомотивски. Има сериозна опасност да превърне Левски в говорилня. Един такъв, с когото много бързо си допаднаха (защо ли?) изхвърча към Столипиново. Сега е ред на Тонев.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост