Чичо Клозе няма как да не е в сметките, аз не си спомням голямо първенство напоследък, на което да не е отбелязал минимум 4 гола. Но пък основният голмайстор на маншафта от квалификациите мисля, че беше Марио Гомес. През сезона също вкара доста голове за Байерн. За мен е много вероятно някой от тях двамата да стане голмайстор на Евро-то.
В Испания го няма Вия. Предполагам Торес или Йоренте ще им водят атаката. И двамата обаче като че ли са далеч от най-добрата си форма. Аз не бих заложил на някой от тях.
В Холандия Робин ван Перси е изявен голмайстор. Но ако го използват на същата позиция както в контролата с България (дясно крило) шансовете му да стане голмайстор намаляват. По-скоро Хунтелаар, който си е типичен консуматор може да вкара повече голове.
За Русия- не знам. И четиримата, които си посочил имат шанс да вкарват, но според мен за Русия ще вкарват повече различни играчи.
Кристияно Роналдо някой го беше споменал- също има добри шансове да стане голмайстор (имайки предвид представянето му през сезона в Реал). Всичко зависи обаче от това дали Португалия ще успее да излезе от изключително трудната си група.
EURO 2012 Кой ще стане голмайстор?
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: EURO 2012 Кой ще стане голмайстор?
[center]
[/center]
[/center]Re: EURO 2012 Кой ще стане голмайстор?
Pirin,колегите пред мен са ти дали всички добри опции,затова аз само ще ги подредя:
1.Марио Гомес - истинска голова мощ,освен това немците имат навика да вземат голмайсторския приз.
2.Робин Ван Перси - цял сезон неудържим за защитите във Висшата лига.
3.Кристиано Роналдо-винаги фаворит,сам си изработва головете заедно с факта,че целия отбор работи за него.
4.Бензема-изигра страхотен сезон в Реал Мадрид и нищо чудно да го видим като носител на приза.
5.Левандовски-домакинския фактор е в негова полза,също и страхотния сезон в Бундеслигата.
6.Миро Клозе - всички тръгват с големите кошници,накрая идва Клозе и грабва наградата.
7.Марио Балотели - Накъде без играч на Скуадрата,а кой по-подходящ от СуперМарио.Извън простотиите му извън терена е адски добър играч.
1.Марио Гомес - истинска голова мощ,освен това немците имат навика да вземат голмайсторския приз.
3.Кристиано Роналдо-винаги фаворит,сам си изработва головете заедно с факта,че целия отбор работи за него.
4.Бензема-изигра страхотен сезон в Реал Мадрид и нищо чудно да го видим като носител на приза.
5.Левандовски-домакинския фактор е в негова полза,също и страхотния сезон в Бундеслигата.
6.Миро Клозе - всички тръгват с големите кошници,накрая идва Клозе и грабва наградата.
7.Марио Балотели - Накъде без играч на Скуадрата,а кой по-подходящ от СуперМарио.Извън простотиите му извън терена е адски добър играч.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Марио Гомес , просто момчето си е научено къде е вратата и как топката трябва да се озове там , без излишни пируети у лиготии!
Томас Мюлер 
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- dreben23
- Контакти:
Според мен Роналдо отпада като вариант- тежка група с корави съперници, най-много да се бие с по гол-два. Повечето ще завършат наравно според мен в групата на Португалия. Германия твърдо си мисля, че ще отпадне в групите- не знам защо. Ако се придържам към логиката голмайсторите ги подреждам така, само че на такива турнири логика няма
Както и да е, моите са следните: 1. Робин ван Перси; 2. Фернандо Йоренте. 3.Кристиано Роналдо. 4. Карим Бензема. 5. Златан Ибрахимович. 6. Уейн Рууни (ако англичаните се класират, този може да вкара и 4 гола в един мач, за да навакса
) Един измежду тези 6, Гомесовци и Робеновци не вървят на европейски първенства! 
Извън логиката може и да е Роби Кийн даже!
Извън логиката може и да е Роби Кийн даже!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Супер Марио Баруах Балотели 
- Udoji90
- Контакти:
Трудно ми е да кажа още сега, защото не е ясно кои точно ще са титуляри, но на пръв поглед сериозни кандидати ми изглеждат Ван Перси и Гомес. Хунтелаар и Клозе също имат големи шансове, ако са титуляри. Титулярният нападател на Испания също е потенциален голмайстор, т.е. Йоренте или Торес. Бензема и някой от руските нападатели (и тук зависи кой е титуляр) също могат да се намесят в сметките.
Роналдо го изключвам, защото мисля, че Португалия няма да стигнат далеч. По същата причина не вярвам да е Ибрахимович. Рууни също няма големи шансове, защото пропуска първите 2 мача. Балотели и Левандовски... някак си не ми вдъхват доверие. Може Мюлер да вкара доста, но ме съмнява на втори пореден голям форум да е голмайстор.
Ако трябва все пак да посоча някого, може би ще е Гомес.
Роналдо го изключвам, защото мисля, че Португалия няма да стигнат далеч. По същата причина не вярвам да е Ибрахимович. Рууни също няма големи шансове, защото пропуска първите 2 мача. Балотели и Левандовски... някак си не ми вдъхват доверие. Може Мюлер да вкара доста, но ме съмнява на втори пореден голям форум да е голмайстор.
Ако трябва все пак да посоча някого, може би ще е Гомес.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Santiago Munezz
- Контакти:
Марио Гомес

[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
eelche написа:Pirin,колегите пред мен са ти дали всички добри опции,затова аз само ще ги подредя:
Някой от тея като изключим Роналдо и Балотели.
Като се замисля на последните форуми доста от нападателите които са били във форма и са вкарали доста голове в първенствата и респективно се е очаквало от тях същото и на Европейското/Световното,не го е направил.Разбира се има и изключения де .За справка ще дам-Лука Тони (Евро 2008)-направи голям сезон с Байерн тогава,наниза към 40 гола и накрая се прибра като наасран.Роналдо и Меси на Мондиала също не направиха нищо като се има предвид че тогава Барса триумфира и в Испания и в ШЛ,Роналдо вкара некъф измислен гол на Сев.Корея ама като се сетя че топката преди да дойде на крака му се разходи по врата и главата и накрая я довкара на празна врата май не е сторил кой знае колко.Но то най-нормалното ще е някой като РВП или Бензема или М.Гомез да бъде но ще видим.Споделям мненията ви за Левандовски предвид лесната група пък и той е може би основният футболист на Полша и очаквам топките основно да бъдат подавани на него!