Заповядайте. Берое са ваши.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Заповядайте. Берое са ваши.
Беройци ви идват. Фенчетата им летят в облаците и ще бъде добре да ги тупнете на земята. Смело и безотговорно, но си мисля, че и те си имат подпирачки в "А" група. Желая ви успех. Тъпанете ги здраво.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- AlcoHooliFan
- Контакти:
- Ticha
- Контакти:
Re: Заповядайте. Берое са ваши.
Много избързваш. Първо имаме мач на "Лаута".
- forever_green
- Контакти:
ntodorov-ти да не си шофьора на волгата която докара шестимата фена на черноморец в стара загора?
за разлика от вашият измислен отбор пълен с туземци,черно море са класи над вас

първо играем на Лаута ,после ни идва Ботев,чак след това е Берое.А те са ми леко симпатични тая година,заради Илиян и другите ни бивши футболисти,а и мин.година на турнира на Албена като ги гледах ми направи впечатление,че играят доста грамотен и приятен футбол и пожелавам успех на Илиян,но ние първо да си вземем гостуването на локо,Берое после 

За вас моряци ний живеем...
ntodorov написа:Беройци ви идват. Фенчетата им летят в облаците и ще бъде добре да ги тупнете на земята. Смело и безотговорно, но си мисля, че и те си имат подпирачки в "А" група. Желая ви успех. Тъпанете ги здраво.
ей КУКЕР не стига че ти търпим простите коментари ами взе нещо и теми да пускаш във форумите на другите отбори

HASTA DE LA VICTORIA
- green man
- Контакти:
Абе тоя мача е след доста време. Иначе да му мислят моряците, ние няма какво да губим.
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !
thebully написа:ntodorov написа:Беройци ви идват. Фенчетата им летят в облаците и ще бъде добре да ги тупнете на земята. Смело и безотговорно, но си мисля, че и те си имат подпирачки в "А" група. Желая ви успех. Тъпанете ги здраво.
ей КУКЕР не стига че ти търпим простите коментари ами взе нещо и теми да пускаш във форумите на другите отборипс-разбирам болката ти че сте един файтон хора и търсиш някъде изява ама почваш да дразниш вече вземи се малко в ръце момко на средна възраст то бива-бива ама чак пък толкоз
Tи пък кой си? И за какво се бориш ?

forever_green написа:ntodorov-ти да не си шофьора на волгата която докара шестимата фена на черноморец в стара загора?
И аз така мисля. Нали това казвам. Връзвайте гащите...
thebully написа:ей КУКЕР не стига че ти търпим простите коментари ами взе нещо и теми да пускаш във форумите на другите отборипс-разбирам болката ти че сте един файтон хора и търсиш някъде изява ама почваш да дразниш вече вземи се малко в ръце момко на средна възраст то бива-бива ама чак пък толкоз
thebully ,по спокойно бе,остави го човека ,отвреме на време да ни забавлява!

А и не е вярно че няма почва за изява ,защото се изявява на зеления мокет:
Я , кажи коя от всички акулки на снимката е така наречената ntodorov-Шарки ???
Те това е въпросът

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)