Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Левски1914
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Левски1914 » 06 юни 2012 11:52

Е да ви кажа омръзна ми , омръзна ми 4 години само приказки слушаме , а пари за трансфери не се дават . ЕМИ НЕ , НЕ СТАВА ТАКА господа ръководни фактори .

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 юни 2012 12:07

Честно казано бях приятно изненадан от опита за трансфер на Бру в Левски, според мен е малко оптимистично да очакваме че футболист титуляр от Лига2 на Франция да дойде в България при това на 23 години- прекалено беше хубаво да е вярно. Нека да слезем на земята- тези футболисти които дойдоха в нашите отбори са дълбоки резерви в отборите си от втора дивизия ,като някои от тях дори и не влизат в групата.
Колкото и странно да звучи съм напълно съгласен с колегата onegavon - просто заплатите във втора дивизия във Франция са в посочения от него порядък или по-високи, нещо което български отбор трудно може да си позволи. Като отделно за да дойде в България трябва да му се предложи и доста по-висока заплата. Дори при тези условия е напълно нормално един млад футболист да предпочете Лига 2 пред нашата А група- просто там шанса да бъде забелязан е несравнимо по-голям и а условията за развитие са несравнимо по-добри. В нашата А група има не повече от 10 сериозни мача годишно, докато там ще трябва да играе на предела всеки мач.
Да се надяваме че ще бъде направена що-годе добра селекция , тази година в сравнение с предишните няколко години поне сме по-добре във финансово отношение.
А на тези които недоволстват че не се купуват сериозни футболисти, бих казал че просто финансовите възможности на Левски ,а и на който и да е друг български отбор са такива че не може да си позволи да купи сериозен футболист от сериозно първенство.Дори от френската лига 1 ,която е доста по-евтина от другите водещи първенства трудно може да се намери футболист за по-малко от 700 хил евро и годишна заплата по-малко от 300 хил евро.
Единствения шанс някой да се навие да дойде в България е да е в залеза на кариерата си , да не е играл или по някоя друга причина не е желан от никой друг. Просто нашите отбори са почти последни опции за всеки един футболист.
Единствено за африкански футболисти нашата страна е що годе желана дестинация и то за африканци от не водещите футболни страни от този континент.

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Мнениеот b0b000 » 06 юни 2012 12:12

honda написа:Честно казано бях приятно изненадан от опита за трансфер на Бру в Левски, според мен е малко оптимистично да очакваме че футболист титуляр от Лига2 на Франция да дойде в България при това на 23 години- прекалено беше хубаво да е вярно.

:o :o Кое му е хубавото да имаме играч от ПОСЛЕДНИЯ в Лига 2 на Франция ?!
Тонев е на път да осере 2ра поредна селекция. На 13 ли, на 15 ли, до петък ли, до часове ли идват новите не знам, ама остават 9 дни, а ни трябват 6 играча МИНИМУМ !
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 06 юни 2012 12:14

Спокойно бе ,нали си взехме Пелето. Ще го ползваме на всички постове - защитник ,халф и нападател :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

way
Контакти:

Мнениеот way » 06 юни 2012 12:20

Спряганият за попълнение на ЦСКА през зимата Стив Лео Белек отново се е появил като вариант за нов играч на Левски.

Камерунският нападател, който е собственост на италианския Удинезе, през миналия сезон беше под наем в АЕК, но след като гръцкият тим изпадна в криза и бе изхвърлен от евротурнирите заради дългове, синът на бившия камерунски национал Томас Либийх напусна Атина.

Високият 188 сантиметра нападател, известен с прякора си Звяра, беше спряган както за Левски, така и за ЦСКА през зимата, но тогава гърците провалиха евентуална сделка в последния момент.

През зимния трансферен прозорец Иво Тонев успя да се разбере с Удинезе, въпреки че 19-годишният Белек беше чакан в същото време в ЦСКА като част от неосъществена сделка със "зебрите".

Сега се чака разрешението от ръководството на Удинезе, за да се пристъпи към разговори за подписа на Стив Лео Белек. Негов трансфер обаче е възможен само като наем.

В момента италианския тим иска да се раздели с футболистите, които са определени за продажба и след това ще разгледа ситуацията с нападателя.

Новият треньор на Левски Илиан Илиев също е запознат вече с качествата на камерунеца, информира вестник "Тема Спорт".

Той е получил информация от свои хора в АЕК, където игра преди години. Към този момент Левски няма подписан договор с централен нападател. В момента няма яснота и около възможността на Жан-Жак Мандриши да дойде на "Герена".

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 юни 2012 12:26

b0b000 написа:
honda написа:Честно казано бях приятно изненадан от опита за трансфер на Бру в Левски, според мен е малко оптимистично да очакваме че футболист титуляр от Лига2 на Франция да дойде в България при това на 23 години- прекалено беше хубаво да е вярно.

:o :o Кое му е хубавото да имаме играч от ПОСЛЕДНИЯ в Лига 2 на Франция ?!
Тонев е на път да осере 2ра поредна селекция. На 13 ли, на 15 ли, до петък ли, до часове ли идват новите не знам, ама остават 9 дни, а ни трябват 6 играча МИНИМУМ !

Честно казано ,ако ти беше футболист къде би предпочел да играеш в Лига 2 или в Левски,аз лично бих предпочел във Франция, освен ако в Левски не ми предложат доста повече . Това са реалностите , другото са просто емоции. Едва ли който и да е български отбор в момента може да "надцака" който и да е отбор от Лига 2. Дори футболисти като Бардон, Жужу, Анисе , Боли дойдоха преди да дойдат в България въобще не попадаха в групата на отбори от Лига 2. Хр.Янев и Гъргоров ,които в България са супер играчи във Франция бяха дълбоки резерви в отбори от Лига 2. Примерно Брахими от Миньор ,който се представи много добре в нашето първенство във Франция е играл на абсолютно аматьорско ниво в 4 дивизия.
Лично според мен футболистите ,които ни трябват са повече от 6. Друг е въпроса дали ще бъдат намерени. Според мен поне до началото на подготовката е много малко вероятно да намерим футболистите ,които търсим.
Ако ти беше футболист били ли приел първата оферта или би изчакал до наближаване на края на трансферния прозорец и тогава да поемаш ангажимент. Нито финансовите ни възможности са нещо особено, нито пък България е особено желана дестинация за професионална реализация на един футболист.

way
Контакти:

Мнениеот way » 06 юни 2012 12:28

Малко Оффтопик какво стана с постепенния ремонт на стадиона ?:Д

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 06 юни 2012 12:43

Ясно и тази година нулева ама то с капацитети като Дончо,Тончо,Тодорчо толкова.Ще караме с това което имаме и постепенно ще слизаме надолу тази година 3-ти, догодина 5-ти,хайде честито.Изобщо темата си е наистина слухове и до там, реално няма нищо, няма и да има.Футболисти,ръководители толкова се измориха от 'тежкия' сезон в България че отидоха да си починат някои в Турция ,смешна,непрофесионална работа.Сега някои хора ще кажат че сме ги хранили предварително ами кога като се обърне колата и още затънем ли. При положение че отбора ти е в такова окаяно състояние и ти да си почиваш. Нали се вижда за какво става въпрос.Пак 2 месеца лагери контроли и като почне шампионата пълен въздух, до като влезем в ритъм и то полусезона свърши.Първите мачове няма да е добре защото подготовката била тежка ,после пък много мачове се събрали и пак се уморили,всяка година едни и същи нелепи оправдания за професионални футболисти.

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 06 юни 2012 13:08

Като искаш да вземеш даден играч от Франция,Холандия съответно трябва да го изкушиш със заплата която е над средната в съотвента дивизия или държава в която той досега е играл,дали с 5-10-15 хиляди евро повече въпроса е да го накараш да дойде,защото обещания като че ще играе 2,4 или 6 мача в ЛЕ вече за нас не важат.Което още един път доказва пълната аматьорщина,с която се прави селекцията!!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 06 юни 2012 13:09

way написа:Малко Оффтопик какво стана с постепенния ремонт на стадиона ?:Д

Постепенно не го ремонтират. Това стана.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”