Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот шивача » 06 юни 2012 09:25

гражданин от село написа:
шивача написа:
трябва да им отмъстим на Аякс, само да ги барнем :twisted:

На тоя Аякс шъ му пратим бригадата на Крали Марко да му набият канчето! :twisted: :lol:

:lol: аз си мислих да им изпратим станко, той ще ги разбие като цяло, ще тренират греди по цял ден :lol:
CskaUl7rasB0ysS0f1a, много хубаво си се сетил, аз бих дошъл с удоволствие, но съм майна и пропускам......а на колец и чрд да му организираш ще си остане в кенефа
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 юни 2012 10:23

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:а какво ще кажете да си спретнем една среща на нашия си подфорум, поне тези които сме в софия, и да си коментираме селекцията, собствениците, стойчо, мораес и сектора с по бира. готов съм да поема организирането, да речем в събота вечер, като го съчетаем с една германия-холандия примерно :) пускам сега идеята в тази тема защото повече хора я гледат, пък ако има желаещи ще я направим като отделна да се знае от всички. чакам отговорите ви

[offtopic]Отлично предложение, но пък точно в събота вечер няма как, понеже в неделя имам изпит. По-нататък може. Иначе да те поправя, че в събота играят Холандия - Дания и Германия - Португалия, а не Германия - Холандия. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 юни 2012 11:03

така да бъде, по нататък пак ще предложа :)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 06 юни 2012 11:12

Kolec написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:а какво ще кажете да си спретнем една среща на нашия си подфорум, поне тези които сме в софия, и да си коментираме селекцията, собствениците, стойчо, мораес и сектора с по бира. готов съм да поема организирането, да речем в събота вечер, като го съчетаем с една германия-холандия примерно :) пускам сега идеята в тази тема защото повече хора я гледат, пък ако има желаещи ще я направим като отделна да се знае от всички. чакам отговорите ви

Форумна среща? WTF? Пич приятели нямаш ли? Не съм от София но в нашия блок да се правеше нямаше да дойде, т'ва е смешно ;)

Социални контакти пич...... Заеби тоя Facebook, излез малко от форума и се радвай на живота с приятели и тн. Аз от известно време намалих писанията по форума, че ми изпуши главата цяла година с глупости да се занимавам и да се обяснявам . Така , че идеята на CskaUl7rasB0ysS0f1a е много приятна и с удоволствие бих пиинал биричка и то на фона на Европейското !

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 06 юни 2012 13:05

Мариус Николае е играчът, който ще бъде новият Янис Зику в ЦСКА, научи българският сайт Romanian-Football.com. Николае е изключителен таран, който често бележи, играе отлично с глава и е любимец на феновете на Динамо Букурещ.

31-годишният нападател отбеляза 19 гола в 29 мача през изминалия сезон, а клаузата за разтрогване в договора му е 500 000 евро. За националния тим на Румъния има 41 мача, като е вкарал 15 гола.

А дано, ама на дали ......
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 06 юни 2012 13:18

според мен няма нужда от 30г футболисти, единствено, ако са световно известни. тоя ще поиграе една година, ще вземе някое обещание за пари и по живо , по здраво. по-добре да играе Костов, даже и Станко предпочитам :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 юни 2012 13:57

шивача написа:
„Тема Спорт" се свърза вчера със старши трень­ора на ЦСКА Стойчо Мла­денов. Говорихме с него във връзка с твърдения­та, че подготвя оставка. Ето какъв бе неговият отговор:

„Не чета пресата, от­както станах треньор на ЦСКА. Не знам какво пи­шат медиите, пък какво остава да го коменти­рам. Утре (б.а. - днес) в нашия официален сайт ще излезе подробна информация относно под­готвителните лагери, които ни предстоят. За новите и напускащите футболисти също ще обя­вим в сайта кои са", лаконично коментира Младе­нов.

Така той нито потвърди, нито отрече информацията, че има разногласия със собстве­ниците на клуба Ди­митър Борисов и Иво Иванов. Двамата се при­бират от чужбина днес и ще имат среща с треньо­ра, по време на която ще коментират селекцията.

„Тема Спорт" разпола­га със 100-процентова ин­формация, че между Стойчо и босовете на клуба има разминавания относно новите попълне­ния и част от напускащи­те. Без никакъв риск мо­же да се прогнозира, че Младенов за първи път, откакто е начело на ЦСКА (б.а. - лятото на 2002 година), няма да има решаващата дума по се­лекцията. Това е и една от основните причини за изострените отношения между двете страни.

Ако Стойчо напусне заради титаните, още отсега си заплювам среща тук със защитниците им в нашия подфорум :evil:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 06 юни 2012 13:59

Sh. Group написа:Мариус Николае е играчът, който ще бъде новият Янис Зику в ЦСКА, научи българският сайт Romanian-Football.com. Николае е изключителен таран, който често бележи, играе отлично с глава и е любимец на феновете на Динамо Букурещ.

31-годишният нападател отбеляза 19 гола в 29 мача през изминалия сезон, а клаузата за разтрогване в договора му е 500 000 евро. За националния тим на Румъния има 41 мача, като е вкарал 15 гола.

А дано, ама на дали ......

Мисля, че в момента вървят цифра спекулации. Дано само селекцията да е в ръцете на Стойчо - друго не искам.

PR_CSKA
Контакти:

Re: Селекция на ЦСКА лято 2012

Мнениеот PR_CSKA » 06 юни 2012 14:21

mertezaker написа:
crap на 12 Апр 2012 11:13
Да кажеш, че Янчев е най-слабият вътрешен халф на ЦСКА говори само и единствено за некомпетентност.

Той е сърцето и душата на отбора, НО мисля че Дюлгеров се справяше по-добре от Янчев...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Тошко Янчев е много слаб футболист. Няма място в титулярния състав, много пречи и реално с него играем 10 човека.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Селекция на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Red Warrior » 06 юни 2012 14:24

PR_CSKA написа:
mertezaker написа:
crap на 12 Апр 2012 11:13
Да кажеш, че Янчев е най-слабият вътрешен халф на ЦСКА говори само и единствено за некомпетентност.

Той е сърцето и душата на отбора, НО мисля че Дюлгеров се справяше по-добре от Янчев...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Тошко Янчев е много слаб футболист. Няма място в титулярния състав, много пречи и реално с него играем 10 човека.

По-добър халф в момента в ЦСКА поне аз не виждам.

Върни се в “ЦСКА”