Аз не сакам да гледам Хевропейското на талавизора. Сакам го глеАм на бял чаршаф в някоя градинка в компания на млади мажоретки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
айде беСексбомбата Асдис Ран, която реши да се установи в България, останала без любов и мъжки ласки. Сексапилната блондинка обаче вече е започнала да се изнервя от липсата на секс, казват запознати. Самата Асдис призна в интервю, че си търси любовник, но да е богат, за да може да я глези. "Сега не искам съпруг. Може би любовник - признава тя в интервю за женско списание. - Мислила съм си, че може би е време и аз да имам до себе си силен мъж със смело сърце, който да ме глези, да се грижи за мен".
калпазанчо написа::mrgreen:![]()
Аз пък искам до мене да има сейф пълен с пачки и ключа да е оставен на подходящото за това място...
калпазанчо написа::mrgreen:![]()
Аз пък искам до мене да има сейф пълен с пачки и ключа да е оставен на подходящото за това място...
petkan написа:калпазанчо написа::mrgreen:![]()
Я го виж ти материалистаЧе и практичен
![]()
Пък даваше вид на романтично - емоционално момче
калпазанчо написа:ХИхихихи тъкмо мислех варианти за стикери за Олд Скуул Бойс-а. И се спрях на следното:
Само допълваме надписа
И това съвсем без да зная за съществуването на последните 2 коментара на Петьо и на Ицо. Хихихих
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта